Comunicate de presă

www.digi-animalworld.tv, acum cu o noua identitate vizuala

Digi Animal World relanseaza site-ul www.digi-animalworld.tv, sub o noua prezentare grafica si o structura noua de continut, oferind astfel o experienta excelenta de navigare.

Interfata aleasa este una clara, moderna si usor de utilizat, adaptabila pe dispozitivele mobile si ofera, pe langa continutul postului TV, inclusiv informatii proaspete despre lumea animalelor.

Iubitorii de animale pot citi articole despre felina lor preferata sau despre ultima specie descoperita, pot afla detalii despre documentarele Digi Animal World si pot accesa programul TV, toate pe un singur site. Pot face parte si din

Grupul Digi Communications NV anunță creșterea EBITDA și a veniturilor în semestrul I 2018 față de semestrul I 2017

Grupul Digi Communications NV anunță creșterea EBITDA cu 9 % și a veniturilor cu 5 % în semestrul I 2018 față de semestrul I 2017


+ 9,1% EBITDA ajustată (semestrul I 2018 față de semestrul I 2017)
+ 4,8 % venituri consolidate Grup (30 iunie 2018 față de 30 iunie 2017)
+ 6% unități generatoare de venit (RGU), toate serviciile (30 iunie 2018 față de 30 iunie 2017)
+ 10 % unități generatoare de venit (RGU), servicii de telefonie mobilă (30 iunie 2018 față de 30 iunie 2017)
România se menține ca piață principală a grupului (70% din veniturile consolidate)
+7,7 % creștere abonamente televiziune prin cablu și + 9,4 % abonamente servicii...

Numire în cadrul Grupului Digi: Luiza Domnișoru este noul director de Comunicare și CSR

Din iunie 2018, Luiza Domnișoru se alătură echipei de management a Grupului Digi, în calitate de director al Departamentului de Comunicare și CSR. Principalul rol al departamentului este conceperea și implementarea strategiei de comunicare și responsabilitate socială de corporație a grupului, contribuind, astfel, la consolidarea reputației acestuia.

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, Luiza Domnișoru (40 ani) este licențiată în jurnalism, din 2001, are un master în relații publice și publicitate și a absolvit programul Executive MBA româno-francez INDE, organizat de ASE – Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM, Paris).

La începutul carierei, a...