Comunicate de presă

Digi, lider la portabilitate si in 2019

Digi si-a pastrat pozitia de lider la portabilitatea in retelele de telefonie fixa si mobila si in anul 2019. Conform datelor comunicate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), 372.311 de numere de telefonie fixa si mobila s-au portat in retelele Digi Tel si Digi Mobil anul trecut. Retelele Digi au atras 38% din piata totala de portabilitate, care s-a ridicat la 958.821 de numere. In acest context, portarile in retelele Digi Tel si Digi Mobil, in anul 2019, au inregistrat o crestere cu 24% fata de anul anterior, cand Digi a portat 300.288 de numere de telefonie fixa si mobila. In acelasi timp, piata portabilitatii globale a inregistrat un...

Campionatul European de Handbal Masculin: Peste 60 de meciuri, in direct, la Digi Sport

In perioada 9 - 26 ianuarie, Digi Sport va transmite in DIRECT peste 60 de meciuri de la Campionatul European de Handbal Masculin care se va desfasura, in premiera in istoria competitiei, in trei tari: Austria, Norvegia si Suedia. Turneul aliniaza la start 24 de reprezentative, repartizate in sase grupe.

Telespectatorii Digi Sport vor putea sa le vada evoluand pe favoritele competitiei: Spania – detinatoarea titlului, Danemarca - campioana olimpica si mondiala, Franta - multipla laureata olimpica si mondiala, Norvegia - vicecampioana mondiala si Germania – invingatoarea din 2004 si 2016.

Presa spaniola: DIGI isi consolideaza pozitia pe piata telecomunicatiilor

DIGI Spania, filiala companiei Digi Communications NV, listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), este prezentata de presa spaniola drept unul dintre marii castigatori ai portabilitatii in reteaua de telefonie mobila, in 2019.

Marea supriza pozitiva din 2019 a fost DIGI, operatorul roman care, datorita capilaritatii retelei de mii de magazine de proximitate si a unor tarife agresive, a reusit sa castige increderea nu doar a clientilor imigranti, cat si a clientilor nationali si mai are putin pana cand va ajunge la 2 milioane de clienti. Operatorul, care foloseste reteaua Movistar, a inceput de asemenea sa...