Comunicat de presă - Matinalii Digi FM vor fi prezenți la etapa „Corb Adventure Days” din cadrul Campionatului Național de Off-Road.

Matinalii Digi FM vor fi prezenți sâmbătă, 3 octombrie 2020, în Târgoviște, pentru a lua parte la o aventură 4X4 de neuitat, Campionatul Național de Off-Road, mai exact, Corb Adventure Days, una dintre cele mai importante etape ale campionatului, ajunsă deja la al șaptelea an de când Clubul de Off-Road București (CORB44) o organizează.

Etapa din Târgoviște, cea cu numărul 2 din campionat, va fi plină de provocări, mai ales pentru că a plouat intens în ultima vreme. Dar fiindcă pasionații de off-road iubesc noroiul, competiția va oferi, cu siguranță, un adevărat spectacol automobilistic. Matinalii Digi FM sunt nerăbdători să experimenteze traseele inedite, care vor pune la încercare viteza de reacție, adaptabilitatea și, cel mai important, abilitățile de navigare ale piloților și copiloților. Dar să îi lăsăm mai bine pe ei să ne spună ce poziții vor dori să aibă în competiție:

„Dați-mi un 4X4 și o să văd altfel lumea! Nu așa era citatul? În fine, nu mai contează. Ideea e că nimic nu-mi oferă o satisfacție mai mare decât să «stăpânesc» un motor puternic și o tracțiune integrală... Totul prin telepatie, prin puterea imaginației! Pentru că voi sta în dreapta și la această etapă din Campionatul Național de Off-Road. Așadar, și în acest an se vor întâlni două forțe ale naturii: Bogdan Ciuclaru și automobilele 4x4. Spectacol garantat!, a mărturisit Bogdan Ciuclaru.

„Nu mă pricep defel la mașini. Dar mă pricep să stau în dreapta. Și mai ales când este vorba de adrenalină. Mă bucur să mă reîntorc în Târgoviște, la invitația Roxanei Ciuhulescu, la Campionatul Național de Off-Road. Anul trecut am dovedit că sunt cea mai curajoasă din echipa matinalului, iar anul acesta nu va fi diferit. Frica lipsește cu desăvârșire pentru că pofta de adrenalină primează!”, a adăugat Beatrice Ghiciov.

Organizatorii se așteaptă ca traseele la care au lucrat intens timp de câteva luni bune să fie impecabile, iar echipajele să găsească ușor rutele și să ajungă cu bine la finish. Roxana Ciuhulescu este bucuroasă să le arate matinalilor cum se intră în cursa off-road: „Ce am pregătit pentru matinali? Ei bine, anul trecut le-am lansat provocarea de a participa ca navigatori la trial. Anul acesta aș vrea să le văd și abilitatea de piloți în proba special organizată pentru cei care participă la clasa «Hobby». Dacă nu au permis sau experiență în condus, nu-i nimic, vor merge ca navigatori. Însă de data aceasta le voi pune la încercare și abilitățile în «a trolia». Vor afla la Corb Adventure Days ce înseamnă acest lucru”, a spus Roxana Ciuhulescu. Mai multe despre aventurile matinalilor Digi FM veți afla pe site-ul digifm.ro, pagina de Facebook @digifmradio și, de luni până vineri, între orele 06.30 și 10.00, live pe postul de radio Digi FM.