Comunicate de presă

Numire în cadrul Grupului Digi: Luiza Domnișoru este noul director de Comunicare și CSR

Din iunie 2018, Luiza Domnișoru se alătură echipei de management a Grupului Digi, în calitate de director al Departamentului de Comunicare și CSR. Principalul rol al departamentului este conceperea și implementarea strategiei de comunicare și responsabilitate socială de corporație a grupului, contribuind, astfel, la consolidarea reputației acestuia.

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, Luiza Domnișoru (40 ani) este licențiată în jurnalism, din 2001, are un master în relații publice și publicitate și a absolvit programul Executive MBA româno-francez INDE, organizat de ASE – Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM, Paris).

La începutul carierei, a...

Digi Film devine FILM NOW

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o noua identitate. Dupa sapte ani sub acelasi brand, el isi asuma acum un nume care intrupeaza valorile spectacol, culoare, aventura, intr-o lume in care totul se intampla acum: aventura, acum; emotie, acum; film, acum.

Astfel, Digi Film devine Film Now, un canal TV care aduce publicului abonat mai mult spectacol, mai multa emotie, mai mult dinamism intr-o selectie de filme de calitate, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.

Digi Film a pornit in februarie 2011, din dorinta companiei RCS & RDS de a completa oferta modesta a canalelor de film prezente in Romania. De...

PRO FM ON TOP, singurul concert de pe Palatul Parlamentului, a ajuns la a 4-a ediție

PRO FM va face senzație pe cea mai mare clădire din Europa, pentru al 4-lea an consecutiv! Singurul concert susţinut pe Casa Poporului din Bucureşti va avea loc anul acesta pe 14 iunie, începând cu ora 19.00.
Responsabili pentru atmosfera incendiară de anul acesta vor fi Delia și invitații ei, artiștii Global Records: Antonia, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino.
Ca în fiecare an, alături de cei mai iubiți artiști ai momentului vor avea ocazia să trăiască experiența ON TOP încă 300 de ascultători fideli PRO FM.
Pe lângă vibe-ul exploziv și mixul cool de hituri și artiști, PRO FM promite cadrul perfect pentru...