Comunicate de presă

De 25 de ani conectați #Nelimitat la … premiere. În culisele filmărilor pentru spotul de imagine Digi

Prima campanie de imagine a grupului Digi, lansată la 27 august 2018 pentru a marca cei 25 de ani de activitate ai Digi | RCS & RDS, a adus în prim plan câțiva dintre actorii noului val și a marcat și câteva premiere pentru actorii din rolurile principale. Atmosfera specială generată de incursiunea în timp și în istoria recentă a României, dorința echipei de producție de a reproduce cât mai fidel momentele istorice din evoluția companiei Digi | RCS&RDS, eforturile actorilor și figurației de a face ca totul să arate cât mai veridic au fost surprinse într-un making-of pe care îl puteți viziona aici (LINK).

Grupul Digi | RCS & RDS lanseaza prima campanie de imagine corporate

Digi | RCS & RDS lanseaza prima campanie de imagine a grupului, prin care aduce in atentia publicului povestea companiei si evolutia acesteia, in paralel cu transformarea societatii romanesti.

Sub sloganul "De 25 de ani, conectati #Nelimitat", campania vorbeste despre modul in care Digi | RCS & RDS a intrat in vietile romanilor, odata cu televiziunea prin cablu, continuand cu internetul si telefonia fixa si mobila. In peste 25 de ani de activitate, compania a devenit unul dintre reperele pietei de comunicatii electronice, in regiune, iar cresterea sa a atras si nevoia transformarii.

”Campania arata cum Digi | RCS & RDS a contribuit la imbunatatirea vietii...

Digi Sport va transmite meciurile din Bundesliga

Din 24 august 2018, abonații Digi TV și telespectatorii Digi Sport vor putea urmări cea mai importantă competiție de fotbal a Germaniei, Bundesliga.

Contractul pentru drepturile de difuzare cuprinde sezoanele 2018 - 2021, iar liga germană debutează la Digi Sport 2, vineri, la ora 21:30, cu un meci important, în care multipla campioană Bayern Munchen, cu 28 de titluri în palmares, va primi replica medaliatei cu bronz a ediției trecute, Hoffenheim.

"Prin această nouă achiziție importantă, le oferim abonaților noștri ocazia de a vedea, timp de trei ani, cele mai apreciate competiții europene de fotbal - UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele de fotbal ale...