Comunicate de presă

Caravana Digi24, pe drumuri de munte, in a doua saptamana de ”Turist acasa”

Cel de-al doilea sfarsit de saptamana din luna lui cuptor va gasi Caravana Digi24 pe drumuri de munte. Vizitam cele mai spectaculoase sosele din tara, asa ca aveti sansa de a ne intalni pe Transfagarasan, Transalpina, Trans-Rarau si Transluncani, dar nu doar acolo. Daca vremea va tine cu noi, vom fi si in inaltul cerului, in parapanta, ne lansam de la Crucea Caraiman spre Busteni, si in telecabina, sa vedem Transfagarasanul de sus. Si coboram si in adancurile pamantului, in pestera Romanesti, pestera cu cea mai buna acustica din tara noastra.

Catalin Nunu si Alexandra Albu, alaturi de intreaga echipa de cameramani si tehnicieni din caravana Digi24 vor transmite...

"Turist acasa", aici, in Romania! Caravana Digi24 porneste la drum!

In iulie si august, fii matinal in weekend! Digi24 te trezeste cu premii perfecte pentru vacanta - zile de relaxare la Brasov si telefoanele smart cu abonament nelimitat!

 Trei ore de transmisiuni live, sambata si duminica, din Delta Dunarii, de pe Transfagarasean, din Salina Praid, Maramures sau de la hergheliile de cai din Moldova
 Personaje si legende. Autoritati si oameni cu atitudine.
 Relaxare pentru mofturosi si experiente autentice cu iz de vacanta
 Investitii, infrastructura, atitudine, promovare si solutii
 Amintiri de aici, de acasa. Romania...

DIGI FM APUS LIVE cu Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam

PROMENADA Mall, miercuri, 24 iulie, ora 20.00 - INTRAREA LIBERA

Digi FM dedica luna iulie poemului muzical. Ascultatorii Digi FM si iubitorii de muzica buna sunt invitati, pe cel mai scurt drum spre o seara perfecta, alaturi de artistii care aduc poezia in muzica verii 2019. Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam vor fi starurile unei noi editii Digi FM Apus LIVE.