Comunicate de presă

Digi World propune o incursiune fascinantă în universul celulelor stem și al tehnologiei CRISPR

Două ediții speciale Digi World sunt programate în premieră, vineri, 29 decembrie, pentru a încânta publicul pasionat de explorarea granițelor cunoașterii științifice și a poveștilor umane extraordinare. Protagoniștii de marcă ai celui mai recent episod, "ZONA DE RISC. BIOCOD”, dr. Felician Stăncioiu, medic și cercetător, și dr. Bogdan Ivănescu, fondatorul platformei "Doctor MiT", se vor alătura profesorului Alexandru Mironov în platoul celebrului talk-show de știință, Digipedia, începând cu ora 21:00, într-un dialog inedit despre medicina viitorului.

Ultimul episod al documentarului...

De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

Science-fictionul alert și exploziv, Capcana timpului/ BOSS LEVEL (2020) este recomandarea Film Now pentru seara de duminică, 17 decembrie, de la ora 21:50. Roy (intepretatat de Frank Grillo), un agent pensionat al forțelor speciale, se trezește prins într-o buclă temporală în care își pierde viața în fiecare zi. Odată ce înțelege acest lucru, Roy trece printr-un șir nesfârșit...

Turul Târgurilor de Crăciun cu Lucian Mîndruță: ascultătorii devin spiridușii Digi FM pentru copiii mai puțin norocoși

Crăciunul este despre magie, speranță și dorința de a dărui. În pragul sărbătorilor de iarnă, Digi FM dă startul celei de-a treia ediții a „Turului Târgurilor de Crăciun”, campanie derulată alături de Asociația Banca de Bine și Băneasa Shopping City și pornește o nouă caravană de mobilizare socială. Timp de 6 zile, Lucian Mîndruță susține emisiunea în deplasare, din mijlocul comunităților de oameni inimoși care devin parte a unei impresionante inițiative de solidaritate, cu scopul de a colecta și de a oferi donații copiilor proveniți din medii defavorizate.
 
În perioada 1 - 8 decembrie 2023, într-un nou maraton de fapte bune, studioul mobil...