Comunicate de presă

Emisiunea „Jurnalul de Științe” aniversează 6 ani de inovație, în doze precise

„Jurnalul de Științe”, o emisiune unică în România, aniversează șase ani în care s-a conectat cu publicul român prin mii de subiecte livrate în 10 minute de inovație. Astfel, Teodora Safta prezintă vineri, 10 februarie, de la ora 20:00, pe Digi World, o ediție aniversară și retrospectiva celor șase ani, alături de momentele-cheie din evoluția emisiunii.

Luna februarie aduce vești bune în media românească, deoarece „Jurnalul de Științe” - singurul buletin de știri substanțiale din România, din zona științelor - împlinește 6 ani în care a stins toate curiozitățile telespectatorilor, indiferent de domeniul de interes. Pasionații de tehnologie sunt invitați, vineri...

În Luna Iubirii, romantismul și acțiunea își dau întâlnire doar la Film Now 

În februarie, Film Now invită, deopotrivă, îndrăgostiții și pasionații de senzații tari să celebreze împreună Luna Iubirii, în propriul stil: fie el exteriorizat sau interiorizat. Indiferent de alegeri, Film Now oferă producții mult așteptate pentru toate genurile, în doze echilibrate de acțiune și stare de bine.

Duminică, 5 februarie, de la ora 20:00, ai o comedie de acțiune cu nume mari: Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului/ The Hitman's Wife Bodyguard (2021) îi aduce împreună pe Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Tom Hopper, Antonio Banderas, Frank Grillo și Morgan Freeman. Bodyguardul Michael Bryce (Reynolds)...

Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România, cu peste 1 miliard de afișări în 2022

Digisport.ro a înregistrat, și în 2022, un record de trafic absolut, în rândul platformelor media online cu profil sportiv din România, astfel, potrivit rezultatelor obținute în „Studiul de Audiență și Trafic Internet” efectuat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), și prelucrate de companie, platforma (site și aplicație) a depășit 1 miliard de afișări în 2022 (1,087,561,326), în creștere cu 18% față de 2021.