Comunicate de presă

Grupul DIGI, contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat peste 1 miliard de lei către bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021, reprezentând taxe și impozite.

În trimestrul al treilea al anului 2021, compania a achitat 275 milioane lei, o sumă record în cei peste 28 de ani de activitate pe piața locală, iar în lunile octombrie și noiembrie 2021, a contribuit cu taxe și impozite a căror valoare a depășit 200 milioane de lei.

De sărbători, Film Now are grijă să trăiești povești hilare și să simți magia râsului, alături de cei dragi

Luna aceasta, Film Now continuă seria poveștilor și presară magia râsului în viața ta. Săptămâna comediei aduce joi, 16 decembrie, de la ora 20:00, în atenția pasionaților de provocări și râsete incontrolabile, Trainwreck/ O tipă...dezastru. Filmul romantic prezintă povestea lui Amy (interpretată de Amy Schumer), o femeie care își trăiește viața fără să își justifice acțiunile. Încă de mică, a crescut cu ideea că monogamia nu este realistă și a savurat din plin libertatea pe care i-o asigură lipsa totală de implicare în legături amoroase...

Documentarul „Dunărea sălbatică” aduce astăzi, pe Digi World, provocările unui an trăit în marele Amazon al Europei

Digi World bucură astăzi, 6 decembrie, telespectatorii pasionați de călătorii și îi invită să urmărească documentarul „Dunărea sălbatică”(Wild Danube), de la ora 21:00. Producătorul și jurnalistul britanic Charlie Ottley aduce în atenția audienței naționale și internaționale un an trăit în Delta Dunării, paradisul românesc pe care îl numește „marele Amazon al Europei”.

Celebrul explorator Charlie Ottley, care este și protagonistul documentarului, abordează atât subiecte sensibile privind necosmetizarea Deltei Dunării, cât și povești din viața sălbatică a pescarilor și soluții de optimizare a...