August Celebrity Social Network Photos!

Pisici celebre de pe internet. Cum arată felinele care au cucerit inimile a milioane de oameni

Credit foto: Instagram

Devenite animale de companie pe vremea egiptenilor antici, pisicile sunt printre cele mai cunoscute și mai iubite animale domestice.

Vedete ale rețelelor sociale, pisicile "pozează" mai ceva decât stâpânele și stăpânii lor.

Iată topul felinelor celebre din social media:

1. Pisica Nala: 4,3 milioane de urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Nala a fost adoptată în anul 2010 de către “Pookie” Varisiri Methachittiphan, de la un adăpost din Los Angeles. Avea doar cinci luni, iar ulterior a devenit cea mai urmărită pisică de pe Instagram.

Stăpana povestea că la început i-a făcut pisicii cont pe Instagram pentru a le arăta poze amuzante familiei și prietenilor din Thailanda. În septembrie 2019, Pookie a lansat conceptul de „Love, Nala”, un brand de mâncare sănătoasă pentru pisici.

În prezent, ea are un venit de 113 milioane de dolari.

2. Grumpy Cat: 2,7 milioane de urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat)

 Mereu morocănoasă, Grumpy Cat era cea mai faimoasă pisică din lume. Din păcate, aceasta a murit în anul 2019, la vârsta de 7 ani.

Aspectul unic al felinei era dat de faptul că renumita pisică suferea de nanism, iar nenumăratele meme-uri create de utilizatorii Reddit au devenit rapid virale.

Produs de celebrul brand de hrană pentru animale Chewy, produsul „Tartar Control Treat” a fost denumit așa după celebra pisică, aceasta fiind chiar imaginea preparatului.

Grumpy Cat face parte dintre cele mai cunoscute animale de companie, are 8,2 milioane de urmăritori pe Facebook, 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter.
În anul 2019, pisica valora 99,5 milioane de dolari.

3. LiL BUB: 2,4 milioane de urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub)

LiL BUB a devenit celebră datorită înfățișării sale speciale: ochi mari, proeminenți și limba scoasă jucăuș afară. Din pacate, aceasta suferea de nanism și de o boală a oaselor, fapt care a dus la moartea ei la vârsta de 8 ani.

A fost adoptată de către Mike Bridavsky dintr-un adăpost de animale.  Au călătorit împreună în jurul SUA pentru a strânge donații necesare adăposturilor de animale. Mike a donat grupurilor de salvare a animalelor o mare parte din profiturile magazinului Lil BUB.

LiL BUB a apărut în mai multe spectacole, cum ar fi: „Good Morning America”, „Today” și „The view” și a jucat în filmul „I'll Be Next Door de Crăciun”.

Documentarul „Lil Bub & Friendz” a prezentat-o pe ea alături de alte pisici celebre pe rețelele sociale, printre care si Grumpy Cat și Nylan.

Prin intermediul contului său de Instagram a colaborat cu diverse branduri de animale de companie ca HALO și cbdMD CBD colecția de uleiuri pentru animale.

Valoarea netă estimată a lui LiL BUB este de 195.000 de dolari.

4. Smoothie the Cat: 2.2 milioane subscriberi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smoothie the Cat (@smoothiethecat)

Denumită și “Queen of Fluff”, Smoothie are 2,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Este o pisică de rasă British cu părul lung, iar acum are și un nou prieten, pe Milkshake, care este de aceeași rasă. Smoothie este printre cele mai fotogenice pisici la care te puteai gândi vreodată.

Ea nu doar că are o înfățișare frumoasă, dar este și o pisică cu personalitate plăcută. Coada ei pufoasă și ochii verzi te fac să te îndrăgostești de ea instant.

Smoothie a devenit populară în anul 2016 și ulterior a colaborat cu diverse branduri de animale, PeeWee.

5. Pudge: 670K urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pudge (@pudgethecat)

Deși este fetiță, pisica Pudge a devenit faimoasă datorită mustății sale. Pudge a fost adoptată de stăpana sa, Kady, din Minneapolis SUA.

Kady a dus-o pe Pudge la primul Internet Cat Video Film Festival în 2012 și a fost prezentată pe contul @cats_of_instagram. Fiind grafic designer, Kady a creat pagina de pe YouTube Pudge-It-Yourself în care vedeta este Pudge.

Pudge a participat de cinci ori la CatConWorldwide, cel mai mare eveniment de cultură pop centrică. Fanii săi au creat diverse piese de artă care pot fi văzute pe pagina sa de Instagram.

6. Cole and Marmalade: 667k urmăritori

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cole and Marmalade™ (@coleandmarmalade)

Cole și Marmeladă sunt două pisici adoptate de Chris și Jess, care locuiesc în Florida.
Cole este o pisică de rasă Angora din Turcia, iar Marmeladă este o pisică cu părul scurt denumită astfel după celebra marmeladă din fructe.

Cole are 7 ani, iar Marmelada 6 ani. Chris și Jess au deshis o pagină pe Internet pentru a împărtăși idei pentru salvarea pisicilor, “salvat este cea mai bună rasă”.

Cele două pisici au câștigat câteva premii. Marmeladă a obținut trofeul „Dumpster Kitty” de la Grand Prize 2014, iar Cole a câștigat în anul 2012 premiul la categoria “Catness” din cadrul “Black Cat Stick ’em up!”.

Pe contul lor de Instagram sunt publicate imagini ale câtorva branduri de animale, printre acestea aflându-se și Weruva.

Cole și Marmeladă au, de asemenea, un canal pe YouTube cu 1,29 milioane de abonați. Cel mai vizionat videoclip al canalului este cel încărcat acum 4 ani și intitulat "Ce fac pisicile noaptea..."

Pe Facebook, Cole și Marmeladă au 2,1 milioane de urmăritori și au fost apreciați de aproximativ 2 milioane de persoane. Cole și Marmeladă valorează aproximativ 500.000 de dolari.

7. Sunglass Cat: 665k urmăritori

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUNGLASSCAT LA ? NYC?Detroit ? (@sunglasscat)

Bagel ar putea fi cea mai celebră pisică, ea a devenit faimoasă sub denumirea de pisica cu ochelari. Bagel nu poartă ochelari de soare doar pentru că așa este cool, ci ea chiar are probleme cu vederea. Pisica s-a născut fără pleoape și a suferit trei operații la ochi, ochelarii având un rol protector.
Pisică a devenit cunoscută în social media datorită perechilor sale cool de ochelari. Toate întâmplările prin care a trecut au fost prezentare pe Washington Post și National Geography.

8. Albert Baby Cat: 527k urmăritori

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Baby Cat (@albertbabycat)

Nasul asemeni unui craniu este semnul distinctiv al pisicuței Albert. Ea a fost prezentată pe Animal Planet. Te vei îndrăgosti de Albert imediat. Picioarele mai scurte decât în mod obișnuit îi dau o drăgălășenie în plus și l-au transformat într-un star social media.

Albert are un frate pe nume Goyanggy, un pisoi alb de rasă Munchkincare, care locuiește cu el. Albert este preocupat de problemele de încălzire globală. Pe contul său a fost distribuită o postare care-i încurajează pe utilizatori să folosească paie reutilizabile. Albert a apărut în multe reclame și a colaborat cu branduri precum Dyson și Tide.

9. Loki: 478k urmăritori

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loki the Cat (@loki.the.gremlin)

Loki, minunata pisică "vampir", a atras pe Instagram 461 de mii de urmăritori. Pisicuța a fost adoptată de către Kaetlyn Koch de la un adăpost din Portland. Kaetlyn are grijă de ea și i-a deschis un cont de Instagram. Contul @loki_kitteh a strâns peste 462 de mii de adepți pe Instagram.

Contul pisicii Loki are foarte puține postări sponsorizate. A colaborat o singură data cu brandul Arm & Hammer Cat pentru promovarea produsului Cloud Control breathe easy clumping cat litter.

10. Chataro and Kinako: 407 mii urmăritori



Chataro și Kinako sunt doi frați de 6 ani. Sunt de rasă Munchkin și trăiesc în Japonia. Primul lor album foto a fost lansat în luna decembrie 2019.

Fundalurile și stickerele pentru telefon cu Chataro și Kinako sunt disponibile în magazinul LINE. În februarie 2020, aveau pe Instagram 407 mii de urmăritori.

Te-ar putea interesa si:
Momentul în care o pisică se agață de portiera unei mașini în timpul inundațiilor din Dubai. Felina a fost salvată de un polițist
Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”
Momentul când un polițist din Utah prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Programul Zilei

Joi25.04
Vineri26.04
Sâmbătă27.04
Duminică28.04
Luni29.04
Marți30.04
Miercuri01.05
08:00 Galapagos
08:50 Planeta verde
09:45 Restaurand planeta
10:15 Restaurand planeta
10:45 Destinatie salbatica: Columbia
11:35 Ciudateniile Arcticii
12:25 Decodare
13:20 7 lumi o singura planeta: in spatele camerei
14:15 Viata secreta a rechinilor
14:25 Speranta pentru natura salbatica
14:55 Speranta pentru natura salbatica
15:25 Oazele Africii
16:20 Mediterana: Viata sub asediu
17:15 Regate in pericol
18:10 Salbaticia Orientului Mijlociu
19:05 Decodare
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Camera de garda a salbaticiei
22:00 Destinatie salbatica: Columbia
22:50 Galapagos
23:40 Mediterana: Viata sub asediu
00:35 Oazele Africii
08:00 Galapagos
08:50 Regate in pericol
09:45 Camera de garda a salbaticiei
10:35 Destinatie salbatica: Columbia
11:25 Salbaticia Orientului Mijlociu
12:20 Decodare
13:15 Salbatic si minunat
14:05 Viata secreta a rechinilor
14:20 Speranta pentru natura salbatica
14:50 Speranta pentru natura salbatica
15:20 Curentul Humboldt
16:20 Mediterana: Viata sub asediu
17:15 Regate in pericol
18:10 Salbaticia Orientului Mijlociu
19:05 Costa Rica: Renasterea naturii
20:00 Salvand animalele
20:30 Salvand animalele
21:00 Migratii
22:00 Eroii salbaticiei
22:25 Eroii salbaticiei
22:45 Eu si familia de gheparzi
23:40 Mediterana: Viata sub asediu
00:35 Curentul Humboldt
08:00 Eu si familia de gheparzi
08:55 Regate in pericol
09:50 Migratii
10:45 Eroii salbaticiei
11:10 Eroii salbaticiei
11:30 Salbaticia Orientului Mijlociu
12:25 Viata secreta a rechinilor
12:45 Viata secreta a rechinilor
13:00 Digi Animal Club
13:30 Costa Rica: Renasterea naturii
14:25 Salvand animalele
14:50 Salvand animalele
15:20 Curentul Humboldt
16:15 Mediterana: Viata sub asediu
17:10 Regate in pericol
18:05 Salbaticia Orientului Mijlociu
19:00 Costa Rica: Renasterea naturii
19:55 Salvand animalele
20:25 Salvand animalele
21:00 Camera de garda a salbaticiei
22:00 Prietenii surprinzatoare
22:50 Eu si familia de gheparzi
23:45 Mediterana: Viata sub asediu
00:40 Curentul Humboldt
08:00 Eu si familia de gheparzi
08:50 Regate in pericol
09:40 Camera de garda a salbaticiei
10:30 Digi Animal Club
11:00 Prietenii surprinzatoare
11:50 Salbaticia Orientului Mijlociu
12:45 Costa Rica: Renasterea naturii
13:40 Salvand animalele
14:15 Salvand animalele
14:45 Viata secreta a rechinilor
15:00 Viata secreta a rechinilor
15:20 Curentul Humboldt
16:20 Planeta verde
17:15 Pradatorii din Carpati
18:05 Salbaticia Orientului Mijlociu
19:00 Costa Rica: Renasterea naturii
19:55 Salvand animalele
20:25 Salvand animalele
21:00 Liga marina
22:00 Jurnal de calatorie: Ursii din Katmai
22:30 Jurnal de calatorie: Ursii din Katmai
22:55 Urangutan in devenire
23:45 Planeta verde
00:35 Curentul Humboldt
08:00 Urangutan in devenire
08:50 Pradatorii din Carpati
09:40 Liga marina
10:35 Jurnal de calatorie: Ursii din Katmai
11:05 Jurnal de calatorie: Ursii din Katmai
11:30 Salbaticia Orientului Mijlociu
12:25 Costa Rica: Renasterea naturii
13:20 Salvand animalele
13:50 Salvand animalele
14:25 Eu si familia de gheparzi
15:20 Glutonul: Un erou modern
16:25 Planeta verde
17:20 Pradatorii din Carpati
18:10 Salbaticia Orientului Mijlociu
19:05 Regate in pericol
20:00 Salvand animalele
20:30 Salvand animalele
21:00 Redati salbaticiei
21:30 Redati salbaticiei
22:00 Cainii zapezilor: in salbaticie
22:55 Urangutan in devenire
23:45 Planeta verde
00:40 Eu si familia de gheparzi
08:00 Urangutan in devenire
08:50 Pradatorii din Carpati
09:40 Redati salbaticiei
10:10 Redati salbaticiei
10:40 Cainii zapezilor: in salbaticie
11:35 Salbaticia Orientului Mijlociu
12:30 Regate in pericol
13:25 Salvand animalele
13:50 Salvand animalele
14:20 Eu si familia de gheparzi
15:15 7 lumi o singura planeta: in spatele camerei
16:20 Planeta verde
17:15 Uliganul pescar
18:10 Ursul negru linia rosie
19:05 Regate in pericol
20:00 Salvand animalele
20:30 Salvand animalele
21:00 Anotimpurile padurii
22:00 intoarcerea uliganului pescar
22:55 Urangutan in devenire
23:45 Planeta verde
00:35 Eu si familia de gheparzi
08:00 Urangutan in devenire
08:50 Uliganul pescar
09:45 Anotimpurile padurii
10:40 intoarcerea uliganului pescar
11:35 Ursul negru linia rosie
12:30 Regate in pericol
13:25 Salvand animalele
13:55 Salvand animalele
14:25 Minunatii porci
15:15 Natura prin ochii ei
15:30 Destinatie salbatica: Indonezia
16:25 Planeta verde
17:20 Migratii
18:15 Pradatorii din Carpati
19:05 Regate in pericol
20:00 Salvand animalele
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Redati salbaticiei
21:30 Redati salbaticiei
22:00 Regatul mareelor
22:50 Planeta insectelor
23:45 Planeta verde
00:40 Destinatie salbatica: Indonezia

Partenerii noștri

Momentul când un aligator este evacuat de pe baza Air Force din Florida/ Profimedia

Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe...

Un incident neașteptat a avut loc la baza MacDill Air Force din Florida, unde personalul a fost...