Comunicate de presă

Digi Mobil și Samsung anunță noi telefoane compatibile cu serviciile VoLTE si VoWIFI

Digi Mobil și Samsung vor lansa la începutul anului 2018 noi telefoane compatibile cu serviciile Voce4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWIFI), în urma finalizării cu succes a testelor de compatibilitate pentru aceste tehnologii.

Începând cu luna februarie 2018, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de noi terminale care suportă serviciile VoLTE și VoWIFI: Samsung Galaxy S8 si S8+, Samsung Galaxy J3 2017 și Samsung Galaxy J5 2017.
Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt primele telefoane validate din oferta Digi Mobil pentru tehnologia Voce 4G, serviciul fiind disponibil din 20 octombrie, iar din luna februarie 2018 software-ul pentru aceste terminale va putea fi actualizat astfel încât...

Premieră de televiziune: “Piatra – Ținutul Buzăului”, un nou documentar, producție proprie, pe Digi World, din 1 decembrie!

De ziua naţională, Digi World difuzează un nou documentar producţie proprie: “Ținutul Buzăului: Piatra”. Ultimul episod al trilogiei dedicate acestei bogate şi încă necunoscute zone, care a fost precedat de două capitole dedicate focului şi lemnului, va putea fi urmărit în premieră, numai pe Digi World, pe 1 decembrie, la ora 21:30.
Buzăul este, vorba zicalei, o țară plină de țări. O minune dulce într-o lume de foc și sare. Vulcani noroioși, biserici rupestre, munți de sare, păduri sălbatice, lacuri presărate printre drumuri de căruță și focuri vii magnifice. Vii și înflăcărați de pasiuni nestinse sunt și oamenii pe care îi regăsim în acest univers rural paralel, înțepenit în...

Digi Mobil anunta modelele de telefoane Allview compatibile cu serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Digi Mobil si Allview anunta modelele de telefoane care vor fi compatibile incepand din decembrie si ianuarie cu serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi): noile modele din gama Infinity, dar si P7 Lite si P9 Life, produse noi in oferta Digi Mobil, iar dintre modelele existente, P4 Pro, P7 Pro si X3 Soul Style.

Software-ul ce contine functionalitatea de voce peste 4G (VoLTE), precum si voce peste Wi-Fi (VoWiFi), va putea fi actualizat incepand cu 5 decembrie 2017 pentru modelul P4 Pro si gama Infinity si incepand din ianuarie 2018 pentru P7 Pro si X3 Style. Noile modele Allview P7 Lite si P9 Life vor beneficia de serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) inca de...