Comunicate de presă

Finala Turneulul de la Taskent, in exclusivitate, la Digi Sport

Dupa 11 ani, Sorana Cirstea lupta pentru a recuceri trofeul

Sambata, la ora 11:00, Digi Sport 2 transmite, in DIRECT si IN EXCLUSIVITATE, finala Turneului WTA International de la Taskent, in care Sorana Cirstea o va infrunta pe belgianca Alison Van Uytvanck. Competitia va fi comentata de jurnalistul Gabriel Morariu si va putea fi urmarita live si pe Digi.Online.

Sorana Cirstea a mai jucat o finala in acest turneu in urma cu 11 ani, cand a castigat primul sau trofeu WTA. De altfel, este singurul turneu pe...

Digi World prezinta in premiera documentarul original “360° Art Safari 2018”

28 septembrie 2019, ora 20:05

“360° Art Safari 2019”, cea de a doua productie originala Digi Documentare a acestei toamne, va fi proiectata in avanpremiera sambata, 28 septembrie 2019, ora 16:00, la expozitia Art Safari 2019, Palatul BCR, etaj 1 Sala IMA. Documentarul va fi difuzat la Digi World in doua episoade, primul sambata, 28 septembrie 2019, ora 20:05, iar al doilea duminica, 29 septembrie, ora 20:05.

Film Now prezinta in premiera al doilea sezon al serialului “Cineva acolo sus”

Imediat dupa lansarea in Statele Unite, Film Now aduce in premiera telespectatorilor din Romania cel de-al doilea sezon al comediei “God friended me” (“Cineva acolo sus”), marca Warner Bros. 

Personajele indragite din prima serie, fiul de preot “ratacit” Miles si prietenii sai Cara, Rakesh si Ali se intorc pentru noi aventuri si cautari pe urmele contului de Facebook care le-a dat vietile peste cap.

Li se alatura Joy, o tanara care, la finalul primului sezon, il cauta pe Miles pentru ca se confrunta cu aceeasi dilema. Cine se ascunde in spatele contului “Dumnezeu” de pe Facebook? Cel de-al doilea sezon a fost filmat partial la Paris si aduce...