Comunicate de presă

Afla CUM SĂ PRINZI 100 de ani din documentarul original Digi World

Documentarul original Digi World “Cum sa prinzi 100” debuteaza sambata, 19 octombrie, ora 20:00, la Digi World cu episodul dedicat lui Simion Garlea. Centenarul din Magura a supravietuit nu doar razboiului, ci unui veac intreg ca sa ne povesteasca istoria unei vieti traite cu credinta si recunostinta.

La 6 ma trezesc. Pe la 6.30 dau drumul la televizor, ca la 6.55 sa cante Imnul Tarii Romanesti. Ala-mi da o vigoare, imi da ceva sa ma intareasca. Cum poti sa dormi cand ai atatea intamplari in capul tau... s-au inregistrat si ies la iveala. Pui capul pe perna, vrei sa adormi, dar nu poti ca nu te lasa gandurile. Am avut multa rabdare. Rabdarea ii peste putinta...

Digi Mobil introduce serviciul de date mobile 4G in banda de frecvente de 900 MHz

Utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de servicii de comunicatii mobile optimizate, odata cu finalizarea unui proiect privind extinderea standardului 4G in banda de frecvente de 900 MHz. Proiectul, derulat cu rezultate optime in judetul Arges, se va extinde gradual in lunile urmatoare si in alte zone ale tarii. In paralel cu adoptarea standardului 4G in banda de frecvente de 900 MHz, operatorul va utiliza si tehnologia 2G, astfel incat sa permita o acoperire superioara in interiorul cladirilor si in mediul rural, pentru serviciul de voce, chiar si pentru terminale din generatiile anterioare.

In prezent, reteaua Digi Mobil 3G acopera 99,5%⃰ din populatia Romaniei, iar reteaua 4G...

Alexandru Mironov si Digipedia Stiinta revin la Digi World

din 18 octombrie

Alexandru Mironov si cele mai actuale teme din stiinta se intorc vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 21:00 la Digi World. Noul sezon Digipedia - Stiinta invita pasionatii de stiinta in expeditii fantastice si exploreaza evenimentele si comportamentele care reconfigureaza lumea in care traim.