Comunicate de presă

Matinalii Digi FM încep noul sezon din mijlocul pădurii!

Din 7 septembrie, Matinalii Digi FM revin la microfoane și o fac într-un mod inedit, din INIMA PĂDURII. Timp de o săptămână, prima săptămână înapoi pe frecvențe, în premieră în România, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru vor face emisie în condiții de distanțare socială perfectă, din pom... mai exact, din căsuțele în copac din Edenland Park.

 Film Now continuă seria superproducțiilor și în luna septembrie! De la acțiune, la animație și de la comedie la SF

În luna septembrie, Film Now dă restart acțiunii! Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă în superproducția Ocean's 8: Jaf cu clasă.

De aproape 6 ani, Debbie Ocean plănuiește cel mai mare jaf din viața ei. Miza este imensă, iar locul spargerii – o adevărată fortăreață. Ca sa reușească, are nevoie de o echipă profesionistă, așa că împreună cu prietena ei de încredere recrutează specialiste: o hoață de buzunare, o tânără mamă ce vinde produse furate, un bijutier, un hacker și un designer vestimentar. Ba...

CFR Cluj-Dinamo Zagreb și Lokomotivi Tibilisi-Universitatea Craiova, în direct la Digi Sport

  • Campioana României, CFR Cluj, luptă în turul al doilea al preliminariilor UEFA Champions League
  • Vicecampioana României încearcă să treacă de georgienii de la Lokomotivi Tibilisi, în UEFA Europa League

Primele două echipe clasate în sezonul trecut al Ligii 1, CFR Cluj și Universitatea Craiova, vor întâlni adversari din Croația și Georgia în UEFA Champions League, respectiv UEFA Europa League. Partidele vor fi difuzate în direct, pe Digi Sport 1, pe Digi Online, dar și pe digisport.ro.