Comunicate de presă

Campania „Romania NEbunului simt” - despre eticheta si lipsa ei

Campania „Romania NEbunului simt” revine luni, 12 august 2019, in jurnalele Digi24. Lansata cu scopul de a trezi constiinta publica vis-a-vis de comportamentelor sociale neadecvate, campania propune in editia urmatoare o discutie despre indisciplina pietonilor in trafic si nepasarea turistilor fata de locurile in care isi petrec vacanta.

Purtarile abuzive ale unora dintre semenii nostri, indiferenta si lipsa de respect fata de natura sunt printre subiectele abordate. Invitatii Teodorei Iacob ne dezvaluie explicatiile din spatele acestor proaste obiceiuri si calea cea mai scurta pentru indreptarea lor.

Cazul Caracal. Vedere din spatele camerelor de filmat.

Vineri, 9 august 2019, la Digi24

 Tragedia care a intristat si revoltat o tara intreaga, vazuta din culisele transmisiunilor live
 Piste false, procurori care “fug” de presa si declaratii contradictorii
 Criza de la Caracal din perspectiva reporterilor care au urmarit investigatiile
 Andreea Georgescu, Cristian Popa, Diana Speretoiu, Ioana Ciurlea, Carla Tanasie si Valentin Stan

Jurnalistii Digi24 care au urmarit aproape neincetat, vreme de 14 zile, evenimentele tragice de la Caracal vor fi invitatii Alinei Manolache la 24/7. Editia speciala a emisiunii va fi...

Simona Halep revine pe hard la Rogers Cup, in exclusivitate la Digi Sport!

Pana la data de 11 august 2019, Digi Sport va transmite in direct si in exclusivitate turneul de tenis WTA de la Toronto, competitie in cadrul careia Simona Halep va reveni pe suprafata rapida.

Trimisul special al Digi Sport la Rogers Cup 2019, Gabriel Morariu, va fi in legatura cu Simona pe toata durata participarii sale la turneu, cu interviuri in exclusivitate si cele mai noi stiri despre competitie. Proaspat laureata la Wimbledon, numarul 4 WTA are de aparat 900 de puncte in clasament...