Comunicate de presă

PRO FM duce distractia in liceele din Bucuresti: Prima catedra, la Colegiul Ion Creanga

Matinalii de la Dimineata Blana, Sebastian Cotofana si Madalina Veverita au strigat catalogul ieri, 6 noiembrie 2019, la catedra de la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti. Este doar prima intalnire a Diminetii Blana cu tinerii de la liceele bucurestene, pentru ca matinalul Pro FM pleaca de luna aceasta in turneu ca sa le energizeze liceenilor diminetile.

Invitatii surpriza ai studioului de radio provizoriu de la Colegiul Ion Creanga au fost Liviu Teodorescu si Radu Bucalae, sarbatoritul zilei. Sala de festivitati a colegiului s-a umplut imediat de tineri dornici sa cante si sa se distreze cu matinalii, inainte de cursuri.

UEFA Europa League: Confruntare decisiva pentru clujeni: CFR - Rennes, in direct, la Digi Sport 1

Digi Sport 1 transmite in DIRECT meciul CFR Cluj - Rennes, joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. In cea de-a patra etapa din grupele UEFA Europa League, CFR Cluj va juca pe teren propriu contra echipei franceze, la doua saptamani dupa ce a invins la Rennes cu scorul de 1-0. Francezii vin la Cluj cu speranta de a-si lua revansa si a-si salva sansa la calificarea din grupa, unde ocupa ultimul loc, cu un punct. Partida va fi comentata de Dan Stefanescu si George Dobre, iar reporterul Digi Sport Viorel Grigoroiu va transmite in direct de pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, unde se va disputa partida.

Realizatorul Digi Sport Special, Vali Moraru, va discuta cu...

Cupa Ligii Angliei se vede in urmatorii 3 ani doar la Digi Sport

Regal fotbalistic, in exclusivitate, pentru abonatii Digi TV

Digi Sport a achizitionat drepturile de difuzare in exclusivitate, pentru 3 ani, a meciurilor din Cupa Ligii Angliei, una dintre competitiile de mare traditie din tara inventatorilor fotbalului modern. Chiar de saptamana aceasta, telespectatorii Digi Sport pot vedea, in exclusivitate, optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei.

Detinatoarea trofeului, Manchester City, o va intalni marti seara, de la ora 21:45, pe Southampton, in direct la Digi Sport 3, in comentariul lui Andrei Tivilichi. Miercuri, telespectatorii Digi...