Comunicate de presă

 În august, Film Now răcorește cinefilii cu fiorii premierelor

Film Now știe că pasionații de filme mai au o doar o lună pentru a-și crea o vară de neuitat, așadar, le-a pregătit premiere mult așteptate, indiferent de genul preferat. Chiar dacă șezlongul, pătura de pe plajă sau locul de la fereastra avionului au înlocuit ecranul de acasă, Film Now asigură, oriunde, experiența potrivită pentru fiecare.

În premieră TV în România, duminică, 7 august, de la ora 20:00, ai programat Contractorul /The Contractor (2022), cu Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs și Kiefer Sutherland. James Harper (Pine) este un veteran de război eliberat din armată, fără pensie și fără asigurare medicală. Pentru a-și întreține...

DJ-ii Digi FM urcă, #vrajitidemuzica, pe scenele Untold

Digi FM, radioul cu cea mai mare acoperire din România, devenit și unul dintre partenerii festivalului Untold, va fi, în perioada 4-7 august 2022, și mai aproape de toți festivalierii care ajung în acest an în inima Ardealului, pentru patru zile de muzică electronică.

Cu Digi FM, peste un milion de români vor fi conectați la Untold 2022, si nu doar la muzica celor mai îndrăgiți artiști, ci și la atmosfera evenimentului. Mai mult decât atât, sub puterea hashtag-ului #vrajitidemuzica, DJ-ii Digi FM vor urca pe scenele Untold pe parcursul întregului festival. Alături de echipa Digi FM, care va pregăti un program special dedicat celui mai mare eveniment muzical din...

DIGI, lider la portabilitate cu peste 3,6 milioane de numere portate

DIGI rămâne, în continuare, prima opțiune a clienților care doresc să schimbe operatorul de telefonie, depășind pragul de 3,6 milioane de numere portate, de la înființarea serviciului de portabilitate și până în prezent. 

  • În primele 6 luni ale anului, DIGI a înregistrat peste 362 500 de numere portate în rețeaua mobilă și fixă;

  • În al doilea trimestru al anului, peste 181 500 de numere au fost portate în rețeaua mobilă și fixă;

  • Compania deține, în al doilea trimestru, 61% din totalul numerelor portate în rețeaua mobilă, cu o medie lunară de peste 60 500 de numere.