Comunicate de presă

Frumusețea salvează lumea: Campanie de susținere a Societății Naționale de Cruce Roșie

Digi24, alături de  Societatea Națională de Crucea Roșie din România și A10 by Artmark, lansează campania caritabilă „Frumusețea salvează lumea”. Scopul acestui demers este susținerea programelor de alimentație sănătoasă și de educație ale Crucii Roșii. Pe 2 iulie, la Licitația de Artă Postbelică și Contemporană organizată de A10 by Artmark vor fi vândute 24 de opere ale artiștilor români contemporani care s-au alăturat proiectului.

„Frumusețea salvează lumea” este un proiect inedit, în care artiștii își donează lucrările pentru a fi licitate, iar suma totală este donată către Crucea...

Institutul Reuters: Digi24 și digi24.ro, printre cele mai urmărite și de încredere surse de informare

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Prima dată într-o emisiune din România: Bianca Andreescu, interviu în EXCLUSIVITATE, la Digi Sport 1

În cadrul unei noi ediții speciale Campionii Digi Sport, Bianca Andreescu (locul 6 WTA), jucătoarea canadiană de origine română care a cucerit fanii sportului alb din țară, a vorbit cu jurnalistul Digi Sport Gabriel Morariu în cadrul unui interviu în EXCLUSIVITATE, difuzat miercuri, 10 iunie, de la ora 16:30, pe Digi Sport 1. În prima sa prezență într-o emisiune la o televiziune din România, Bianca a povestit despre perioada copilăriei, când a locuit și a mers la școală și la tenis în Pitești sau cum își petrecea weekendurile la bunicii din comuna Vaideeni din Vâlcea.

Bianca Andreescu a câștigat anul...