Comunicat de presă - Meci incendiar, la Digi Sport: CFR Cluj - Universitatea Craiova, în Supercupa României.

Sâmbătă, 10 iulie, se anunță o zi plină de emoții pentru fanii CFR Cluj și Universitatea Craiova. Primul meci al noului sezon competitional intern, Supercupa României, se joacă de la ora 20:00 pe Național Arena și poate fi văzut în DIRECT pe Digi Sport 1, Digi Online și în format LIVE VIDEO & TEXT pe digisport.ro.

În cadrul unei ediții speciale Fotbal Club, de la ora 19:00, înainte de meci și până la 23:00, după confruntare, Radu Naum va analiza, alături de invitații săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, șansele și evoluția fiecărei echipe. Realizatorul Digi Sport va da legătura pe Arena Națională, de unde trei echipe Digi Sport vor transmite care este atmosfera, la 7 ani de la ultima Supercupă jucată pe acest teren. Reporterii Radu Drăguț și Marian Codirlă vor avea intervenții live atât de la nivelul terenului, cât și din zona VIP, pentru a lua primele reacții la cald ale reprezentanților și fanilor echipelor. Confruntarea va fi comentată de jurnaliștii Digi Sport George Dobre și Ionuț Angheluță.

„Mitriţă cu tricoul peste cap, pentru a-şi ascunde supărarea şi poate lacrimile e una dintre cele mai puternice imagini ale Supercupei de acum trei ani, între aceleaşi două combatante, CFR şi CS Universitatea Craiova. Un meci pentru un trofeu. Atât de repede poţi ajunge la fericire sau tristeţe. E o confruntare de o importanţă şi intensitate unice, o scurtătură spre un sezon reuşit. Poţi pleca la drum cu ceva în traistă, poţi avea confirmarea valorii şi pregătirii. Între Cluj şi Craiova e vorba despre orgoliu şi despre doi antrenori cu foame de trofee. Cine bate, câştigă primul tricou de lider al sezonului. E cel dintâi spectacol de neratat!”, a spus Radu Naum, realizatorul Fotbal Club, la Digi Sport.

Campioana Ligii 1, CFR Cluj, se află la a opta participare în această competiție. Alb-vișinii au câștigat Supercupa sezonului anterior și se află într-o formă bună, urmând ca de la București să plece direct către Bosnia și Herțegovina, pentru a se pregăti de returul cu Barac Banja Luka. Meciul retur din preliminariile UEFA Champions League este programat pe 13 iulie și va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Oltenii, câștigătorii Cupei României, joacă a doua oară în Supercupă, prima dată confruntându-se tot cu ardelenii din Gruia, în 2018. Atunci întâlnirea a fost câștigată de CFR Cluj cu scorul de 1-0, pe stadionul Ion Oblemenco. De această dată, pentru ca jucătorii să fie în cea mai bună formă, gata de câștig, conducerea clubului a asigurat alb-albaștrilor transportul cu avionul.

În acest an, Supercupa României ajunge la cea de-a 22-a ediție.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene: LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.
De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.
Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS. Grupul DIGI mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.