Comunicate de presă

Premieră radio: În Ajunul Crăciunului, Lucian Mîndruță vă așteaptă cu familia, la Digi FM

După două turnee care l-au plimbat prin toată România, după nenumărate ture cu bicicleta și după un maraton al donațiilor cum rar a mai făcut un singur om, la radio, Lucian Mîndruță petrece Ajunul Crăciunului, în direct, la Digi FM, alături de familia sa.

Vinerea aceasta, în premieră radio, pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Lucian Mîndruță va realiza emisiunea alături de soția sa, Ioana, și băieții lor, Matei și Mihai. Deoarece sărbătoarea Crăciunului este despre familie și timp...

În premieră la DIGI Life: Educația este viitorul - Martorul 78 și Martorul 1

DIGI Life continuă seria documentarelor sociale care abordează teme sensibile ale societății românești și difuzează joi, 23 decembrie 2021, începând cu ora 22:00, filmul documentar „Martorul 78”, iar joi, 30 decembrie 2021, de la aceeași oră, filmul „Martorul 1”.

 În cadrul celor două episoade, telespectatorii vor descoperi interviuri energizante și antrenante despre viața de voluntar, dar și despre barierele cu care se confruntă promotorii educației în comunitățile vulnerabile din România. Între educație, comunitate și voluntariat există semnul egal din perspectiva viitorului, întrucât, misiunea...

Grupul DIGI, în topul celor mai responsabile companii din România

Grupul DIGI obține anul acesta recunoaștere de tip Bronze Level în cadrul celei de-a șasea ediții a clasamentului Romania Corporate Sustainability & Transparency Index (ROMANIA CST INDEX), cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilității și responsabilităţii corporative din România. În urma procesului de evaluare, DIGI s-a clasat pe a treia poziție, cu un total de 74 de puncte din 100, în creștere față de indexul anterior.