Comunicate de presă

Rennes - CFR Cluj, primul meci al unei echipe romanesti, transmis in 4K

Campioana Romaniei, CFR Cluj, lupta pentru calificarea in UEFA Europa League!

Mult asteptatul meci dintre Rennes si CFR Cluj va fi transmis la Digi Sport 1 si Digi 4K, joi, 24 octombrie, de la ora 22:00. In premiera, pentru fanii sportului rege, meciul va fi transmis si pe Digi 4K, fiind astfel primul meci al unei echipe romanesti care poate fi vazut si in format ultra-HD.

Partida va fi comentata de jurnalistii George Dobre si Ionut Angheluta. Discutiile dinaintea meciului si concluziile intalnirii dintre cele doua echipe ii vor aduce in studioul Euro Fotbal pe Ilie Dumitrescu, Radu Paraschivescu si Gabi Balint, alaturi de realizatorul Digi Sport, Vali...

Afla CUM SĂ PRINZI 100 de ani din documentarul original Digi World

Documentarul original Digi World “Cum sa prinzi 100” debuteaza sambata, 19 octombrie, ora 20:00, la Digi World cu episodul dedicat lui Simion Garlea. Centenarul din Magura a supravietuit nu doar razboiului, ci unui veac intreg ca sa ne povesteasca istoria unei vieti traite cu credinta si recunostinta.

La 6 ma trezesc. Pe la 6.30 dau drumul la televizor, ca la 6.55 sa cante Imnul Tarii Romanesti. Ala-mi da o vigoare, imi da ceva sa ma intareasca. Cum poti sa dormi cand ai atatea intamplari in capul tau... s-au inregistrat si ies la iveala. Pui capul pe perna, vrei sa adormi, dar nu poti ca nu te lasa gandurile. Am avut multa rabdare. Rabdarea ii peste putinta...

Digi Mobil introduce serviciul de date mobile 4G in banda de frecvente de 900 MHz

Utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de servicii de comunicatii mobile optimizate, odata cu finalizarea unui proiect privind extinderea standardului 4G in banda de frecvente de 900 MHz. Proiectul, derulat cu rezultate optime in judetul Arges, se va extinde gradual in lunile urmatoare si in alte zone ale tarii. In paralel cu adoptarea standardului 4G in banda de frecvente de 900 MHz, operatorul va utiliza si tehnologia 2G, astfel incat sa permita o acoperire superioara in interiorul cladirilor si in mediul rural, pentru serviciul de voce, chiar si pentru terminale din generatiile anterioare.

In prezent, reteaua Digi Mobil 3G acopera 99,5%⃰ din populatia Romaniei, iar reteaua 4G...