2016_08_29-dac-generalist-newsletter-650x430.png

Digi Animal Club

Data Difuzarii:

  • Duminică, 14 Aprilie, 10:35
  • Sâmbătă, 20 Aprilie, 13:00
  • Duminică, 21 Aprilie, 10:35
  • Sâmbătă, 27 Aprilie, 13:00
  • Duminică, 28 Aprilie, 10:30

Digi Animal Club. Sunt bineveniți și oamenii! 

Digi Animal Club, 30 iunie

Ați auzit de pisicuța Munchkin? Are picioarele scurte și i se mai spune pisica Teckel.
Alex Elian ne va da mai multe detalii despre aceste pisici drăgălașe. Urmăriți Digi Animal Club, sâmbătă, la ora 13.00!

Digi Animal Club, 23 iunie

Doru Panaitescu vine la Digi Animal Club!
Pasionat de fotografia de natură, Doru se poate lăuda că a imortalizat peste 250 de specii de păsări din țara noastră, iar la capitolul reptile și amfibieni a bifat tot din România.

Digi Animal Club, 16 iunie

Știați că nu numai oamenii primesc o şansă la viaţă de la semenii lor ci și câinii ori pisicile se pot salva reciproc? Sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club vom vorbi despre prima bancă de sânge pentru animale înființată în România, dar și despre urgențele veterinare. Invitata lui Bogdan Uritescu va fi Ruxandra Florea, medic veterinar.

Dacă vă plac animalele, sunteți invitații noștri în Digi Animal Club. Da, și oamenii sunt bineveniți! Alături de Bogdan Uritescu, pornim într-o nouă călătorie în lumea lor fascinantă, descoperim specii exotice și ne testăm limitele. Aflăm lucruri noi despre animale și, împreună cu ele, ne distrăm.

Digi Animal Club, 9 iunie

Bogdan Uritescu are un nou coleg! Aky! Vreți să-l cunoașteți?
Sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club, vom vorbi despre dresaj cu Mihai Nae, instructor canin.

Digi Animal Club, 2 iunie

Călăria ne relaxează, ne ajută să fim mai buni, să depășim fobii. Sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club, stăm de vorbă cu Anda Păcurar, psihoterapeut. Vom intra în lumea cailor și a terapiei cu cai.

Digi Animal Club, 26 mai, despre iepurii vienezi

Știați că și iepurii pot fi învățați să meargă în lesă sau să folosească litiera? Sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club, vom încerca să aflăm cât mai multe secrete din lumea iepurașilor alături de frații Ghinea, crescători de iepuri vienezi!

SEZON 5

Digi Animal Club, 19 mai, despre pisica de casa.

Vreți să-l cunoașteți pe Taz? Este un motan care merge la concursuri de frumusețe! Mai multe despre pisicile de casă aflați sâmbătă, la ora 13.00, la Digi Animal Club!

Digi Animal Club, 12 mai, despre câinii de apartament.

Sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club, alături de Cătălin Cornea, dresor și specialist în comportament canin, vom încerca să aflăm ce rase de câine se adaptează cel mai bine la traiul în apartament.

Digi Animal Club, 5 mai, despre Maine Coon

Vreți să-l cunoașteți pe Marvel in the Sky? Un motan Maine Coon care are un an și zece luni și numai…nouă kilograme. Mai multe aflați sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club!

Ați auzit de câinii American Bully? La prima vedere sunt cam fioroși, dar veți vedea că, în realitate, nu trebuie să ne temem de ei. Mai multe aflați sâmbătă, la ora 13.00, de la Raluca Bejenaru.

Digi Animal Club, 14 aprilie, despre puii de urs.

Puii de urs pot rămâne orfani, în cazul în care mama este deranjată pe timpul hibernării. Orfelinatul de urși din Muntii Hășmașului le dă acestor pui șansa la o viață normală în sălbăticie. Sâmbătă la ora 13:00, la Animal Club aflăm totul despre acest loc de la Gabriel Galgoczy, membru al WWF România.

Digi Animal Club, 7 aprilie, despre Labrador Retriever

Adoră apa și este una dintre cele mai populare rase de câini din lume. Aflăm totul despre Labrador Retriever, sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, despre șerpii cu clopoței

Șerpii cu clopoței au capacitatea de a-și vâna prada în întuneric. Ce anume le oferă această capacitate, precum și multe, multe altele despre animalele veninoase aflăm sâmbătă la ora 13:00 la Digi Animal Club. În această ediție vizităm expotizița “Venin - Frumuseți de Neatins” a Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa"

Digi Animal Club, 21 martie, despre rasa Albastru de Rusia.

In ciuda faptului ca, pentru straini pot parea timide si asociale, pisicile Albastru de Rusia sunt niste companioni ai familiei excelenti! Mai multe despre aceste superbe feline aflam de la dr Ionut Donescu, sambata, de la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 10 martie, despre tarantule

Percepția populară despre tarantule este că sunt veninoase, înfricoșătoare și periculoase. Însă, având cunoștințele necesare, ne putem apropia de ele și crește în casele noastre. Mai multe despre aceste animale aflăm de la Alexandru Fota, sâmbăta, la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 3 martie, despre pisicile Singapura

Pisicile Singapura au blana unică. Care sunt caracteristicile care fac ca blana acestora să fie cu totul și cu totul deosebită, precum și alte lucruri minunate despre aceste feline, aflăm sâmbăta, la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 24 februarie, despre mondioring.

Proba mirosului este doar una dintre dovezile de excelență de care câinii antrenați pentru mondioring dau dovadă. Mai multe despre această disciplină aflăm sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 17 februarie, despre grooming

Procesul de toaletare, pentru un câine care nu a fost obișnuit de mic cu ședințele la salon, poate fi o experiență neplăcută. Tot ce trebuie să știm despre grooming-ul animalului nostru de companie aflăm sâmbătă de la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 10 februarie, despre arbitrajul canin .

Arbitrajul canin se face după standardele stabilite de Asociațiile Chinologice. Ce înseamnă aceste standarde, cum s-a ajuns la ele și implicit la recunoașterea și catalogarea raselor de câini aflăm sîmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 3 februarie, despre Wildlife Foto.

Fotografia de wildlife necesită, pe lângă o cunoaștere amănunțită a tehnicii fotografice, o oarecare expertiză si într-ale biologiei. Mai multe despre imaginile din natură ale lui Tiberiu Săhlean aflăm sâmbătă, la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 20 ianuarie, despre acvaristica

Acvaristica a fost o îndeletncire a iubitorilor de animale încă din vremurile de dinainte de ’89. La ce nivel se poate practica acest hobby în zilele noastre, aflăm sâmbătă, la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 13 ianuarie, despre disciplină de dresaj agility

Agility este o disciplină de dresaj canin care își are originile în săriturile peste obstacole cu cai. Sâmbătă, de la ora 13:00 aflăm mai multe despre acest sport de echipa.

Digi Animal Club. 6 ianuarie, despre rasa American Shorthair

American Shorthair, la fel ca rudele lor Britanice, sunt feline companie extraordinare. Care sunt însă deosebirile dintre cele două rase, aflăm sâmbătă de la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club. 16 decembrie, despre rasa Jack Russel Terrier

Din cale afară de energici, Jack Russel Terrierii sunt companioni excelenți pentru cei ce prețuiesc joaca și activitățile alături de animalul de companie. Mai multe despre acești câini aflăm sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 9 decembrie, despre animalele de companie inedite

Trendul de a ne aduce în casă animale de companie inedite, din randul celor sălbatice a căpătat amploare în ultimii ani. Sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club discutăm despre multiplele aspecte pe care le implică aducerea în domestic a animalelor sălbatice.

Digi Animal Club, 2 decembrie, despre substantele care pot fi periculoase pentru prietenii nostri necuvantatori

Pe timpul iernii putem folosi garajul drept adăpost pentru prietenii noștri necuvântători care, altfel, pe timpul verii ar sta în curte. Însă acolo, adesea depozităm substanțe ce pot fi periculoase pentru ei. Care sunt aceste substanțe, precum și alte informații despre cum să ne îngrijim de animalele noastre de companie pe timp de iarnă aflăm sâmbătă, de la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 25 noiembrie, despre rasa Cane Corso

Cu toate că sunt puternici, cu potențial violent, câinii Cane Corso, cu dresajul și îngrijirea potrivită sunt excepționali câini de pază și apărare. Mai multe despre această rasă aflăm de la Cristina și Ilinca Eupraș, arbitru și respectiv handler canin, sâmbătă la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 18 noiembrie, despre dresajul cailor

O relație temeinică și de lungă durată între cal și călăreț se construiește cu efort. Care sunt beneficiile, dar și responsabilitățile sporturilor ecvestre aflăm de la Daria Paliciuc, campioană natională la dresură de cai, sâmbătă de la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 11 noiembrie, despre rasa Pug

Datorită faldurilor formate în blana lor, fiecare Pug este unic. Mai multe despre această rasă de câini aflăm sâmbătă, de la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 4 noiembrie, despre achizitionarea animalelor online

Una dintre problemele care apar atunci când hotărâm să ne achiziționăm un animal de companie de pe o platformă de vânzări online este lipsa unor modalități certe de verificare a provenienței. Mai multe despre cum putem să facem o achiziție in cunoștință de cauză, aflăm sâmbătă de la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 28 octombrie, despre rasa West Highland White Terrier

West Highland White Terrier este o rasă originară din Scoția, care impresionează prin inteligență și frumusețe. Toate detaliile despre Westie le aflăm sâmbătă, de la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 21 octombrie, despre ariile naturale protejate

Siturile „Natura 2000” sau „Ariile Naturale Protejate” sunt zone speciale de pe teritoriul țării. De ce sunt ele importante și cum trebuie să ne raportăm la ele, aflăm de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Ovidiu Bufnilă, sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 14 octombrie, despre Delta Văcărești

Parcul Natural Văcărești este ultima insulă rămasă dintr-un arhipleag de smîrcuri, maidane și gropi și este situată într-o depresiune vastă de la marginea Bucureștilor de altădată. Sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World Ro, vorbim despre importanța Deltei Văcărești.

Digi Animal Club, 7 octombrie, despre zimbri

Dispăruți pentru o bună bucată de timp de pe plaiurile românești, zimbri au fost readuși în țară la începutul anilor ’80. Mai multe despre aceste impresionante animale aflăm sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club, într-o ediție specială.

Digi Animal Club, 30 septembrie, despre îngrijirea animalelor de companie

Dincolo de spectacolele hipice, echitația poate deveni o activitate terapeutică. Mai multe informații despre cai și sporturile ecvestre aflăm sâmbătă, la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 23 septembrie, despre îngrijirea animalelor de companie

Obiceiul de a ne hrăni pisicile cu lapte de vacă, se pare că nu este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru animăluțele noastre. Mai multe despre asta, precum și alte informații utile despre cum să ne menținem prietenii necuvântători sănătoși, aflăm de la medicul veterinar Ionuț Donescu, in prima ediție a noului sezon Digi Animal Club, sâmbătă, de la ora 13:00.

SEZON 4

Digi Animal Club, 17 iunie, despre rasa Akita Inu

Cristian Bădulescu, medic veterinar, ne sfătuiește ce anume trebuie să avem în vedere atunci când alegem să ne lărgim familia cu un nou membru necuvântător. Aflăm informații prețioase despre Akita Inu, o rasă de origine japoneză, a fost creată pentru apărarea domeniilor nobiliare. Sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 10 iunie, despre rasa Husky

Saptamana aceasta, la Digi Animal Club, vizităm cetatea „Basme cu cai”. Sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 3 iunie, despre rasa Husky

Luna, o repreprezentantă a rasei Husky, este un câine cu o poveste specială, care și-a găsit adăpost în casa lui Shahin. Aflăm povestea lor sâmbătă, de la ora 13:00 la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 27 mai, despre specia de papagali Ara

Papagalii Ara sunt printre cei mai mari papagali si pot fi intalniti in America Centrala si de Sud, Mexic, insulele Caraibe si la sud de Florida. Mai multe despre aceasta specie de papagali aflam de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Magicianul Paco, care ne va face cunostinta cu Fido si Alma.

Digi Animal Club, 20 mai, despre Selkirk Rex

Selkirk Rex este una dintre cele mai ciudate rase de pisici din lume. Provine din Statele Unite şi are părul ondulat, ca pus pe bigudiuri. Este preferată de mulţi iubitori de animale pentru că nu e fricoasă, este extrem de rapidă şi foarte afectuoasă. Mai multe despre aceste feline deosebite aflăm de la invitatul emsiunii Digi Animal Club, Alexandru Elian, sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 13 mai, despre rasa Terra Nova

Uriaşii pe nume Terra Nova provin din estul Canadei şi odată erau cei mai buni prieteni ai marinarilor pe vase. Este recunoscut, de asemenea, pentru că salva oamenii de la înec. Deşi sunt câini de talie mare, sunt blânzi şi foarte afectuoşi. Mai multe despre această rasă aflăm de la invitata emisunii Digi Animal Club, Marta Dumitrescu, sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 6 mai, despre Ciobănescul de Asia Centrală

Ciobănescul de Asia Centrală sau Alabai este, într-adevăr, un câine impresionant. Foarte puternic şi impunător, dar e docil, spun experţii. Se consideră că ar fi una dintre cele mai vechi rase, iar pe vremuri era folosit la păzirea turmelor şi gospodăriilor. Acum, însă, este preferat ca animal de companie. Mai multe aflăm de la invitatul emisiunii Digi Animal CLub, Mihai Mihail, sambata, 6 mai, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 28 aprilie, despre terapia asistată de animale

Terapia cu câini este una dintre cele mai folosite metode de către psihologi. Este foarte important cu ce animal lucrezi, spun experţii, dar mai ales cât de pregătit este acesta să ia contact cu oamenii care au probleme psihice. Aflăm mai multe despre această valență a lor, de la invitatul emsiunii Digi Animal Club, psihologul Victor Chitic. Sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 22 aprilie, despre asociatiile pentru protectia animalelor

Salvează zeci de animale în fiecare lună şi le îngrijeşte pe fiecare în parte ca şi când ar fi propriii copii. Cele mai frumoase momente sunt acelea când un patruped, căruia nici medicii nu îi dau prea multe şanse de supravieţuire, se reface. Sâmbătă, la emisiunea Digi Animal Club, de pe Digi Animal World, vorbim despre oamenii cu suflet mare, adevăraţii îngeri ai animalelor. Invitatul emisiunii de săptămâna aceasta este Marius Chirca, proprietarul unei Asociaţii pentru Protecţia Animalelor.

Digi Animal Club, 15 aprilie, despre rasa de feline Ragdoll

Ragdoll este una dintre cele mai mari, dar şi prietenoase pisici din lume. Tocmai pentru că nu au temperamentul unei feline, sunt extrem de docile şi tolerante, au primit această denumire de „păpuşă de cârpă”. Despre aceasta rasa aflam mai multe sambata, 15 aprilie, de la ora 13:00, de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Alexandru Eilan - proprietar de Ragdoll.

Digi Animal Club, 8 aprilie, despre Ogarul Afgan

Este considerată cea mai veche rasă de câini din lume, cunoscută încă de pe vremea egiptenilor. Era folosit la vânătoare de animale mari. Vorbim despre ogarul afgan, pe care iubitorii de animale îl recunosc după blana lungă şi eleganţa specifică. Despre Ogarul Afgan aflăm mai multe de la invitatii emisiunii Digi Animal Club, Marietha și Bogdan Talpău, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 1 aprilie, despre terapia asistată de animale

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai utilizate în cazul copiilor sau adulţilor cu probleme. Este o tehnică pe care o folosea şi Sigmund Freud. Câinii de terapie pot avea sau nu pedigree, important este temperamentul lor. Mai multe despre acest subiect aflăm de la invitații emisiunii Digi Animal Club, Cristian Anghel și Robert Simion, sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 25 martie, despre speciile de păsări din România

Saint-Bernard este una dintre cele mai cunoscute rase de câini. Copiii îl ştiu cel mai bine din filme sau animaţii. În ciuda dimensiunilor impresionante, giganţii sunt, de fapt, animale foarte blânde şi prietenoase cu orice animal. Despre aceasta rasă aflăm mai multe de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Bogdan Hîncu - proprietar de Saint-Bernard, sâmbătă, 25 martie, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 18 martie, despre speciile de păsări din România

În România există aproximativ 400 de specii de păsări. Numai că intervenţia oamenilor în natură şi-a pus amprenta şi asupra lor. Unele dintre ele s-au adaptat vieţii de la oraş, pentru că aici au găsit mai multă hrană. Ovidiu Bufnilă, reprezentantul Societăţii Ornitologice Române, vorbește despre acest subiect, sâmbătă, de la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 11 martie, despre animalele și păsările sălbatice din mediul urban

Şi animalele sau păsările sălbatice au spitalul lor. În Capitală, spre exemplu, doi biologi - Dragoș și Ovidiu - au pus bazele unei clinici în care sunt primite toate vieţuitoarele lovite – de la lilieci, la bufnite sau vulpi. Aici sunt îngrijite până se refac, după care sunt eliberate în natură. Mai multe despre desfășurarea proiectului „Visul Luanei” aflăm sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 4 martie, despre rasa Coton de Tulear

Luna este câinele anului 2016 în expoziţiile de frumuseţe din România. Face parte din rasa Coton de Tulear şi ar fi singurul exemplar cu pedigree din România. Îi aflăm povestea sâmbătă, 4 martie, de la ora 13, la Digi Animal Club. Invitatul lui Bogdan Uritescu este proprietarul Lunei, Costin Soare.

Digi Animal Club, 25 februarie, despre rasa Shar Pei

Pe vremuri era câinele pescarilor chinezi. Da, dar de câteva decenii a devenit unul dintre cei mai iubiţi câini de companie. Are un aspect adorabil în special datorită faldurilor. Aflăm totoul despre rasa Shar Pei de la invitata emsiunii Digi Animal Club, Doina Cazacu, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 18 februarie, despre rasa Tosa Inu

Tosa Inu este considerată una dintre cele mai mari rase de câini. Unele exemplare ajung chiar şi la 80-90 de kilograme. Rasa este foarte veche, se spune că era cel mai bun companion al samurailor în lupte. Aflăm totul despre rasa Tosa Inu de la invitatul emisiunii Horia Nicolescu, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 13:00, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 11 februarie, despre dihori

Dihorii sunt foarte deştepţi şi curioşi. Poate din acest motiv sunt foarte apreciaţi de americani ca animalele de companie. La Digi Animal Club îi cunoaştem pe Jar Jar Binx şi Muffin. Sunt doi dihori simpatici, foarte jucăuşi, care stau în casă cu o pisică, un câine şi un iepure. Le aflăm povestea de la invitatul emisiunii, Luca Ciceu. Sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 4 februarie, despre antrenarea câinilor ghizi pentru nevăzători

În România, animalele antrenate să ajute nevăzătorii sunt o raritate. Procesul de pregătire a unui câine pentru a avea grijă de persoanele cu deficienţe de vedere durează cam 2 ani, iar costurile sunt destul de ridicate. Aflăm care este diferenţa dintre un câine-ghid şi unul tandem sâmbătă, 4 februarie, ora 13:00, de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Severian Pavel - instructor.

Digi Animal Club, 28 ianuarie, despre rasa Mops

Rasa pug sau mops este preferată de vedetele de la Hollywood şi a apărut, de-a lungul anilor, în picturi, seriale TV sau desene animate. Cel mai celebru câine din aceasta rasă este însă personajul Frank din filmul SF „Bărbaţi în negru”. Aflăm totul despre rasa Mops sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 13:00, de la invitata emisiunii Digi Animal Club, Alexandra Frunză.

Digi Animal Club, 21 ianuarie, despre rasa Scottish Fold

Bossulică este, probabil, cea mai cunoscută pisică din România. Felina din rasa Scottish Fold a devenit cunoscută după ce a fost angajată de o companie din România pe postul de director de comunicare. Are 48 de moştenitori până acum, iar 2 dintre ei au venit la Digi Animal Club. Aflăm totul despre rasa Scottish Fold de la invitata emisiunii, Laura Grama, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 13:00, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 14 ianuarie, despre rasa Dalmațian

Dalmaţianul este una dintre cele mai celebre rase de câini din lume. Blănosul alb cu pete negre a devenit faimos mai ales după apariţia animaţiei „101 dalmaţieni”, în urmă cu jumătate de secol. Aflăm totul despre această rasă de la invitata emisiunii Digi Animal Club, Ilinca Epuraș.

Digi Animal Club, 7 ianuarie, despre rasa Pomeranian

A fost un câine de nobili, care se găsea în palate, Maria Antoaneta, Ludovic al XVI-lea, mare parte a nobililor aveau asemenea câini, doar că pe timpul acela nu erau aşa de mici. Erau un picuţ mai mari, cu timpul crescătorii au selectat exemplarele cele mai mici şi atunci s-a ajuns la nivelul ăsta. Aflăm totul despre rasa Pomeranian de la invitatul emisiuniii, Robert Țurcanu.

Digi Animal Club, 31 decembrie, despre găinile de rasă

Găinile din rasa Ayam Cemani sunt printre cele mai spectaculoase. Au penajul şi organele interne complet negre. Pentru că sunt cele mai scumpe dintre găinile de rasă, au primit denumirea Lamborghini. Aflăm totul despre găinile de rasă şi expoziţiile de frumuseţe la care participă de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Marius Vișan.

Digi Animal Club, 24 decembrie, despre rasa Bulldog francez

Bulldog-ul francez este una dintre cele mai populare rase de câini de companie. Este potrivit pentru orice tip de persoană, este foarte ataşat de stăpânii lui şi foarte vesel. Nu îi place, în schimb, să facă prea multă mişcare pentru că oboseşte repede. Colega noastră Ioana Ciurlea este invitata emisiunii Digi Animal Club si ne spune cum l-a luat pe Adolf, dar şi de ce a vrut un bulldog francez.

Digi Animal Club, 17 decembrie, despre rasa Cavalier King Charles Spaniel

Câinii din rasa Cavalier erau adoraţi în trecut de către aristocraţi. Regii Charles I şi Charles al II-lea ai Marii Britanii, dar şi Regina Victoria au fost printre cei mai înfocaţi iubitori ai acestei rase. Sunt câini foarte afectuoşi şi loiali stăpânilor lor şi se potrivesc atât la apartament, cât şi la curte. Aflăm mai multe despre rasa Cavalier King Charles Spaniel de la invitata emisiunii Digi Animal Club, Alexandra Făgărăşanu.

Digi Animal Club, 10 decembrie, despre rasa Scottish Fold

Fără îndoială, pisicile Scottish Fold sunt printre cele mai simpatice. Rasa este cunoscută ca singura ce are urechile lăsate în faţă, care îi dau aspect de bufniţă. Puţini ştiu însă că totul se datorează unei mutaţii genetice naturale. Aflăm cum s-a transformat colega noastra, Laura Teodoru, dintr-o persoană care nu iubea pisicile într-una care adoră rasa Scottish Fold, sâmbătă, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 3 decembrie, despre rasa Teckel

Deşi este mic şi blând, teckelul era folosit pe vremuri chiar şi la vânătoarea de mistreţi. Are muşcătura la fel de puternică precum cea a unui ciobănesc german, spre exemplu. Teckelul era câinele de companie preferat al marelui pictor Picasso sau al preşedintelui american John F Kennedy. Aflăm povestea Mayei, o teckeliţă cu păr sârmos, de la invitata emsiunii Digi Animal Club, Raluca Bărbuneanu.

Digi Animal Club, 26 noiembrie, despre rasa Rottweiler

Rottweilerul este una dintre cele mai puternice rase de câini. Pe vremuri i se spunea „câinele măcelarului”. Astăzi, mulţi iubitori de animale se feresc să crească aceşti câini pentru că sunt consideraţi extrem de agresivi. Aflăm dacă este adevărat sâmbăta, de la ora 13, de la invitatul emisiunii Digi Animal Club, Adrian Bojan.

Digi Animal Club, 19 noiembrie, despre rasa Whippet

Demult era numit „calul de curse al săracilor” şi era folosit la vânătoarea de animale mici. Este vorba despre Whippet, unul dintre cei mai iubiţi ogari. Este cel mai rapid pe distanţe scurte şi poate atinge până la 60 de kilometri pe oră. Adriana Brătianu ne spune mai multe din istoricul acestei rase.

Digi Animal Club, 12 noiembrie, despre comportamentul canin

Deşi pare greu de crezut, şi animalele pot avea tulburări de comportament. Cele mai afectate sunt animalele de companie care ajung să fie abandonate. Un astfel de caz este şi Takeo, pe care specialistul în dresaj şi comportament canin Cătălin Cornea a reuşit, în cele din urmă, să îl reabiliteze. Specialist în dresaj şi comportament canin, Cătălin ne spune ce tehnici a folosit pentru a-l reabilita pe Takeo.

Digi Animal Club, 5 noiembrie, despre câinii de la Crucea Roșie

Sunt mici şi nu pot vorbi, dar sunt foarte inteligenţi şi agili. Un ajutor de nădejde pentru pompieri, salvamonţi... I-am văzut în acţiune de multe ori şi cunoaştem câte sacrificii fac şi ei şi antrenorii lor pentru a salva victimele. Este vorba despre câinii specializaţi în căutare şi salvare în situaţii de dezastre. Cât de importanţi sunt câinii în misiunile de salvare? Ne-a răspuns tuturor întrebărilor Noemi Hagan, voluntar Crucea Roșie.

Digi Animal Club, 29 octombrie, despre animalele adoptate.

Dacă nu vă doriţi un câine care să fie de rasă pură, puteţi să adoptaţi oricând unul de la adăposturi. Aşa, veţi salva o viaţă şi veţi primi înapoi, necondiţionat, foarte multă dragoste şi un prieten loial pe viaţă. Aflaţi care sunt cele mai bune metode pentru a ajuta un animal adoptat să se acomodeze mai uşor în familie la Digi Animal Club. Jurnalistul Claudiu Pândaru o aduce în studio pe cățelușa Hellen.

Digi Animal Club, 15 octombrie, despre animalele sălbatice.

Un ordin al Ministerului Mediului, anulat între timp, a stârnit discuţii aprinse în rândul opiniei publice. Ordinul respectiv le permitea vânătorilor să ucidă 1700 de animale sălbatice protejate prin lege. Activiştii spun însă că numărul de urşi, râşi sau pisici sălbatice este mult mai mic decât apare în evidenţe. În acest caz a fost deschis şi un dosar penal in rem. Bogdan Uritescu şi Csibi Magor discută la Digi Animal Club despre importanţa animalelor sălbatice.

Digi Animal Club, 8 octombrie, despre o pisică salvată și adoptată

Pisicile sunt animale de companie senzaţionale, dar pentru a ne lua acasă un prieten de nădejde nu este nevoie să mergem la pet-shop sau la crescători. Ne putem găsi amicul perfect la adăposturi sau pe stradă, iar aşa salvăm şi o viaţă. Despre acest subiect discută Bogdan Uritescu şi colega noastră de la Digi FM, Adina Goriţă, în emisiunea Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 1 octombrie, despre Border Collie

Terapia asistată de animale este una dintre cele mai utilizate în cazul copiilor sau adulţilor cu probleme. Este o tehnică pe care o folosea şi Sigmund Freud. El îl aducea la şedinţele sale de terapie pe câinele său Jofi (IOFI), un chow-chow. Îşi dădea seama de cât de tensionat este pacientul în funcţie de cât de departe stătea căţelul de acesta. Robin Simion ni l-a prezentat pe energicul său câine, un Border Collie care lucrează exceptional cu copii și adulți deopotrivă în această ediție de Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 23 septembrie, despre cockerul englez

Îl cunoaştem din desenele animate „101 Dalmaţieni” şi „Doamna şi Vagabondul”. Are urechi lungi, este vioi şi mereu vesel. Vorbim despre cockerul englez, unul dintre cei mai populari câini din lume. Dacă odată erau folosiţi la vânătoare de păsări, acum cockerii englezi sunt printre cei mai căutaţi câini de apartament. Invitatul nostru special vine însoțit de stăpâna lui, Anda Florescu - medic veterinar.

Digi Animal Club, 16 septembrie, despre Airedale Terrier

Airdale Terrier este cel mai mare din grupa câinilor de tip terrier. Pentru asta a fost denumit Regele terrierilor. Are părul sârmos, blana aspră şi privire ageră. Este un câine de vânătoare, în trecut era folosit pentru a prinde păsări sau chiar animale mari, cum ar fi urşi sau mistreţi. Deşi preferă curţile mari, unde să poată alerga în voie, se poate acomoda şi cu viaţa de apartament. Este preferat de oamenii activi şi a devenit printre cei mai premiaţi la concursurile canine. Una a venit în platoul Digi Animal Club însoțită de Paula Geanina Ştefan - medic veterinar.

Digi Animal Club, 10 septembrie, despre rasa corgi

Corgi sunt cainii preferati ai Reginei Elisabeta. De la varsta de 18 ani si pana acum, a crescut la Palatul Buckingham peste 30 de exemplare. Sunt foarte inteligenti si, in ciuda dimensiunilor mici, sunt printre cele mai atletice rase de caini. Luca Ciceu vine la Digi Animal Club sa ne spuna povestea rasei de caini din Tara Galilor.

Digi Animal Club, 3 septembrie, despre porumbei

Incepe un nou sezon Digi Animal Club. Bogdan Uritescu si invitatii sai va asteapta in fiecare sambata de la ora 13:00 si in reluare duminica, de la 11:20. In prima editie dupa vacanta aflam mai multe despre porumbei, considerati in multe religii simbol al inocentei si puritatii sau mesager al iubirii, norocului si pacii. In Romania, sunt omologate 60 de rase de porumbei de joc si de zbor. Printre cei mai apreciati sunt „Jucatorii de Galati”, care pot zbura pana la altitudini de 1500 de metri. Invitații acestei editii sunt Vittorio Piusii, columbofil și patru exemplare mândre de porumbei.

Digi Animal Club, 31 iulie, despre uriasul german

Uriasul german este una dintre cele mai mari rase de iepuri din lume si cea mai raspandita in Romania. Sunt foarte blanzi, prietenosi, iar datorita blanii lor si dimensiunii, sunt printre cele mai premiate exemplare la concursurile de frumusete. Vorbim cu proprietarul unui iepure Urias German, Alexandru Ghinea, despre cum pot fi folositi acesti iepuri in terapiile cu copii.

Digi Animal Club, 22 iulie, despre lupul alb elvetian

Duminica aceasta, facem cunostinta cu Gogu, un ciobanesc elvetian multiplu campion national si international. Despre aceasta rasa aflam mai multe de la primul detinator din Romania al unui astfel de exemplar, Titus Cristian, de la ora 20:30, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 3 iulie, despre rasa de feline Thai

Pisica thai a fost recunoscuta oficial in anii 1990, insa este una dintre cele mai vechi rase de pisici. Istoria ei este strans legata de pisica siameza, diferentele dintre cele doua sunt greu sesizabile. Pentru asta, oamenii le-au confundat mult timp. Cei care vor sa isi ia o astfel de pisica trebuie sa aiba foarte multa energie si chef de joaca.

Digi Animal Club, 26 iunie, despre rasa Basset Hound

Copiii il stiu din filmul „Pisicile aristocrate”. Regele rock-ului, Elvis, a cantat despre el, iar marele scriitor William Shakespeare l-a descris amanuntit in „Visul unei nopti de vara”. Este vorba despre cainele din rasa Basset Hound, una dintre cele mai vechi rase de vanatoare din lume. Cat de dificil este sa cresti un basset hound si ce sensibilitati are aflam din emisiunea Digi Animal Club, duminica, de la 20:30, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club, 19 iunie, despre dogul german

A fost subiect de filme de comedie si a dobandit recorduri peste recorduri datorita dimensiunilor sale impresionante. Dogul german sau marele danez, caci despre el este vorba, este una dintre cele mai mari rase de caini, iar datorita posturii nobile, a fost numit Apollo al cainilor. Este bland si protector, in special cu cei mici.

Digi Animal Club, 12 iunie, despre rasa de feline Maine Coon

Maine Coon este cea mai mare rasa de pisica domestica. In ciuda aspectului de felina salbatica, este una dintre cele mai blande. Duminica, la Digi Animal Club, Bogdan Uritescu si invitatul sau vorbesc despre aceasta rasa, despre legendele din jurul ei si cat de populara este la noi in tara.

Digi Animal Club, 5 iunie, despre schnauzerul pitic

Schnauzerul pitic este un caine foarte inteligent, alert, vioi si, in ciuda dimensiunilor mici, este incadrat drept caine de paza si protectie. Atrage toate privirile atat pe strada, cat si la expozitii datorita sprancenelor stufoase si mustatilor lungi. Aflam mai multe despre aceasta rasa de la medicul veterinar Mirel Marafet, duminica, la Digi Animal Club.

Digi Animal Club, 29 mai, despre speciile de pasari din Romania

In Romania exista aproximativ 400 de specii de pasari. Cum s-au adaptat climei din Romania, ce metode de supravietuire au si de ce ne prefera unele pasari calatoare aflam duminica, la Digi Animal Club, de la Ovidiu Bufnila, reprezentantul Societatii Ornitologice.

Digi Animal Club, 22 mai, despre Ciobanescul Belgian Malinois

Ciobanescul Belgian Malinois este un caine foarte energic, inteligent, devotat si ii place sa fie tot timpul in alerta. Asa este si Toby, cainele Serviciului de Protectie si Paza, iar Cristian Negoita, instructorul sau, ne vorbeste despre antrenament, ingrijire si timp liber.  

Digi Animal Club, 15 mai, despre Bichon Maltez

Bichonul maltez, considerat aristocratul lumii canine, este una dintre cele mai vechi rase de caini si totodata una dintre cele mai apreciate de catre cei care stau la apartament. Cel mai mult are nevoie de atentie, de afectiune si de plimbari scurte. Ce mananca un astfel de catel si care sunt preferintele acestuia ne spune Raluca Hogyes, de la Digi Sport.

Digi Animal Club, 8 mai, despre Yorkshire Terrier

Este cainele preferat al vedetelor de la Hollywood, pentru ca incape intr-o poseta. Un exemplar din aceasta rasa a fost cel mai mic caine din lume aparut in Cartea Recordurilor, in anii 1940. Avea doar 8 centimetri lungime si 113 grame. Vorbim despre indragitul Yorkshire Terrier, acela pe care il vedem la expozitiile canine cu parul prins pe bigudiuri si cu fundite. Despre el ne vorbește Mihaela Cozmolici, VJ Utv.

Digi Animal Club, 1 mai, despre Golden Retriver

Golden Retriver-ul este cainele ideal pentru familiile cu copii. Este foarte jucaus, ii iubeste si ii protejeaza pe cei mici, iar adultii il pot lua chiar la partide de vanatoare sau la plimbari pe munte. Cel mai mult ii place sa faca miscare si sa fie mangaiat de stapanii sai, dar si recompensele de la finalul zilei. In plus, pentru ca este un caine ascultator, echilibrat si foarte inteligent, este preferatul dresorilor. Invitata lui Bogdan Uritescu este Liza Sabău, VJ Utv.

Duminica, 24 aprilie, despre rasa barzoi

Barzoii, cunoscuti drept cainii de vanatoare ai nobililor rusi, sunt niste ogari aparte. Au un aer aristocrat, constitutie atletica si sunt gratiosi. In ciuda dimensiunilor mari, sunt animale docile si iubitoare. Se pot obisnui foarte usor cu viata la apartament, dar trebuie scosi des ca sa poata alerga in voie. Tiberiu Popescu, crescator de barzoi, e invitatul special al acestei editii de Digi Animal Club.

Duminica, 17 aprilie, despre pisicile persane

In Egiptul antic era animal de companie pentru faraoni, iar acum este una dintre cele mai iubite rase de pisici. La concursurile la care participa persana, caci despre ea este vorba, ii cucereste usor pe arbitri mai ales datorita blanii si comportamentului sau regal. Hortensia Stanescu e crescatoare de pisici persane si vine in platoul Digi Animal Club pentru a ne spune cu se distinge aceasta rasa.

Duminica, 3 aprilie, despre vijla maghiara

Digi Animal Club

Vijla maghiară este una dintre cele mai cunoscute rase de câini de vânătoare, dar poate fi considerată un animal de companie perfect. Câinele din această rasă este foarte activ, inteligent, un bun prieten şi protector pentru copii. Aflăm toate detaliile despre el de la un inginer chimist care are acasă un astfel de exemplar. Nu rataţi, aşadar, Digi Animal Club, cu Bogdan Uritescu, duminică de la 20:30, pe Digi Animal World Ro. =>http://bit.ly/1Y3iEmS

Posted by Digi Animal World Ro on Saturday, April 2, 2016

Vijla maghiara este una dintre cele mai cunoscute rase de caini de vanatoare, dar poate fi considerata un animal de companie perfect. Cainele din aceasta rasa este foarte activ, inteligent, un bun prieten si protector pentru copii. Olimpia Iliescu, inginer chimist, are acasa un astfel de exemplar si ne vorbeste despre personalitatea acestuia in editia de duminica a Digi Animal Club.

Duminica, 27 martie, despre Golden Retriever

 

Duminica aceasta, de la 20:30, la Digi Animal Club vorbim despre unul dintre cei mai iubiţi câini - Golden Retriever. Invitata lui Bogdan Uritescu este consultantul în comunicare, Oana Marinescu. Fiţi pe fază!

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, March 25, 2016

Este usor de inteles de ce Golden Retriever-ul a devenit una dintre cele mai populare rase de caini din lume. Are o energie incredibila si se ataseaza de toti membrii familiei, dar joaca lui neintrerupta ii poate aduce tot felul de necazuri. Vom afla de la o specialista in comunicare cum decurge viata alaturi de acest animal hiperactiv. Invitata acestei editii Digi Animal Club este Oana Marinescu.

Duminica, 20 martie, despre serpi

 

Amenințător dar în același timp fascinant, șarpele cobra pare că răspunde la muzică și se unduiește în ritmul ei. Astfel de imagini cu îmblânzitori de cobre și șerpi care par că dansează, sunt des întâlnite, dar explicația este mai puțin cunoscută. Vă invităm să aflaţi lucruri fascinante despre şerpi povestite de doi experți,Tiberiu Sahlean - herpetolog si Florin Sarb-colecționar de reptile, în emisiunea Digi Animal Club, Duminică, 20 martie, de la ora 20.30 pe Digi Animal World Ro!

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, March 18, 2016

Amenintător dar în același timp fascinant, șarpele cobra pare că răspunde la muzică și se unduiește în ritmul ei. Astfel de imagini cu îmblânzitori de cobre și șerpi care par că dansează, sunt des întâlnite, dar explicația este mai puțin cunoscută.

Duminica, 13 martie, despre pisicile din rasa Singapura

Cea mai mică felină de rasăCea mai mică felină de rasă, pisica Singapura, a fost salvată de la extincție acum 40 de ani, dar a rămas multă vreme în afara competițiilor de specialitate. Recunoașterea ei oficială a venit abia în anul 2011 și a fost meritul unor crescători români pasionați. Povestea ei, duminică, la ora 20:30, pe Digi Animal World Ro! http://bit.ly/1MA7ZrZ

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, March 11, 2016

Invitatul special este pisica Jenson Button.

În prezent, există în lume doar vreo 5 000 de exemplare de pisici din rasa Singapura. In aceasta editie, facem cunostinta cu cea mai mica rasa de pisica domestica din lume. Mirela si Stefan Petcu detin o pisicuta din rasa Singapura si vin la Digi Animal Club sa ne vorbeasca despre compartamentul si personalitatea acesteia.

Duminica, 6 martie, despre pisicile bengaleze

Digi Animal Club- pisicile bengalezeMihaela Stancu s-a îndrăgostit de pisicile bengaleze, așa că a călătorit până la capătul Europei ca să găsească un exemplar. Pisica bengaleză se remarcă prin coloritul spectaculos și inteligență, dar mai multe despre ea vorbim duminică, la Digi Animal Club. La ora 20:30, da? :) => http://bit.ly/1MA7ZrZ

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, March 4, 2016

Invitata noastra speciala: pisicuta Tinker Bell

Printre felinele de rasa, pisica bengaleza se remarca prin coloritul spectaculos si prin inteligenta. Mihaela Stanciu, o crescatoare de pisici din Romania, s-a indragostit de ele si a calatorit la capatul Europei pentru a gasi un exemplar potrivit. Buna cunoscatoare a bengalezelor, ea ne vorbeste despre modul neobisnuit in care a luat fiinta aceasta rasa.

Duminica, 28 februarie, despre lilieci

Digi Animal Club - despre lilieciLiliecii au o memorie „spațială” mult mai bună decât oamenii, iar ultrasunetele îi ajută să distingă suprafețele. Dacă vreți să aflați mai multe particularități ale acestor mamifere, Digi Animal Club vine cu detalii interesante duminică, la ora 20:30! http://bit.ly/1MA7ZrZ

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, February 19, 2016

Singurele mamifere care reusesc sa zboare sustinut, liliecii, au aparut pe Pamant cu 50 de milioane de ani in urma. Chiar daca sunt considerati vitali pentru ecosistem, abia recent au inceput sa capete atentia si grija pe care o merita. Una dintre caracteristicile lor cele mai interesante este ecolocatia. Bogdan Uritescu il are ca invitat pe Szilard Bücs, cercetator lilieci, in aceasta editie Digi Animal Club.

Duminica, 14 februarie, despre cainii beagle, cu regizoarea Carmen Lidia Vidu

Despre cainii beagle la Digi Animal ClubCum a scăpat un beagle încercuit de mai mulți câini ciobănești? În platoul Digi Animal Club vine cu mai multe povești despre curajosul ei cățeluș regizoarea Carmen Lidia Vidu. Duminica aceasta, de la ora 20:30! http://bit.ly/1MA7ZrZ

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, February 12, 2016

Dintre rasele de caini, beagle-ul se remarca in primul rand prin energia incredibila si cheful de joaca. Curios si guraliv, el este o provocare pentru orice proprietar de animale. Aflam de la regizoarea Carmen Lidia Vidu, castigatoarea premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, ce se poate intampla daca un beagle ramane cateva momente nesupravegheat.

Duminica, 7 februarie, reluare "Digi Animal Club" cu Bogdan Naumovici

Duminica, 22 ianuarie, reluare ,,Digi Animal Club" cu Marius Manole

Duminica, 17 ianuarie, reluare ,,Digi Animal Club" - despre pisicile din rasa British Shorthair

Duminica, 10 ianuarie, reluare ,,Digi Animal Club" - despre cainii politisti

Duminica, 3 ianuarie, despre salvarea cainilor maidanezi

Inmultirea cainilor maidanezi in marile orase nu a fost o intamplare. Desi responsabilitatea a fost in mare masura a oamenilor, au fost prea putini cei care au intreprins ceva pentru a opri fenomenul. Actrita Monica Davidescu, proprietara a mai multor caini salvati de pe strada, este una dintre persoanele care au avut o astfel de initiativa. Aflam cum reusesc oamenii sa ajute cainii maidanezi, fara ajutorul institutiilor statului duminica 3 ianuarie, incepand cu ora 20:30.

Duminica, 27 decembrie, despre pasarile de prada crescute in captivitate

Daca este observat in libertate, uliul Harris, o specie americana, impresioneaza prin eficienta cu care vaneaza. Crescut in captivitate, el devine insa complet dependent de cel care il ingrijeste. Cum se defasoara o astfel de relatie si cum poate fi dresata o pasare, aflam duminica de la doctorul veterinar Radu Boncea. Aflati mai multe despre experienta de a creste in captivitate o pasare de prada, in emisiunea Digi Animal Club din 27 decembrie, incepand cu ora 20:30, pe Digi Animal World Ro.

Duminica, 20 decembrie, despre dresajul cainilor 

Un caine maidanez poate fi dresat exact ca un caine de rasa. In cazul lui, instructorul trebuie sa corecteze exact acel instinct care i-a permis animalului sa supravietuiasca pe strada. Cum se poate face un asfel de dresaj, aflam de la Catalin Cornea, un instructor canin cu experienta. Aflati mai multe amanunte despre principiile dresajului de caini in emisiunea Digi Animal Club, duminica 20 decembrie, incepand cu ora 20.30, pe Digi Animal World Ro.

Duminica, 13 decembrie, cu Uca Marinescu

Uca Marinescu este primul explorator roman care, la 61 de ani, a ajuns la cei doi Poli geografici ai Pamantului intr-un singur an. A pasit pe toate continentele, a patruns in cele mai izolate comunitati din Africa si Japonia, a escaladat ghetari. In toate aventurile prin care a trecut, relatia ei cu animalele a fost una speciala. Urmariti povestile Ucai Marinescu si ce are ea de spus despre salvarea si ingrijirea animalelor in emisiunea Digi Animal Club duminica aceasta, 13 decembrie, incepand cu ora 20:30, pe Digi Animal World.

,,Digi Animal Club", cu Uca MarinescuDragii nostri, mai jos puteti urmari o mica parte din emisiunea de duminica. Cine se va uita? :) http://bit.ly/DigiAnimalClub

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 11 December 2015

Duminica, 6 decembrie, cu Marius Manole

Marius Manole este actor la Teatrul National din Bucuresti. Talentul si numeroasele premii si nominalizari l-au transformat in unul dintre cei mai cunoscuti actori ai nostri. A salvat de pe strada doua pisici si un caine si a adoptat, la distanta, cativa caini dintr-un adapost din tara. Vom afla din emisiunea Digi Animal Club care este povestea din spatele acestor adoptii si cum i-au schimbat viata cele trei animale. Urmariti cum se impaca viata de actor cu salvarea animalelor in emisiunea de duminica 6 decembrie, de la ora 20:30.

,,Digi Animal Club" de duminica, 6 decembrieDuminica aceasta, il avem ca invitat pe Marius Manole! Cu bucurie, va invitam sa urmariti cum se impaca viata de actor cu salvarea animalelor in emisiunea Digi Animal Club pe 6 decembrie, de la ora 20.30, pe Digi Animal World Ro. :) http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Thursday, 3 December 2015

Duminica, 29 noiembrie, ora 20:30, despre pisicile fara par 

Pisicile fara par sunt in top 3 cele mai cautate pisici de la noi. Pentru unii o calitate, pentru altii un defect de neacceptat, lipsa parului este consecinta unei mutatii genetice spontane care a generat nuditatea. Aflam de la un crescator autorizat cand a fost omologata rasa si cum s-a ales pentru ea un nume atat de sonor.

Digi Animal ClubPisicile fara par sunt in top 3 cele mai cautate pisici de la noi. Pentru unii o calitate, pentru altii un defect de neacceptat. Lipsa parului este consecinta unei mutatii genetice spontane care a generat nuditatea. Aflam de la un crescator autorizat cand a fost omologata rasa si cum s-a ales pentru ea un nume atat de sonor. Aflati mai multe curiozitati si sfaturi pentru ingrijirea pisicilor Sphynx in emisiunea "Digi Animal Club" de duminica, 29 noiembrie, ora 20:30, pe Digi Animal World Ro!

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 27 November 2015

Duminica, 22 noiembrie, ora 20:30, despre pisicile British Shorthair

Una dintre cele mai cunoscute pisici din lume este British Shorthair. O stim din reclame sau mai ales din povestea lui Lewis Carroll, Alice in Tara Minunilor. Doi crescatori de British ne spun povestea acestei rase: de unde provine, ce are specific si cum o putem recunoaste. Aflati mai multe informatii despre ceea ce inseamna sa fii in acelasi timp un crescator de pisici si un arbitru la competitii internationale ale felinelor, in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 22 noiembrie, de la 20:30.

,,Digi Animal Club", despre pisicile British ShorthairUna dintre cele mai cunoscute pisici din lume este British Shorthair. O stim din reclame sau mai ales din povestea lui Lewis Carroll, Alice in Tara Minunilor. Doi crescatori de British ne spun povestea acestei rase: de unde provine, ce are specific si cum o putem recunoaste. Aflati mai multe informatii despre ceea ce inseamna sa fii in acelasi timp un crescator de pisici si un arbitru la competitii internationale ale felinelor, in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 22 noiembrie, de la 20:30. http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 20 November 2015

Duminica, 15 noiembrie, ora 20:30, despre cainii politisti

Dupa ani de antrenament, cainii politisti ajung la performante impresionante. Fie ca sunt caini de urma, fie ca sunt folositi la interventii sau misiuni de salvare urbana, dresajul lor nu se termina decat atunci cand sunt pensionati. Ce se intampla insa cu acesti caini in ziua in care  nu-si mai pot indeplini indatoririle? Aflam despre situatia lor de la doi agenti ai Diviziei Canine din Politia Romana duminica, 15 noiembrie, de la 20:30.

,,Digi Animal Club" - despre cainii politistiDupa ani de antrenament, cainii politisti ajung la performante impresionante. Fie ca sunt caini de urma, fie ca sunt folositi la interventii sau misiuni de salvare urbana, dresajul lor nu se termina decat atunci cand sunt pensionati. Ce se intampla insa cu acesti caini in ziua in care nu-si mai pot indeplini indatoririle? Aflam despre situatia lor de la doi agenti ai Diviziei Canine din Polita Romana duminica, de la 20:30, la ,,Digi Animal Club". :) http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 13 November 2015

Duminica, 8 noiembrie, ora 20:30 - despre pisicile Maine Coon

Pisicile Maine Coon sunt niste feline cu o reputatie aparte. Sunt cele mai mari pisici, au o blana care le ajuta sa rezista la temperaturi extrem de scazute si, desi extrem de iubitoare fata de oameni, in natura sunt niste vanatoare de temut. Urmariti ce spun despre ele doi cunoscatori: un crescator pasionat si un medic veterinar. Aflati ipotezele referitoare la originea acestei rase cu totul deosebite precum si alte caracteristici interesante ale rasei Maine Coon in emisiunea ,,Digi Animal Club", duminca 8 noiembrie, incepand cu ora 20:30, pe Digi Animal World.

Digi Animal Club - despre pisicile Maine CoonPisicile Maine Coon sunt niste feline cu o reputatie aparte. Sunt cele mai mari pisici, au o blana care le ajuta sa reziste la temperaturi extrem de scazute si, desi extrem de iubitoare fata de oameni, in natura sunt niste vanatoare de temut. Aflam ipotezele referitoare la originea acestei rase cu totul deosebite precum si alte caracteristici interesante ale rasei Maine Coon in emisiunea ,,Digi Animal Club”, duminca 8 noiembrie, incepand cu ora 20:30! http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 6 November 2015

Duminica, 1 noiembrie, ora 20:30 - despre concursurile de echitatie

Pregatirea unui cal pentru concursurile hipice a devenit un proces extrem de sofisticat.  Aflam de la organizatorii unuia dintre cele mai importante concursuri de echitatie din Romania care sunt cele mai recente inovatii in medicina veterinara si cum sunt selectate exemplarele care participa la astfel de  competitii. Urmariti cum se organizeaza un concurs hipic si in ce consta antrenamentul unui jocheu in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 1 noiembrie, de la ora 20.30.

,,Digi Animl Club" - despre concursurile de echitatiePregatirea unui cal pentru concursurile hipice a devenit un proces extrem de sofisticat. Aflam de la organizatorii unuia dintre cele mai importante concursuri de echitatie din Romania care sunt cele mai recente inovatii in medicina veterinara si cum sunt selectate exemplarele care participa la astfel de competitii. Urmariti cum se organizeaza un concurs hipic si in ce consta antrenamentul unui jocheu in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 1 noiembrie, de la ora 20:30. http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 30 October 2015

Duminica, 25 octombrie, ora 20:30 - despre zimbri

Exterminati din salbaticie cu aproape 200 de ani in urma, zimbrii se intorc ca sa repopuleze padurile din Romania. Acest lucru va fi posibil datorita rezervatiilor naturale care ii cresc si ii pregatesc pentru reintoarcere in natura. Vom afla de la administratorul unei astfel de rezervatii multe curiozitati despre zimbri.

Digi Animal Club - despre zimbriExterminati din salbaticie cu aproape 200 de ani in urma, zimbrii se intorc ca sa repopuleze padurile din Romania. Acest lucru va fi posibil datorita rezervatiilor naturale care ii cresc si ii pregatesc pentru reintoarcere in natura. Vom afla de la administratorul unei astfel de rezervatii multe curiozitati despre zimbri.Urmariti primii pasi pe care ii face o rezervatie naturala din Romania pentru a atrage turisti si a reintegra in salbaticie familii de zimbri, in emisiunea "Digi Animal Club" de duminica, 25 octombrie, la ora 20: 30! http://bit.ly/1v8q245

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 23 October 2015

Duminica, 18 octombrie, ora 20:30 - despre caii lipitani

O ferma din apropierea Brasovului creste cai lipitani si participa cu ei la niste competitii extrem de spectaculoase, dar prea putin cunoscute: campionatele mondiale de atelaje. Moderatorul Bogdan Uritescu afla de la unul dintre componentii lotului national ce inseamna un astfel de campionat si cum se creste un cal lipitan pentru aceste concursuri. Aflati care este latura sportiva a cresterii cailor de rasa in emisiunea ,,Digi Animal Club", duminica, 18 octombrie, incepand cu ora 20:30.

Digi Animal Club - despre caii lipitaniModele de gratie cabalina si campioni ai curselor cu atelaje, lipitanii sunt paneuropeni. Cu origini in Imperiul Habsburgic, imaginea scolii de calarie spaniola din Viena, ajunsi in Romania pe ruta Sambata de Jos - Dalnic - Chichis. Azi ii descoperiti pe deplin incepand cu ora 20:30, la ,,Digi Animal Club". Sunteti cu totii pe Digi Animal World Ro, da? :) http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Sunday, 18 October 2015

Duminica, 11 octombrie, ora 20:30 - despre pasari rapitoare

Putini dintre noi au ocazia sa observe indeaproape pasarile rapitoare care zboara deasupra Romaniei. Vom cunoaste mai multe despre ele in emisiunea Digi Animal Club de la un soimar care de 40 de ani salveaza pasari si le pregateste pentru reintegrarea in salbaticie.

,,Digi Animal Club" - despre pasarile rapitoarePutini dintre noi au ocazia sa observe indeaproape pasarile rapitoare care zboara deasupra Romaniei. Vom cunoaste mai multe despre ele in emisiunea Digi Animal Club de la un soimar care de 40 de ani salveaza pasari si le pregătește pentru reintegrarea in salbaticie. Aflati mai multe lucruri interesante despre pasarile rapitoare in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 11 octombrie, ora 20:30, pe Digi Animal World Ro. :) http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 9 October 2015

Duminica, 4 octombrie, ora 20:30 - despre broastele testoase

,,Digi Animal Club" - despre broastele testoaseIn ultimul timp, mai multe pericole ameninta cele cateva specii de broasca testoasa care traiesc in Romania. Aflam de la biologul Bogdan Matei ca, alaturi de poluare si antropizarea excesiva, cea mai mare amenintare pentru testoase vine, in mod neasteptat, chiar de la o ruda de-a lor. Urmariti care sunt primii pasi obligatorii dupa cumpararea unei broaste testoase, precum si povesti ale crescatorilor de reptile, la ,,Digi Animal Club", duminica 4 octombrie, incepand cu ora 20:30. :) http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, October 2, 2015

In ultimul timp, mai multe pericole ameninta cele cateva specii de broasca testoasa care traiesc in Romania. Aflam de la biologul Bogdan Matei ca, alaturi de poluare si antropizarea excesiva, cea mai mare amenintare pentru testoase vine, in mod neasteptat, chiar de la o ruda de-a lor.

Urmariti care sunt primii pasi obligatorii dupa cumpararea unei broaste testoase, precum si  povesti ale crescatorilor de reptile,  la ,,Digi Animal Club", duminica, 4 octombrie, incepand cu ora 20:30.

Duminica, 27 septembrie, ora 20:30 - despre pisica presedinte

Digi Animal ClubO singura companie din lume a avut curajul sa se lase in ghearele unei pisici. Moderatorul Bogdan Uritescu incearca sa afle de la stapana felinei si de la unul dintre "subalterni" care este povestea motanului Bossulica si cum a ajuns acesta sa fie angajat si sa conduca o firma din Romania.Urmariti povestea singurei pisici director din Romania la "Digi Animal Club" duminica, 27 septembrie, incepand cu ora 20:30! :) http://bit.ly/1v8q245

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, September 25, 2015

O singura companie din lume a avut curajul sa se lase in ghearele unei pisici. Moderatorul Bogdan Uritescu incearca sa afle de la stapana felinei si de la unul dintre ,,subalterni" care este povestea motanului Bossulica si cum a ajuns acesta sa fie angajat si sa conduca o firma din Romania.

Urmariti povestea singurei pisici director din Romania, la Digi Animal Club, duminica 27 septembrie, incepand cu ora 20:30.

Duminica, 20 septembrie, ora 20:30 - despre soparle

Digi Animal Club - despre soparlele GeckoTopul animalelor de companie a inceput de cativa ani sa fie dominat de o specie de soparle un pic mai deosebita. Este vorba de soparlele Gecko, care au cucerit lumea cu coloritul lor extraordinar si insusirile neobisnuite. Pentru cei care isi doresc un astfel de exemplar, vom afla de la un herpetolog si un mare admirator al acestei specii ce presupune intretinerea lor in captivitate. Duminica, 20 septembrie, de la 20:30, aflati care sunt insusirile care fac din aceste soparle o specie extrem de populara in randul crescatorilor de animale exotice, din emisiunea Digi Animal Club. http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 18 September 2015

Topul animalelor de companie a inceput de cativa ani sa fie dominat de o specie de soparle un pic mai deosebita. Este vorba de soparlele gecko, care au cucerit lumea cu coloritul lor extraordinar si insusirile neobisnuite. Pentru cei care isi doresc un astfel de exemplar, vom afla de la un herpetolog si un mare admirator al acestei specii ce presupune intretinerea lor in captivitate. Duminica, 20 septembrie, de la 20:30, aflati care sunt insusirile care fac din aceste soparle o specie extrem de populara in randul crescatorilor de animale exotice, din emisiunea Digi Animal Club.

Duminica, 13 septembrie, ora 20:30 - despre fluturi

Digi Animal Club - despre fluturiImpresionanti prin coloritul lor, fluturii sunt totusi extrem de fragili. Cu ajutorul unui specialist in lepidoptere aflam cum reusesc aceste animale diafane sa supravietuiasca in mijlocul naturii. Urmariti mai multe povesti extraordinare din lumea fluturilor in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 13 septembrie, incepand cu ora 20.30. http://bit.ly/Zf8kjI

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, 11 September 2015

Impresionanti prin coloritul lor, fluturii sunt totusi extrem de fragili. Cu ajutorul unui specialist in lepidoptere aflam cum reusesc aceste animale diafane sa supravietuiasca in mijlocul naturii. Urmariti mai multe povesti extraordinare din lumea fluturilor in emisiunea Digi Animal Club, duminica, 13 septembrie, incepand cu ora 20.30.

Duminica, 6 septembrie, ora 20:30 - despre ciobanescul mioritic si cel carpatin

Digi Animal ClubDragi prieteni, dam startul celui de-al treilea sezon "Digi Animal Club" duminica, pe 6 septembrie, ora 20:30! Bogdan Uritescu si invitatii sai va invita la o discutie despre rasele romanesti, ciobanescul carpatin si cel mioritic, de curand omologate pe plan international. Va uitati, da? :) http://bit.ly/1v8q245

Posted by Digi Animal World Ro on Friday, September 4, 2015

In prima editie Digi Animal Club din sezonul al treilea vorbim despre rasele romanesti, ciobanescul carpatin si cel mioritic, care au fost de curand omologate pe plan international. Invitatii lui Bogdan Uritescu sunt: domnul Petru Muntean, vicepresedintele Asociatiei Chinologice Romane si presedintele Comsiei de Omologare a Ciobanestilor Romanesti si domnul Dan Simion, crescator pasionat de rase romanesti.  Sa nu le uitam insa pe vedetele emisiunii: Iancu si Mosu!

Duminica, 28 iunie, ora 20:30 - despre medicina veterinara de ultima generatie si medici dedicati

In aceasta editie, vorbim despre medicina veterinara de ultima generatie si despre medici care petrec zeci de ore in cabinet pentru a salva cat mai multe vieti. Ortopedia veterinara este un domeniu relativ nou in Romania, iar dr. Andrei Căloiu, este unul dintre specialistii in acest domeniu care prin chirurgie imbunatateste calitatea vietii pacientilor patrupezi.

Duminica, 21 iunie, ora 20:30 - despre animalele salbatice din oras

Editia de duminica, 21 iunie, este dedicata animalelor salbatice care traiesc in oras, fie ca vorbim despre pasari, reptile, insecte sau mamifere.

Ne aflam in Delta Vacarestiului, acolo unde putem intalni nu doar numeroase pasari ci si vulpi sau vidre. Alaturi de Cristian Lascu, fostul redactor sef National Geografic Romania si de Cristina Mihai, fotograf de wildlife discutam despre extraordinara capacitate de adaptare a animalelor in spatiul urban si despre cum putem noi, oamenii, sa le protejam.

Duminica, 7 iunie, ora 20:30 - despre birdwatching

,,Digi Animal Club" propune 2 editii in aer liber, mai exact in Delta Vacaresti din Bucuresti. Saptamana aceasta vom vorbi despre birdwatching. Ce este acest sport, destul de necunoscut la noi, ce pasari putem studia in zonele urbane, dar si in Delta Dunarii, aflam in editia din 7 iunie.

Duminica, 31 mai, ora 19:30 - despre pisicile care au cucerit internetul

De cativa ani pisicile au invadat internetul! Mai intai au fost fotografiile dragalaae sau clipurile virale. Dar astazi putem vorbi despre mate care au conturi cu mii de likeuri, despre pisici cu blog personal, care atiu foarte bine ca le create popularitatea cu fiecare hashtag.

Cum au ajuns pisicile sa caatige atata popularitate pe internet aflati duminica seara, de la ora 19:30, intr-o noua editie ,,Digi Animal Club".

Duminica, 24 mai, ora 19:30 - despre rozatoare

In aceasta editie, vom cunoaste cele mai numeroase mamifere de pe Pamant - rozatoarele. Le intalnim pe uscat, in copaci, in apropierea apelor si le recunoastem dupa agilitate, dar mai ales dupa... dinti.
Alaturi de Bogdan Matei, biolog si crescator de animale exotice, vom cunoaste specii mai putin obisnuite de veverite sau soareci, porcusori de guinea sau parsi.

Duminica, 10 mai, ora 19:30 - despre arahnide

In aceasta editie vom cunoaște cateva dintre cele mai vechi specii de pe Pamant. Viata arahnidelor pe uscat a inceput acum vreo 400 de milioane de ani, cu multe milioane de ani inaintea dinozaurilor! Paianjenii si scorpionii sunt fiinte complexe, misterioase si periculoase, care merita atentia noastra, chiar daca starnesc fobii puternice. Vom vedea filmul „Tesaturi periculoase”, in care exponatele vii de la Muzeul Antipa detin rolurile principale. Sunt peste 50 de specii reunite in cadrul expozitiei din Bucuresti, despre care vorbim cu Tiberiu Sahlean, cercetator stiintific la Muzeul Antipa.

Duminica, 3 mai, ora 19:30 - despre pasari

Duminica aceasta aruncam o privire in ograda pasarilor. Vorbim despre cocosi motati, despre pasari de rasa, despre gaini care nu fac oua de aur, dar castiga medalii valoroase in expozitii. Marius Visan, presedintele Asocitiei Crescatorilor de Pasari de Rasa din Bucuresti ne prezinta cateva rase foarte cunoscute in Romania.

Duminica, 26 aprilie, ora 19:30 - despre insecte

In editia de duminica descoperim „planeta insectelor”. Natura si-a aratat originalitatea in cazul lor, caci sunt mii si mii de specii. De cele mai multe ori, privim insectele ca pe niste vietati daunatoare, dar uitam cat de benefice si cat de inteligente sunt. Adrian Siceanu, Director Stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, ne dezvaluie secretele albinelor.

Duminica, 19 aprilie, ora 19:30 - despre competitiile si expozitiile cu si despre animale

Pentru a participa la o expozitie chinologica este nevoie de un pic de dresaj. Cainele trebuie sa aiba un mers cat mai gratios: se cere o anumita postura in ring! Chiar si in afara competitiei, unii caini stiu sa arate ca sunt mereu vedete! Postura, temperamentul sau aptitudinile sunt doar cateva dintre elementele importante atunci cand ne pregatim un câine pentru concurs. Britty, un exemplar din rasa Tosa Inu, ne demonstreaza ce inseamna un caine cu stil si cu clasa.

Ce satisfactii poate aduce un premiu la o expozitie chinologica si cum pregatim un caine pentru competitie, aflam duminica seara intr-o noua editie Digi Animal Club.

Duminica, 12 aprilie, ora 19:30 - despre animale ca membri ai familiei si despre iepuri pitici

In aceasta editie, vorbim despre animale ca despre adevarati membri ai familiei. De la medicul veterinar Ruxandra Bogdan aflam cum trebuie sa avem grija de ele, cum sa le alintam si cum le respectam, mai ales. Iar Georgiana Băban ne face cunostinta cu rasele de iepuri pitici. Sunt la fel de frumosi si pufosi, doar ca sunt un pic mai... mici.

Duminica, 5 aprilie, ora 19:30 - despre urgente veterinare

In editia de duminica luam cateva lectii practice de prim-ajutor. Sunt si situatii in care viata animalutelor din jurul nostru este in pericol. Dar stim noi cum sa le ajutam? Vom afla cum sa procedam in cazul unei urgente veterinare alaturi de doctor Adrian Iurcenco, medic specialist in medicina veterinara de urgenta. Ii vom cunoaste pe Iona si Iokay, cateii sai, rasa Akita Inu.

Duminica, 29 martie, ora 19:30 - despre serpi

In aceasta editie, Digi Animal Club ne-a propus sa ne depasim fobiile. Serpii pot masura peste 10 metri, pot fi veninosi sau pot inghiti o prada de zeci de ori mai mare decat ei. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ne e teama de aceste reptile. Va propunem sa aflam cat de intemeiate sunt temerile noastre intr-o emisiune cu pitoni regali, serpi americani de porumb sau boa.

Duminica, 22 martie, ora 19:30 - despre animale vedete

Saptamana aceasta, va invitam in lumea celebritatilor. Va facem cunostinta cu animale care isi petrec ore intregi pe platoul de filmare sau la sedinte foto. Skip, un Jack Russel jucaus, ne arata cat de bine se simte in lumina reflectoarelor. Si chiar daca n-a jucat in filme la Hollywood, are deja statut de vedeta.

Duminica, 15 martie, ora 19:30 - despre cai

In prima editie a acestui sezon, mergem la echitatie. Parasim studioul pentru un manej si vom porni la trap in lumea iubitorilor de cai. Ii vom cunoaste pe Armaghedon, Stormy Weather si Con Palermo. Sunt doar cativa dintre caii de rasa de care ne-am indragostit.

Marti, 30 decembrie, ora 20:55 - despre suricate 

Iubim animalele exotice, iar suricatele sunt deja superstaruri. Desi traiesc in desertul Kalahari, sunt atat de simpatice incat au cucerit micile ecrane. Cercetatori din intreaga lume sunt fascinati de comportamentul lor. Saptamana asta ii vom cunoaste impreuna! Alaturi de noi se afla si Mimi, o dihorita de apartament.

Joi, 25 decembrie, ora 20:55 - despre pisicile de rasa

Saptamana asta vorbim despre pisicile de rasa. Sunt ele diferite fata de pisicile obisnuite? Tim-Tam, un Ragdoll in varsta de 3 luni, este personajul principal al acestei editii. Acum e pui, dar in cateva luni ne va dovedi ca face parte dintr-o familie de pisici mari. O sa ne arate cine de fapt e stapanul in casa si cine pe cine iubeste mai mult!

Marti, 23 decembrie, ora 20:55 - despre pisici, invitat special: FIGARO

Pisicile, venerate in Egiptul Antic, sunt foarte iubite si astazi. Sunt frumoase, inteligente, independente. Uneori, reusesc chiar sa ne domine! Cu aerul lor aristocrat au pus stapanire pe sufrageria si pe viata noastra. Comportamentul lor este inca un mister pentru oamenii de stiinta. Invitatul de saptămana aceasta – FIGARO, un motan nazdravan.

Joi, 18 decembrie, ora 20:55 - despre caine, invitat special: labradorul BRUNO

Dragut, jucaus, destept, frumos – acestea sunt adjectivele pe care le folosim atunci cand vorbim despre un caine. Ei bine... ar cam trebui sa ne imbogatim vocabularul!  Aceste patrupede, pe care noi le plimbam in lesa, ne depasesc de multe ori la capitolul intuirie, simturi, agilitate. Invitat in aceasta editie: BRUNO – un labrador utilitar.

Marti, 16 decembrie, ora 20:55 - despre delfini

In cea de-a doua editie evadam din studio pentru a merge la Delfinariul din Constanta. Vom cobori in lumea subacvatica si vom face tumbe prin apa alaturi de indragiti delfini. Cum se traieste, cum se iubeste si cat de distractiva e viata la cateva leghe sub mari, aflam din filmul „Viata secreta a delfinilor”. La Delfinariu le vom cunoaste pe CHEN-CHEN si NI NI, dar si pe cei care au grija de ele in fiecare zi.

Joi, 12 decembrie, ora 20:55 - despre comunicarea cu animalele, invitat special LALA

In prima editie lansam o provocare: putem noi, oamenii, sa depasim granitele comunicarii? Putem sa vorbim cu „necuvantatoarele”? Vom vedea cum putem patrunde in mintea animalelor si cum putem intelege noi ce ne spun din priviri sau din postura corpului. Vom afla cum am putea sa relationam mai bine cu ele din filmul documentar Ce spun animalele. Dupa film, vom discuta despre aceleasi bariere de comunicare: suntem oare atat de buni comunicatori pe cat credeam? Invitata speciala a editiei este LALA, un papagal Ara plin de culoare!

Aflati mai multe despre experienta de a creste in captivitate o pasare de prada, in emisiunea Digi Animal Club, duminca 27 decembrie, incepand cu ora 20.30, pe Digi Animal World. 

Te-ar putea interesa si:
Adevărul despre pisicile bengaleze: ”Sunt foarte vorbărețe și adoră apa. Un exemplar din 30 stă în brațe”
Menirea lui a fost să stea lângă om: ”E un butoi mic de energie”
Tips & tricks pentru momentul în care apare o pisică: ”Frica vinde”

Programul Zilei

Duminică14.04
Luni15.04
Marți16.04
Miercuri17.04
Joi18.04
Vineri19.04
Sâmbătă20.04
08:00 Oazele Africii
08:50 Indochina salbatica
09:45 Camera de garda a salbaticiei
10:35 Digi Animal Club
11:05 Prietenii surprinzatoare
11:55 Planeta verde
12:45 Planeta de gheata II
13:40 Planeta perfecta: Making Of
14:30 Speranta pentru natura salbatica
15:00 Speranta pentru natura salbatica
15:30 Taramul marilor feline
16:20 7 lumi, o singura planeta
17:15 Indochina salbatica
18:10 Planeta verde
19:05 Planeta de gheata II
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Traind din plante
22:00 Eroii salbaticiei
22:20 Eroii salbaticiei
22:45 Oazele Africii
23:35 7 lumi, o singura planeta
00:25 Taramul marilor feline
08:00 Oazele Africii
08:50 Indochina salbatica
09:45 Traind din plante
10:40 Eroii salbaticiei
11:00 Eroii salbaticiei
11:20 Planeta verde
12:15 Planeta de gheata II
13:10 Speranta pentru natura salbatica
13:40 Speranta pentru natura salbatica
14:10 Natura, prin ochii ei
14:25 7 lumi, o singura planeta: in spatele camerei
15:20 Viata secreta a rechinilor
15:30 Taramul marilor feline
16:20 7 lumi, o singura planeta
17:15 Mediterana: Viata sub asediu
18:15 Planeta verde
19:05 Planeta de gheata II
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Restaurand planeta
21:30 Restaurand planeta
22:00 tinta: salbaticia
22:55 Oazele Africii
23:50 7 lumi, o singura planeta
00:40 Taramul marilor feline
08:00 Oazele Africii
08:50 Mediterana: Viata sub asediu
09:45 Restaurand planeta
10:15 Restaurand planeta
10:45 tinta: salbaticia
11:40 Planeta verde
12:30 Planeta de gheata II
13:25 Speranta pentru natura salbatica
13:55 Speranta pentru natura salbatica
14:30 Scandinavia salbatica
15:30 Taramul marilor feline
16:20 7 lumi, o singura planeta
17:15 Mediterana: Viata sub asediu
18:10 Planeta verde
19:05 Planeta de gheata II
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Destine: Singuratatea leopardului
22:00 Destinatie salbatica: Indonezia
22:55 Eu si familia de gheparzi
23:50 7 lumi, o singura planeta
00:45 Taramul marilor feline
08:00 Eu si familia de gheparzi
08:55 Mediterana: Viata sub asediu
09:50 Destine: Singuratatea leopardului
10:45 Destinatie salbatica: Indonezia
11:40 Planeta verde
12:35 Planeta de gheata II
13:30 Speranta pentru natura salbatica
14:00 Speranta pentru natura salbatica
14:30 Scandinavia salbatica
15:30 Taramul marilor feline
16:20 Uliganul pescar
17:15 Mediterana: Viata sub asediu
18:10 Planeta verde
19:05 Planeta de gheata II: in spatele camerei
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Restaurand planeta
21:30 Restaurand planeta
22:00 Destinatie salbatica: Indonezia
22:55 Eu si familia de gheparzi
23:45 Uliganul pescar
00:40 Taramul marilor feline
08:00 Eu si familia de gheparzi
08:55 Mediterana: Viata sub asediu
09:50 Restaurand planeta
10:20 Restaurand planeta
10:50 Destinatie salbatica: Indonezia
11:45 Planeta verde
12:40 Planeta de gheata II: in spatele camerei
13:30 Speranta pentru natura salbatica
14:00 Speranta pentru natura salbatica
14:30 Scandinavia salbatica
15:30 Taramul marilor feline
16:20 Salbaticia Orientului Mijlociu
17:15 Mediterana: Viata sub asediu
18:10 Decodare
19:05 Indochina salbatica
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Camera de garda a salbaticiei
22:00 Destinatie salbatica: Indonezia
22:55 Curentul Humboldt
23:50 Salbaticia Orientului Mijlociu
00:45 Taramul marilor feline
08:00 Curentul Humboldt
08:55 Mediterana: Viata sub asediu
09:45 Camera de garda a salbaticiei
10:35 Destinatie salbatica: Indonezia
11:30 Decodare
12:25 Indochina salbatica
13:20 Speranta pentru natura salbatica
13:50 Speranta pentru natura salbatica
14:15 Viata secreta a rechinilor
14:30 Salbatic si minunat
15:30 Taramul marilor feline
16:20 Salbaticia Orientului Mijlociu
17:15 Mediterana: Viata sub asediu
18:10 Decodare
19:05 Indochina salbatica
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Migratii
22:00 Eroii salbaticiei
22:25 Eroii salbaticiei
22:45 Curentul Humboldt
23:40 Salbaticia Orientului Mijlociu
00:35 Taramul marilor feline
08:00 Curentul Humboldt
08:55 Mediterana: Viata sub asediu
09:50 Migratii
10:45 Eroii salbaticiei
11:10 Eroii salbaticiei
11:30 Decodare
12:25 Viata secreta a rechinilor
12:35 Natura, prin ochii ei
13:00 Digi Animal Club
13:35 Indochina salbatica
14:30 Speranta pentru natura salbatica
15:00 Speranta pentru natura salbatica
15:30 Urangutan in devenire
16:20 Salbaticia Orientului Mijlociu
17:15 Planeta verde
18:10 Decodare
19:05 Indochina salbatica
20:00 Speranta pentru natura salbatica
20:30 Speranta pentru natura salbatica
21:00 Camera de garda a salbaticiei
22:00 Prietenii surprinzatoare
22:50 Curentul Humboldt
23:45 Salbaticia Orientului Mijlociu
00:40 Urangutan in devenire

Partenerii noștri

Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată/ Foto: Captură video Youtube

Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

Un videoclip în care un bivol salvează o broască țestoasă care rămăsese răsturnată pe spate a...