Comunicate de presă

Grupul DIGI, contribuție de peste 482 milioane de lei la bugetul de stat, în prima jumătate a anului 2022

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat, în al doilea trimestru al acestui an, 219 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxe și impozite, dintre care 76.6 milioane de lei în luna iunie. În total, în prima jumătate a anului, Grupul a avut o contribuție fiscală de peste 482 milioane de lei.

Compania a pus în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de...

115 angajați au donat peste 50 de litri de sânge în campania DIGI Donează VIAȚĂ

La finalul celei de-a șasea ediții a campaniei de responsabilitate socială DIGI Donează VIAȚĂ, 115 colegi din Grupul DIGI au donat curaj și peste 50 litri de sânge în cele trei sesiuni organizate în București și Timișoara. Echipele centrelor de transfuzie sanguină care s-au deplasat la sediile companiei au colectat în zilele de 14, 28 și 29 iunie, țesut care va fi valorificat în sprijinul a aproximativ 345 de pacienți internați în spitalele din țară.