Comunicat de presă - “DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni.

  • În perioada 13 – 19 mai 2024, în semn de apreciere pentru încrederea și fidelitatea acordate, DIGI derulează „DIGI Days”, campania dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice, prin care propune o reducere de 50%, în primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;
  • Oferta este disponibilă doar online, pe pagina principală DIGI.ro sau în aplicația mobilă, pentru abonamentele încheiate pe o perioadă contractuală de 24 de luni.
Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days”, campania special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat: discount de 50% pentru primele 6 luni consecutive, la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.
 
În săptămâna 13 – 19 mai 2024, pentru a beneficia de o conectivitate fiabilă și performantă, utilizatorii actuali pot alege pachetul de internet fix Fiberlink 500 Mbps, cu viteze de până la 500 Mbps, la un tarif lunar redus de 15 lei (TVA inclus) sau serviciul superior Fiberlink 1000 Mbps, cu viteze de până la 940 Mbps, la un cost lunar preferențial de 20 lei (TVA inclus). De asemenea, în funcție de configurația pachetului de televiziune digitală și analogică solicitat, abonații se vor bucura de prețuri atractive cuprinse între 13 lei/lună (TVA inclus) și 15 lei/lună (TVA inclus).

Timp de jumătate de an, clienții care își portează numărul la DIGI vor primi o reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, care va putea fi contractat la un tarif de numai 2,5 euro/lună, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.
 
Disponibilă exclusiv online, campania „DIGI Days” se adresează consumatorilor care dețin minimum un serviciu activ și doresc fie să achiziționeze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, fie să treacă la un pachet superior sau să adauge o extraopțiune. Reducerea se acordă exclusiv serviciilor suplimentate în decursul acestui interval și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. 
 
Oferta poate fi accesată online, pe site-ul sau aplicația mobiă DIGI.ro, direct pe pagina principală sau din secțiunea „Contul meu”, rubrica „Serviciile mele”, selectând pachetul nou, pe cel pentru care se realizează upgrade ori activând una sau mai multe extraopțiuni.
Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.
Mai multe detalii despre serviciile companiei pot fi consultate pe DIGI.ro.
 
DIGI este operatorul de telecomunicații de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. În același timp, DIGI este rețeaua preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

Despre Grupul DIGI 

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.