Comunicate de presă

PREMIERA: Primul test live 5G Digi Mobil in Ungaria

DIGI Kft. a pus in functiune luni, 18 noiembrie 2019, prima statie de baza 5G live a operatorului, la sediul sau din Budapesta.

In ultima perioada, am organizat si desfasurat mai multe teste de laborator pentru viitoarea noastra retea 5G in Ungaria. Ieri, echipa de proiect a derulat cu succes primul test in regim de functionare reala a statiei de baza instalate in sediul central DIGI din Budapesta. Este un moment important in evolutia companiei noastre, tinand cont de faptul ca intrarea noastra pe segmentul serviciilor de telefonie mobila, prin retea proprie, s-a produs in urma cu aproape sase luni...

Generatia What’s App fata in fata cu Revolutia de la ‘89. O campanie de educatie alternativa initiata de Digi24

In curand, se vor implini 30 de ani de la Revolutia din 1989. Unii dintre noi au trait acest eveniment, in strada, altii l-au urmarit cu sufletul la gura la TV si au intampinat cu sperante noua epoca, cea a libertatii si democratiei. Multi ne raportam la acest eveniment istoric cu emotii care amesteca revolta, speranta, teama, mandria, curajul. Dar cum se raporteaza la Revolutia din ’89 cei care nu au trait in comunism, nascuti in era internetului, a platformelor de socializare si a gadget-urilor?

(P) Cea de-a XI-a ediție a Festivalului de film pentru publicul tânăr KINOdiseea și-a desemnat câștigătorii

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului internațional de film pentru publicul tânăr a avut loc la București, între 8 și 13 noiembrie, la Cinema Gloria, Cinema Eforie, Teatrul Apollo 111, Happy Cinema și Muzeul Antipa – Sala Multimedia iar în prezent se desfășoară la Teatrul Jean Bart, din Tulcea. La proiecțiile de la București, festivalul a atras un public de 8.000 de persoane.

Gala de închidere a festivalului a avut loc pe 13 noiembrie, la Cinema Eforie, după șase zile pline, dedicate celor mai bune filme pentru copii și adolescenți. Marii câștigători ai acestei ediții, desemnați de juriul format din actorii Olimpia Melinte, Crina Semciuc și Cristian Popa...