Comunicate de presă

Prigoana Bisericii la declansarea luptei de clasa, in campania “1989. Anul care a schimbat lumea”

Seria din luna iunie a campaniei “1989. Anul care a schimbat lumea”, dedicata relatiilor dintre Biserica si Stat in comunism, poate fi urmarita in jurnalele de stiri Digi24. Noile episoade prezinta urmarile sociale ale nationalizarii si colectivizarii, dar trateaza in mod deosebit politicile de ateism militant aplicate de regimul instaurat la sfarsitul anilor '40, de la desfiintarea Bisericii Greco-Catolice la camuflarea manastirilor ortodoxe in obiective turistice.

Chestiunea tratamentului diferit aplicat Bisericii Ortodoxe si Bisericii Greco-Catolice de emisarii Moscovei, ajunsi la putere la Bucuresti, a fost foarte putin discutata pe scena publica...

TIFF UNLIMITED - FILME SI MUZICA SUB CLAR DE LUNA, IN BUCURESTI

Dupa TIFF 2019, continuam experienta de festival atat on-line pe TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului International de Film Transilvania, accesibila pe unlimited.tiff.ro, cat si off-line, in cadrul evenimentului TIFF Unlimited - filme si muzica sub clar de luna, care va avea loc in week-end-ul 21 - 23 iunie la Verde Stop Arena din Bucuresti.

Timp de trei zile, de la ora 20.00, amatorii de proiectii cinematografice in aer liber sunt asteptati la Verde Stop Arena (Barbu Vacarescu 162 - 164), Bucuresti, cu o selectie inedita de filme din programul TIFF 2019, productii premiate la marile festivaluri internationale, filme nelansate sau care inca...

Premiera in Romania: Catalin Stoica aduce “Academia de Bine” la Digi FM

La Digi FM iunie este luna noutatilor si a premierelor. De luni, 17 iunie 2019, echipei din Panduri i se alatura unul dintre cei mai cunoscuti mental coach, Catalin Stoica. Realizatorul noii emisiuni marca Digi FM “Academia de bine” este specialist in dezvoltare personala si jurnalist.

„E o placere sa fac parte dintr-o asemenea echipa, mai ales ca multi dintre membrii sai imi sunt colegi pentru a doua oara in viata”, spune Catalin. „In cei 20 de ani de radio si televiziune, ne-am tot intersectat frumos si in mod castigator pentru fiecare dintre noi.”

Alaturi de echipa Digi FM, Catalin Stoica aduce o premiera pentru media romaneasca: prima emisiune radio...