Comunicate de presă

Digi24 si digi24.ro, pe primul loc in preferintele publicului, in ziua dezbaterilor electorale

Telespectatorii romani au ales Digi24 pentru a se informa despre candidatii din turul al doilea al legerilor prezidentiale. Marti, 19 noiembrie, Digi24 a fost lider de piata pe nisa televiziunilor de stiri, pe segmentul comercial general (urban, 18-49 ani), cu o audienta medie de 0,62%, reprezentand o medie de peste 26.000 de telespectatori, corespunzatoare unei cote de piata de 4,35%. Romanii au urmarit declaratiile celor doi candidati la presedintie la Digi24, astfel ca minutul de aur a fost atins la 19:16, cu un rating de 3,59%, cand peste 155.000 de telespectatori din mediul urban, cu varsta intre 18 si 49 de ani se uitau la Digi24 (cota de piata de 11,38%).

In acelasi timp...

PREMIERA: Primul test live 5G Digi Mobil in Ungaria

DIGI Kft. a pus in functiune luni, 18 noiembrie 2019, prima statie de baza 5G live a operatorului, la sediul sau din Budapesta.

In ultima perioada, am organizat si desfasurat mai multe teste de laborator pentru viitoarea noastra retea 5G in Ungaria. Ieri, echipa de proiect a derulat cu succes primul test in regim de functionare reala a statiei de baza instalate in sediul central DIGI din Budapesta. Este un moment important in evolutia companiei noastre, tinand cont de faptul ca intrarea noastra pe segmentul serviciilor de telefonie mobila, prin retea proprie, s-a produs in urma cu aproape sase luni...

Generatia What’s App fata in fata cu Revolutia de la ‘89. O campanie de educatie alternativa initiata de Digi24

In curand, se vor implini 30 de ani de la Revolutia din 1989. Unii dintre noi au trait acest eveniment, in strada, altii l-au urmarit cu sufletul la gura la TV si au intampinat cu sperante noua epoca, cea a libertatii si democratiei. Multi ne raportam la acest eveniment istoric cu emotii care amesteca revolta, speranta, teama, mandria, curajul. Dar cum se raporteaza la Revolutia din ’89 cei care nu au trait in comunism, nascuti in era internetului, a platformelor de socializare si a gadget-urilor?