Comunicate de presă

La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante

În februarie, Film Now devine scena unde actori de renume se reunesc pentru a da viață unor povești fascinante, inspirate din realitate sau desprinse din paginile unor romane de succes. Cinefilii sunt invitați să exploreze complexitatea ființei umane pentru a descoperi iubirea, în diversitatea formelor sale: dragostea pentru glorie și putere, pasiunea adolescentină, profunzimea iubirii mature sau devotamentul necondiționat față de semeni și spiritualitate.

Luni, 5 februarie, de la ora 20:00, Film Now pătrunde în culisele Casei Albe pentru o incursiune tulburătoare în viața și cariera lui Dick Cheney, vicepreședinte în...

Grupul DIGI, contribuție de 1.1 miliarde lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2023

 În perioada ianuarie – decembrie 2023, Grupul DIGI a virat către buget suma de 1.1 miliarde lei, sumă ce reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului.

Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de trei decenii, milioane de abonați.

DIGI rămâne cea mai rapidă rețea de fibră optică din Spania în anul 2023, conform testelor de viteză Ookla

Subsidiara Grupului DIGI din Spania își consolidează poziția de lider în domeniul telecomunicațiilor în ceea ce privește rețeaua performantă de fibră optică, fiind recunoscută ca operatorul cu cea mai rapidă viteză de transfer pentru al treilea an consecutiv. Această nouă certificare a fost acordată de către Ookla® Speedtest Awards, principalul reper la nivel global pentru determinarea zilnică a vitezei, bazată pe un număr semnificativ de măsurători efectuate de utilizatorii de internet din Spania.

În urma evaluării complete Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® pentru operatorii din Spania în perioada iulie – decembrie...