Comunicate de presă

Vlad Craioveanu se alătură echipei Digi FM

Din 21 iunie, Vlad Craioveanu, realizator de radio și televiziune, cu peste două decenii de experiență, intră în echipa Digi FM, radioul privat din România cu cea mai mare acoperire.

De luni până vineri, de la 14:00 până la 17:00, el va avea o emisiune fără nume, în care umorul fin va completa informația, fără a o complica, și unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară.

Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituției și pentru că impărtășesc aceeași ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu...

Viasat World continuă parteneriatul cu Digi în România și Ungaria 

Întreg portofoliul de programe va continua să fie difuzat pe platformele de cablu digital, satelit și Digi Online

Londra, Marea Britanie, 17 iunie 2021 – Compania internațională de mass-media Viasat World anunță astăzi că a semnat cu Grupul Digi un acord de reînnoire pentru portofoliul său complet de canale de documentare și divertisment pentru a fi difuzate pe platformele de cablu digital, prin satelit și Digi Online, în România și Ungaria, precum și pe platforma IPTV, în Ungaria.

5,8 milioane de abonați din cele două piețe vor continua să se bucure de...

Acțiune la cote maxime în a treia săptămână a lunii iunie. Doar la Film Now!

În luna iunie, a treia săptămână este dedicată de Film Now pasionaților de acțiune. Miercuri, 16 iunie, de la ora 20:00, Film Now prezintă Wu Xia/ Dragon. În China anului 1917, un fost expert în arte marțiale (Donnie Yen) încearcă să își lase în urmă trecutul, trăind ca un simplu meșteșugar, dar viața liniștită îi este dată peste cap atunci când ucide accidental doi tâlhari care îi amenință magazinul. În urma incidentului, acesta ajunge să fie suspectat de un detectiv hotărât să-i dezvăluie adevărata identitate: Tang Long, comandant al celor 72 de Demoni, un grup de războinici însetați de sânge. Situația se complică și mai...