Comunicate de presă

DIGI24 si digi24.ro, lideri de audienta, pe durata motiunii de cenzura

Telespectatorii din categoria publicului comercial (urban, 18-49 ani) au preferat sa se informeze de la Digi24 joi, 10 octombrie 2019, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Digi24 isi onoreaza promisiunea de a transmite informatia cat mai clar si corect, iar acest lucru a fost apreciat de publicul activ din mediul urban, care a facut ca televiziunea sa fie lider de piata pe nisa televiziunilor de stiri. Pe tot parcursul zilei, Digi24 a atins o audienta medie de 0,53% rating, tradusa intr-o medie de peste 22.000 telespectatori, corespunzatoare unei cote de piata de 4,4%, pe segmentul de public comercial.

Informatia de calitate e vedeta zi de zi, ora de ora, la Digi24

Din 7 octombrie: 

Digi 24 se adapteaza programului de toamna, incepand de luni, 7 octombrie. Spectacolul stirilor devine vedeta programelor celui mai de incredere post informativ din Romania. Emisiuni informative mai bine definite, stiri de calitate, informatie de context, explicatii necesare, toate acestea sunt ingredientele noii grile Digi 24.

Cristina Neagu, la Digi Sport - interviu in premiera

Desemnata de patru ori cea mai buna jucatoare de handbal din lume, Cristina Neagu vine la editia speciala Campionii Digi Sport si vorbeste despre planurile sale

Digi Sport 2 difuzeaza, in premiera, vineri, 4 octombrie, de la ora 20:00, un interviu cu handbalista Cristina Neagu, in cadrul unei editii speciale a emisiunii Campionii Digi Sport. Cea mai buna jucatoare de handbal din lume i-a povestit jurnalistului Digi Sport, Radu Naum, despre accidentarile suferite, despre interventiile avute, cat a durat recuperarea, cum a fost revenirea, dar si despre o posibila retragere.