August Celebrity Social Network Photos!

Pisici celebre de pe internet. Cum arată felinele care au cucerit inimile a milioane de oameni

Credit foto: Instagram

Devenite animale de companie pe vremea egiptenilor antici, pisicile sunt printre cele mai cunoscute și mai iubite animale domestice.

Vedete ale rețelelor sociale, pisicile "pozează" mai ceva decât stâpânele și stăpânii lor.

Iată topul felinelor celebre din social media:

1. Pisica Nala: 4,3 milioane de urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Nala a fost adoptată în anul 2010 de către “Pookie” Varisiri Methachittiphan, de la un adăpost din Los Angeles. Avea doar cinci luni, iar ulterior a devenit cea mai urmărită pisică de pe Instagram.

Stăpana povestea că la început i-a făcut pisicii cont pe Instagram pentru a le arăta poze amuzante familiei și prietenilor din Thailanda. În septembrie 2019, Pookie a lansat conceptul de „Love, Nala”, un brand de mâncare sănătoasă pentru pisici.

În prezent, ea are un venit de 113 milioane de dolari.

2. Grumpy Cat: 2,7 milioane de urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat)

 Mereu morocănoasă, Grumpy Cat era cea mai faimoasă pisică din lume. Din păcate, aceasta a murit în anul 2019, la vârsta de 7 ani.

Aspectul unic al felinei era dat de faptul că renumita pisică suferea de nanism, iar nenumăratele meme-uri create de utilizatorii Reddit au devenit rapid virale.

Produs de celebrul brand de hrană pentru animale Chewy, produsul „Tartar Control Treat” a fost denumit așa după celebra pisică, aceasta fiind chiar imaginea preparatului.

Grumpy Cat face parte dintre cele mai cunoscute animale de companie, are 8,2 milioane de urmăritori pe Facebook, 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter.
În anul 2019, pisica valora 99,5 milioane de dolari.

3. LiL BUB: 2,4 milioane de urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub)

LiL BUB a devenit celebră datorită înfățișării sale speciale: ochi mari, proeminenți și limba scoasă jucăuș afară. Din pacate, aceasta suferea de nanism și de o boală a oaselor, fapt care a dus la moartea ei la vârsta de 8 ani.

A fost adoptată de către Mike Bridavsky dintr-un adăpost de animale.  Au călătorit împreună în jurul SUA pentru a strânge donații necesare adăposturilor de animale. Mike a donat grupurilor de salvare a animalelor o mare parte din profiturile magazinului Lil BUB.

LiL BUB a apărut în mai multe spectacole, cum ar fi: „Good Morning America”, „Today” și „The view” și a jucat în filmul „I'll Be Next Door de Crăciun”.

Documentarul „Lil Bub & Friendz” a prezentat-o pe ea alături de alte pisici celebre pe rețelele sociale, printre care si Grumpy Cat și Nylan.

Prin intermediul contului său de Instagram a colaborat cu diverse branduri de animale de companie ca HALO și cbdMD CBD colecția de uleiuri pentru animale.

Valoarea netă estimată a lui LiL BUB este de 195.000 de dolari.

4. Smoothie the Cat: 2.2 milioane subscriberi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smoothie the Cat (@smoothiethecat)

Denumită și “Queen of Fluff”, Smoothie are 2,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Este o pisică de rasă British cu părul lung, iar acum are și un nou prieten, pe Milkshake, care este de aceeași rasă. Smoothie este printre cele mai fotogenice pisici la care te puteai gândi vreodată.

Ea nu doar că are o înfățișare frumoasă, dar este și o pisică cu personalitate plăcută. Coada ei pufoasă și ochii verzi te fac să te îndrăgostești de ea instant.

Smoothie a devenit populară în anul 2016 și ulterior a colaborat cu diverse branduri de animale, PeeWee.

5. Pudge: 670K urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pudge (@pudgethecat)

Deși este fetiță, pisica Pudge a devenit faimoasă datorită mustății sale. Pudge a fost adoptată de stăpana sa, Kady, din Minneapolis SUA.

Kady a dus-o pe Pudge la primul Internet Cat Video Film Festival în 2012 și a fost prezentată pe contul @cats_of_instagram. Fiind grafic designer, Kady a creat pagina de pe YouTube Pudge-It-Yourself în care vedeta este Pudge.

Pudge a participat de cinci ori la CatConWorldwide, cel mai mare eveniment de cultură pop centrică. Fanii săi au creat diverse piese de artă care pot fi văzute pe pagina sa de Instagram.

6. Cole and Marmalade: 667k urmăritori

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cole and Marmalade™ (@coleandmarmalade)

Cole și Marmeladă sunt două pisici adoptate de Chris și Jess, care locuiesc în Florida.
Cole este o pisică de rasă Angora din Turcia, iar Marmeladă este o pisică cu părul scurt denumită astfel după celebra marmeladă din fructe.

Cole are 7 ani, iar Marmelada 6 ani. Chris și Jess au deshis o pagină pe Internet pentru a împărtăși idei pentru salvarea pisicilor, “salvat este cea mai bună rasă”.

Cele două pisici au câștigat câteva premii. Marmeladă a obținut trofeul „Dumpster Kitty” de la Grand Prize 2014, iar Cole a câștigat în anul 2012 premiul la categoria “Catness” din cadrul “Black Cat Stick ’em up!”.

Pe contul lor de Instagram sunt publicate imagini ale câtorva branduri de animale, printre acestea aflându-se și Weruva.

Cole și Marmeladă au, de asemenea, un canal pe YouTube cu 1,29 milioane de abonați. Cel mai vizionat videoclip al canalului este cel încărcat acum 4 ani și intitulat "Ce fac pisicile noaptea..."

Pe Facebook, Cole și Marmeladă au 2,1 milioane de urmăritori și au fost apreciați de aproximativ 2 milioane de persoane. Cole și Marmeladă valorează aproximativ 500.000 de dolari.

7. Sunglass Cat: 665k urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUNGLASSCAT LA ? NYC?Detroit ? (@sunglasscat)

Bagel ar putea fi cea mai celebră pisică, ea a devenit faimoasă sub denumirea de pisica cu ochelari. Bagel nu poartă ochelari de soare doar pentru că așa este cool, ci ea chiar are probleme cu vederea. Pisica s-a născut fără pleoape și a suferit trei operații la ochi, ochelarii având un rol protector.
Pisică a devenit cunoscută în social media datorită perechilor sale cool de ochelari. Toate întâmplările prin care a trecut au fost prezentare pe Washington Post și National Geography.

8. Albert Baby Cat: 527k urmăritori

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Baby Cat (@albertbabycat)

Nasul asemeni unui craniu este semnul distinctiv al pisicuței Albert. Ea a fost prezentată pe Animal Planet. Te vei îndrăgosti de Albert imediat. Picioarele mai scurte decât în mod obișnuit îi dau o drăgălășenie în plus și l-au transformat într-un star social media.

Albert are un frate pe nume Goyanggy, un pisoi alb de rasă Munchkincare, care locuiește cu el. Albert este preocupat de problemele de încălzire globală. Pe contul său a fost distribuită o postare care-i încurajează pe utilizatori să folosească paie reutilizabile. Albert a apărut în multe reclame și a colaborat cu branduri precum Dyson și Tide.

9. Loki: 478k urmăritori

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loki the Cat (@loki.the.gremlin)

Loki, minunata pisică "vampir", a atras pe Instagram 461 de mii de urmăritori. Pisicuța a fost adoptată de către Kaetlyn Koch de la un adăpost din Portland. Kaetlyn are grijă de ea și i-a deschis un cont de Instagram. Contul @loki_kitteh a strâns peste 462 de mii de adepți pe Instagram.

Contul pisicii Loki are foarte puține postări sponsorizate. A colaborat o singură data cu brandul Arm & Hammer Cat pentru promovarea produsului Cloud Control breathe easy clumping cat litter.

10. Chataro and Kinako: 407 mii urmăritoriChataro și Kinako sunt doi frați de 6 ani. Sunt de rasă Munchkin și trăiesc în Japonia. Primul lor album foto a fost lansat în luna decembrie 2019.

Fundalurile și stickerele pentru telefon cu Chataro și Kinako sunt disponibile în magazinul LINE. În februarie 2020, aveau pe Instagram 407 mii de urmăritori.

Te-ar putea interesa si:
Momentul când o veveriță și-a înscenat moartea. Imaginile sunt virale: „Să-i dea cineva un Oscar”
Doi câini fără adăpost, surprinși dormind sub bradul de Crăciun al unui magazin de bricolaj. Imaginile sunt virale
O femeie a fost „jefuită” de un leu! Animalul i-a furat geanta de 1.800 de dolari în timp ce aceasta era în Safari

Programul Zilei

Duminică03.12
Luni04.12
Marți05.12
Miercuri06.12
Joi07.12
Vineri08.12
Sâmbătă09.12
08:00 Salbaticia Orientului Mijlociu
08:52 Oceanele Africii
09:44 Planeta insectelor
10:41 Digi Animal Club
11:11 Bahama Blue
12:00 intamplari din larg
13:00 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
14:00 Jurnalul ghepardului
14:26 Pisi 112
14:52 Salbaticia Americii Latine
15:44 Planeta insectelor
16:41 Serengeti
17:34 Oceanele Africii
18:26 intamplari din larg
19:19 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
20:08 Pisi 112
20:34 Pisi 112
21:00 Marire si decadere in Maasai Mara
21:50 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Jurnalul ghepardului
22:26 Jurnalul ghepardului
22:51 Salbaticia Orientului Mijlociu
23:43 Serengeti
00:36 Salbaticia Americii Latine
08:00 Salbaticia Orientului Mijlociu
08:52 Oceanele Africii
09:45 Regate in pericol
10:36 Marire si decadere in Maasai Mara
11:25 Jurnalul ghepardului
11:49 Jurnalul ghepardului
12:13 intamplari din larg
13:03 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
14:00 Pisi 112
14:30 Pisi 112
15:00 Salbaticia Americii Latine
15:55 Regate in pericol
16:48 Serengeti
17:41 Destinatie salbatica: Columbia
18:30 intamplari din larg
19:20 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
20:08 Pisi 112
20:34 Pisi 112
21:53 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Dating App... pentru giboni
22:53 Salbaticia Orientului Mijlociu
23:46 Serengeti
00:39 Salbaticia Americii Latine
08:00 Salbaticia Orientului Mijlociu
08:52 Destinatie salbatica: Columbia
09:41 Regate in pericol
11:25 Dating App... pentru giboni
12:18 intamplari din larg
13:08 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
14:00 Pisi 112
14:30 Pisi 112
15:00 Salbaticia Americii Latine
15:55 Regate in pericol
16:51 Serengeti
17:44 Destinatie salbatica: Columbia
18:33 intamplari din larg
19:24 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
20:12 Pisi 112
20:36 Pisi 112
21:00 Spionii oceanului
21:53 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Planeta verde
22:50 Salbaticia Orientului Mijlociu
23:44 Serengeti
00:39 Salbaticia Americii Latine
08:00 Salbaticia Orientului Mijlociu
08:52 Destinatie salbatica: Columbia
09:41 Regate in pericol
10:32 Spionii oceanului
11:25 Planeta verde
12:14 intamplari din larg
13:04 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
14:00 Pisi 112
14:30 Pisi 112
15:00 Cele mai salbatice insule
15:55 Regate in pericol
16:51 Serengeti
17:44 Destinatie salbatica: Columbia
18:33 intamplari din larg
19:23 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
20:11 Pisi 112
20:36 Pisi 112
21:52 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Impresionantii iepuri
22:51 Salbaticia Americii Latine
23:44 Serengeti
00:39 Cele mai salbatice insule
08:00 Salbaticia Americii Latine
08:52 Destinatie salbatica: Columbia
09:41 Hooked: La pescuit de monstri
11:22 Impresionantii iepuri
12:13 intamplari din larg
13:03 Noua Zeelanda: in ajutorul salbaticiei
14:00 Pisi 112
14:30 Pisi 112
15:00 Cele mai salbatice insule
15:53 Hooked: La pescuit de monstri
16:44 Salbaticia Orientului Mijlociu
17:36 Hooked: intoarcerea
18:22 intamplari din larg
19:12 Oceanele Africii
20:04 Pisi 112
20:30 Salvand animalele
21:00 Eden: Planeta neimblanzita
21:51 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Coasta berzelor
22:54 Salbaticia Americii Latine
23:47 Salbaticia Orientului Mijlociu
00:40 Cele mai salbatice insule
08:00 Salbaticia Americii Latine
08:52 Hooked: intoarcerea
09:38 Hooked: Un peste ucigas
10:28 Eden: Planeta neimblanzita
11:15 Coasta berzelor
12:08 intamplari din larg
13:00 Oceanele Africii
13:52 Pisi 112
14:18 Salvand animalele
14:49 Cele mai salbatice insule
15:43 Hooked: Un peste ucigas
16:37 Salbaticia Orientului Mijlociu
17:29 Destinatie salbatica: Indonezia
18:21 Galapagos
19:08 Oceanele Africii
20:00 Salvand animalele
20:29 Salvand animalele
21:00 Planeta perfecta: Making Of
21:52 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Jurnalul ghepardului
22:25 Jurnalul ghepardului
22:51 Salbaticia Americii Latine
23:45 Salbaticia Orientului Mijlociu
00:39 Cele mai salbatice insule
08:00 Salbaticia Americii Latine
08:52 Destinatie salbatica: Indonezia
09:45 Hooked: Monstri zburatori
10:36 Planeta perfecta: Making Of
11:24 Jurnalul ghepardului
11:49 Jurnalul ghepardului
12:13 Galapagos
13:00 Digi Animal Club
13:30 Oceanele Africii
14:23 Salvand animalele
14:54 Cele mai salbatice insule
15:47 Hooked: Monstri zburatori
16:35 Salbaticia Orientului Mijlociu
17:27 Destinatie salbatica: Indonezia
18:20 Galapagos
19:07 Oceanele Africii
19:59 Salvand animalele
20:30 Salvand animalele
21:00 Eden: Planeta neimblanzita
21:52 Casey si salbaticia din spatele casei
22:00 Parenting perfect
22:52 Salbaticia Americii Latine
23:46 Salbaticia Orientului Mijlociu
00:39 Cele mai salbatice insule

Partenerii noștri

cartita aurie

Considerată dispărută timp de 87 de ani, „cârtiţa aurie” a fost văzută în Africa de Sud

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digi-animalworld.tv Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Ad Manager google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate