Comunicate de presă

"Turist acasa", aici, in Romania! Caravana Digi24 porneste la drum!

In iulie si august, fii matinal in weekend! Digi24 te trezeste cu premii perfecte pentru vacanta - zile de relaxare la Brasov si telefoanele smart cu abonament nelimitat!

 Trei ore de transmisiuni live, sambata si duminica, din Delta Dunarii, de pe Transfagarasean, din Salina Praid, Maramures sau de la hergheliile de cai din Moldova
 Personaje si legende. Autoritati si oameni cu atitudine.
 Relaxare pentru mofturosi si experiente autentice cu iz de vacanta
 Investitii, infrastructura, atitudine, promovare si solutii
 Amintiri de aici, de acasa. Romania...

DIGI FM APUS LIVE cu Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam

PROMENADA Mall, miercuri, 24 iulie, ora 20.00 - INTRAREA LIBERA

Digi FM dedica luna iulie poemului muzical. Ascultatorii Digi FM si iubitorii de muzica buna sunt invitati, pe cel mai scurt drum spre o seara perfecta, alaturi de artistii care aduc poezia in muzica verii 2019. Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia si Mark Stam vor fi starurile unei noi editii Digi FM Apus LIVE.

Sambata la Digi24, “Zidul”, o magie cinematografica de Constantin Vaeni

Sambata, 22 iunie 2019, de la ora 21:00, CinemaTePeca prezinta “Zidul” (1975), in regia lui Constantin Vaeni, un film de propaganda comunista pe care regizorul si l-a asumat ca atare, reusind astfel sa-i ofere valoare artistica.

O camera care nu exista, zidita, de existenta careia stiu doar cativa oameni, fireste, ilegalisti, conspiratori, unde se tipareste un ziar in clandestinitate, Romania libera, un ziar comunist, antifascist. Cand se intra in acest spatiu, in care personajul Victor, al lui Oseciuc, ramane singur cu sine, in probabil cea mai grea situatie existentiala a unui om - a ramane in pustiu sau mai rau, intr-un spatiu inchis, claustral, a ramane...