Comunicate de presă

Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România, cu peste 1 miliard de afișări în 2022

Digisport.ro a înregistrat, și în 2022, un record de trafic absolut, în rândul platformelor media online cu profil sportiv din România, astfel, potrivit rezultatelor obținute în „Studiul de Audiență și Trafic Internet” efectuat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), și prelucrate de companie, platforma (site și aplicație) a depășit 1 miliard de afișări în 2022 (1,087,561,326), în creștere cu 18% față de 2021.

Grupul DIGI, contribuție de peste 955 milioane de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2022

Grupul DIGI a virat peste 955 milioane de lei către bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2022, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și ale tuturor entităților din Grup, active pe piața locală. În trimestrul al patrulea (octombrie - decembrie) valoarea contribuțiilor fiscale ale filialelor din România a depășit 231 milioane de lei.

Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea...

Radu Paraschivescu revine, din 9 ianuarie, în emisiunea „2 Matinali și Jumătate”

Anul Nou începe cu vești bune la Digi FM, astfel, din 9 ianuarie, scriitorul Radu Paraschivescu revine la „2 Matinali și Jumătate” alături de Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru. Așa cum au fost obișnuiți, până în toamna anului 2022, ascultătorii îl vor putea reauzi pe Radu Paraschivescu, în fiecare luni și joi, la rubrica sa permanentă.

Recunoscut și apreciat de ascultătorii români pentru intervențiile sale...