Comunicate de presă

Digi Business dă liber la portare cu reduceri de 50% pentru clienții business

Digi Business, divizia dedicată clienţilor persoane juridice, pune la dispoziția utilizatorilor care aleg să se porteze în rețeaua mobilă DIGI, o reducere specială de 50% din valoarea abonamentului, timp de 6 luni. Oferta este disponibilă la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni.

Campania „Liber la portare” se desfășoară până la finalul lunii aprilie și se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

”Oferta dedicată clienților corporate pornește de la nevoile de comunicare...

Sferturile de finală UEFA Champions League și UEFA Europa League, în direct, la Digi Sport și Digi 4K

Iubitorii fotbalului se pregătesc pentru cele mai spectaculoase meciuri ale UEFA Champions League și UEFA Europa League, care au ajuns în faza sferturilor în acest sezon atipic, încă marcat de restricțiile impuse de pandemia COVID-19.

Manchester City, Bayern Munchen, Chelsea, Liverpool, FC Porto, PSG, Borussia Dortmund și Real Madrid luptă pentru un loc în careul de ași al UEFA Champions League. Partidele vor fi difuzate marți, 6 aprilie și miercuri, 7 aprilie, în direct, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi 4K, de la ora 22:00. Manșa retur se va disputa pe 13 și 14...