Comunicat de presă - Digi Sport, pregătit de spectacolul fotbalistic cu public, la Cupa României.

Digi Sport va transmite, în direct, finala Cupei României și prima partidă de fotbal cu spectatori în tribune, după un an de interdicție a accesului fanilor pe stadion, din cauza pandemiei COVID-19. Sâmbătă, 22 mai, 12 camere de filmat vor surprinde fiecare mișcare de pe teren în confruntarea de la Ploiești. Mai mult, două echipe Digi Sport vor fi la intrarea pe stadion, gata să afle cât de entuziaști sunt fanii Astra și ai Universității Craiova la revenirea în tribune. De asemenea, la marginea terenului, o altă echipă va fi pregătită pentru interviuri ”la cald” cu jucătorii.

Proaspăt retrogradată în Liga 2, Astra Giurgiu va întâlni sâmbătă Universitatea Craiova, de la ora 20:30, în direct, pe Digi Sport 1. Meciul va fi comentat de jurnaliștii Digi Sport Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță. De la  marginea terenului, Radu Drăguț va afla care este starea de spirit a jucătorilor și cum au evoluat echipele pe teren, în timp ce, din studio, la Fotbal Club, Radu Naum și invitații săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, vor analiza evoluțiile din teren și vor trage concluziile la finalul partidei.

Cupa României se va disputa pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, fiind primul meci la care vor avea acces spectatorii, la mai mult de un an distanţă de la Rapid-Reşiţa, ultimul joc cu suporteri în tribune. Aceasta va fi a patra finală a Cupei României găzduită de stadionul din Ploiești, după edițiile din 2017, 2019 și 2020. Pe stadion vor avea acces persoanele care sunt vaccinate și care au 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, realizat cu cel mult 72 de ore înainte de meci, sau rezultatul negativ certificat de un test antigen rapid, realizat cu cel mult 24 de ore înainte de meci. FRF a anunțat că biletele vor putea fi achiziționate online, în limita a 25% din capacitatea stadionului, adică aproximativ 3.800 de spectatori.