Comunicate de presă

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu sunt de partea bună a dimineții la Digi FM, în cea mai recentă campanie de imagine - “Newsic Radio”

O abordare inovatoare se conturează pe scena media românească la început de an, odată cu lansarea manifestului Digi FM – NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment.

În centrul campaniei de imagine se află noua echipă a matinalului Digi FM, o formulă inedită cu doi protagoniști remarcabili care au acceptat provocarea de a seta ritmul zilei pentru ascultătorii stației. Ea este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o vastă experiență, dobândită într-una dintre cele mai importante redacții de știri din România și cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar el este o personalitate...

În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite

Pentru un început de an promițător, Film Now anunță un regal de producții spectaculoase care vor provoca imaginația iubitorilor de film, aflați în căutarea unei experiențe cinematografice memorabile.

În ianuarie, la Film Now, cinefilii au locurile rezervate pentru a urmări un spectacol vibrant, cu efecte speciale remarcabile, povești tulburătoare și personaje complexe. Selecția de pelicule îi va transporta în lumi imprevizibile unde duelurile dramatice din universul “Animale fantastice”, urmăririle explozive din Matrix, aventurile epice ale supereroului din Gotham City, lupta cu prejudecățile și obstacolele întâlnite în drumul...

Digi World propune o incursiune fascinantă în universul celulelor stem și al tehnologiei CRISPR

Două ediții speciale Digi World sunt programate în premieră, vineri, 29 decembrie, pentru a încânta publicul pasionat de explorarea granițelor cunoașterii științifice și a poveștilor umane extraordinare. Protagoniștii de marcă ai celui mai recent episod, "ZONA DE RISC. BIOCOD”, dr. Felician Stăncioiu, medic și cercetător, și dr. Bogdan Ivănescu, fondatorul platformei "Doctor MiT", se vor alătura profesorului Alexandru Mironov în platoul celebrului talk-show de știință, Digipedia, începând cu ora 21:00, într-un dialog inedit despre medicina viitorului.

Ultimul episod al documentarului...