Comunicate de presă

“Natura umana”, o noua campanie Digi24, din 1 august 2019

Din 1 august, Digi24 invita telespectatorii la un exercitiu de constientizare a impactului pe care activitatile noastre il au asupra mediului, prin intermediul unei noi campanii, “Natura umana”. Incalzirea globala, distrugerea paturii de ozon, defrisarile si emisiile de noxe in crestere, epuizarea resurselor naturale, poluarea oceanului si a marilor sunt doar cateva dintre temele pe care le vedem zilnic in jurnalele de stiri.

Ce se va intampla daca pierdem locurile pe care le numim acasa, aerul pe care-l respiram, apa pe care o bem, natura pe care astazi o admiram mai mult decat o...

Caravana “Turist acasa” in “Taramul fermecat cu ochi albastri”

Dupa Delta Dunarii, Transfagarasan si litoralul Marii Negre vine randul Retezatului. De pe crestele muntilor, reporterii Digi24 vor transmite in direct pentru telespectatorii care nu au plecat inca in vacanta. Vineri, 26 iulie 2019, Caravana “Turist Acasa” a pornit iar la drum!

Tabara va fi la Lacul Cincis, locul care ofera cea mai spectaculoasa priveliste din elicopter a “taramului fermecat cu ochi albastri” - lacurile glaciare din Parcul Natural Retezat. Farmecul de poveste al Retezatului se dezvaluie pe de-a intregul doar alaturi de invitatii speciali ai editiei, artizani pe care UNESCO ii numeste “tezaur viu”, ambasadori ai culturii si traditiilor...

Digi Sport, 10 ani de emisiuni si transmisiuni despre sportul de nota 10

In 23 iulie 2009, in urma cu exact 10 ani, Steaua castiga cu 2-1 pe terenul lui Ujpest, in prima transmisiune in direct a postului detinut de DIGI | RCS & RDS. Asa a inceput povestea Digi Sport, poveste care, din 23 iulie 2009 si pana astazi, a oferit telespectatorilor luna de luna si an de an “spectacolul campionilor”, cele mai apreciate competitii interne si internationale.