Comunicat de presă - Luna decembrie aduce în prim-plan superproducții de Crăciun la Film Now.

Decembrie este o lună fantastică, iar Film Now știe asta cel mai bine! Ca urmare, te așteaptă cu seria-fenomen Harry Potter: toți eroii școlii de vrăjitorie Hogwarts și toți inamicii lor de temut își dau întâlnire pe Film Now, în fiecare sâmbătă seara.

Pe 1 decembrie, ți-am pregătit un film de acțiune. 47 de luptători samurai pornesc într-o misiune de onoare. Ronin: 47 pentru răzbunare, cu Keanu Reeves în rol principal, începe la ora 20:00.

În Ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, la 20:00, lasă-te încântat de povestea lui Annie - o fetiță abandonată la orfelinat, care a învăţat să se adapteze pentru a supravieţui. Acum este în grija unei asistente maternale alcoolice. Dar când un bogătaș, candidat la funcția de primar, decide că ar fi o excelentă lovitură de imagine să o ia la el pe Annie, diferența în stilul de viață devine cam mare pentru fată. Totuși, Annie reușește să-i farmece pe toți cei din jur.

În Ajunul Crăciunului, tot de la 20:00, pe Film Now îl așteptăm pe Moșul în Cinești - celebra așezare din povestea clasică a lui Dr. Seuss. Morocănosul Grinch vrea să fure Craciunul, dar e întors din drum de o fetiță care adoră această sărbătoare. Emoționant, frumos și extrem de amuzant, Grinch este povestea universală despre spiritul Crăciunului. O istorie care se dovedește și de această dată extrem de iubită: la lansare, Grinch a avut încasări de peste o jumătate de milion de dolari, de 7 ori mai mari decât bugetul de producție.

În seara de Crăciun, pe Film Now ai producția Disney Maleficent: Suverana Răului, cu Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer și Elle Fanning. Aurora vrea să se căsătorească cu Prințul Phillip, însă mama ei, Maleficent, nu crede că dragostea poate dăinui. Totuși, la rugămintea Aurorei, cele doua călătoresc la castel pentru a face cunoștință cu familia regală. Însă viitoarea soacră creează un complot viclean pentru a distruge zânele. Sperând să o oprească, dar și să-și salveze fiica, Maleficent își unește forțele cu un războinic experimentat și un grup de proscriși, înfruntând puternica armată a reginei. Maleficent 2 începe la ora 20:00.

Pe 26 decembrie, în a doua seară de Crăciun, de la ora 20:00 ai, în premieră pe micul ecran, o poveste romantică de sezon, cu Emilia Clarke și Henry Golding în distribuție. O nouă poveste de Crăciun ne vorbește despre magie, iubire, dragostea de viață, dar și despre șansa unui nou început.

Duminică, 27 decembrie, la 20:00 pe Film Now e programată cea de-a doua poveste din seria Animale Fantastice. Scris de J.K.Rowling și regizat de David Yates, Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald continuă seria aventurilor fantastice ale tânărului vrăjitor Newt Scamander (Eddie Redmayne), în lupta împotriva infamului și puternicului Gellert Grindelwald (Johnny Depp).

Iar în seara de Revelion, Film Now întâmpină noul an cu superproducția Disney Frozen 2. Regatul de gheaţă II continuă aventura surorilor Elsa și Anna, care trebuie să descopere mistere din trecut, pentru a putea salva viitorul țării lor.

#Ronin: 47 pentru răzbunare

47 Ronin - Universal, 2013

Marți, 1 decembrie, la 20:00

Regia: Carl Rinsch

Cu: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Rinko Kikuchi, Tadanobu Asano

#Annie

ANNIE - Sony, 2014

Sâmbătă, 5 decembrie, ora 20:00

Regia: Will Gluck

Cu: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale

#Grinch

THE GRINCH - Universal, 2018

Joi, 24 decembrie, la 20:00

Regia: Yarrow Cheney,  Scott Mosier

Cu: Benedict Cumberbatch,  Cameron Seely,  Rashida Jones

#Maleficent: Suverana Răului

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL - Disney, 2019

Vineri, 25 decembrie, la 20:00

Regia: Joachim Ronning

Cu: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer,  Elle Fanning

#O nouă poveste de Crăciun

LAST CHRISTMAS - Universal, 2019

Sâmbătă, 26 decembrie, la 20:00

Regia: Paul Feig
Cu: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson

#Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD - Warner, 2018

Duminică, 27 decembrie, la 20:00

Regia: David Yates

Cu: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Ezra Miller, Johnny Depp, Katherine Waterston

Regatul de gheaţă II

FROZEN 2 - Disney, 2019

Joi, 31 decembrie, la 20:00

Regia: Chris Buck,  Jennifer Lee

Cu: Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff,  Evan Rachel Wood,  Kristen Bell