Comunicate de presă

Digi Sport transmite în exclusivitate turneul WTA Stuttgart

Digi Sport transmite în direct și în exclusivitate turneul WTA Stuttgart, care se desfășoară până pe 25 aprilie 2021.

Simona Halep va evolua la Stuttgart în primul turneu pe zgură din 2021, este favorita cu numărul 2 din competiție și beneficiază, astfel, de un tur liber. În runda a doua a turneului, Halep o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre două sportive din Cehia: Marie Bouzkova și Marketa Vondrousova. Partida Simonei cu învingătoarea din duelul cehoaicelor va avea loc joi și va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 2.

PROFM împlinește 28 de ani și face party cu toată România!

PROFM aniversează, pe 15 aprilie 2021, 28 de ani de la prima emisie on-air, așa că DJ-ii radioului vor petrece de dimineață și până seara cu ascultătorii din toată țara. Invitații de marcă, muzica bună și cadourile surpriză sunt pe primele locuri pe lista de aniversare. În plus, în aceeași zi va fi lansat și noul site profm.ro, în ținută OPEN.

Premieră în Europa Centrală și de Est: Platformele online și aplicațiile grupului DIGI adoptă formatul Dynamic Ad Insertion (DAI)

Platformele digitale Digi24, Digi Sport și Digi Online (aplicații și website) au lansat, în parteneriat cu Google, formatul Dynamic Ad Insertion (DAI), în premieră pentru mediul digital din Europa Centrală și de Est. Noul format este disponibil pe site-ul digi24.ro (variantele desktop și mobile) și a fost dezvoltat cu ajutorul Digi Soft IT. De asemenea, soluția este în curs de implementare atât pe site-ul digisport.ro (variantele desktop și mobile), cât și pe aplicațiile Digi24, Digi Sport și Digi Online.

Suntem încântați că, prin acest prim pas comun cu partenerii de la Google, reconfirmăm viziunea...