Comunicate de presă

În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

La Film Now, luna octombrie este dedicată genului thriller și aduce, pe același ecran, realitățile alternative, incertitudinea și tensiunile - toate rezervate pentru pasionații de film, dispuși să accepte provocarea de a alerga într-un labirint al emoțiilor. Ești pregătit să te întrebi dacă ceea ce trăiești este, cu adevărat, realitatea?

În premieră TV, ai „Noaptea judecăţii eterne”/ „The Forever Purge” - 2021. În Texas, Adela și soțul ei, Juan, lucrează la ferma bogatei familii Tucker. Juan e apreciat de patronul cel mare, aspect care alimentează gelozii. Deși epurarea a luat sfârșit, o bandă mascată de ucigași atacă domeniul Tucker, forțând...

Grupul DIGI sprijină și anul acesta campania „Școala Fără Pauză”

Grupul DIGI continuă să susțină, pentru al doilea an consecutiv, campania „Școala Fără Pauză”, inițiată de Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine. Astfel, joi, 15 septembrie, Lucian Mîndruță își mută emisia din studioul Digi FM, pentru o seară, în parcarea exterioară a centrului comercial Băneasa Shopping City, și invită românii să doneze, până pe 24 decembrie, lucrurile necesare copiilor pentru a nu abandona școala, la centrul de colectare special amenajat.

Există peste 4.000 de motive pentru care România ar trebui să asculte emisiunea de joi, prezentată de Lucian Mîndruță, și să îmbrățișeze sentimentul de solidaritate, acesta fiind și numărul copiilor...

Digi FM aduce un nou sezon, din 12 septembrie, cu Mîndruță, Craioveanu, Miu, Beatrice și Ciuclaru

Echipa Digi FM se reunește după vacanța de vară și deschide, oficial, sezonul de toamnă. Lucian Mîndruță și cei 2 Matinali și jumătate, Beatrice, Miu și Ciuclaru, revin la microfoanele Digi FM începând de luni, 12 septembrie. Alături de ei, întors deja de două săptămâni, este și colegul Vlad Craioveanu, entuziasmat de noul sezon.

„… trebuie să vă informez că planul meu de a deveni milionar în timpul vacanței a eșuat. Ca atare, sunt nevoit să mă întorc la muncă, de luni. Radio de la 17:00 la 19:00”, a transmis Lucian Mîndruță pe rețelele sociale.

Sezonul de toamnă vine și cu o emisiune nouă, „Audiență națională”, realizată de jurnaliștii Robert...