Comunicate de presă

DIGI crește viteza de net abonaților săi, fără cost suplimentar

  • Toți clienții Fiberlink 300 primesc de azi Fiberlink 500;
  • Clienții Fiberlink 300 vor plăti aceeași sumă lunară, 30 Lei, iar Fiberlink 1000, cu viteză gigabit, va costa tot 40 Lei/lună.

Pentru DIGI, una dintre prioritățile dintotdeauna a fost dezvoltarea rețelei sale, pentru facilitarea accesului la serviciile de comunicații electronice fixe. Tocmai fiindcă știe cât de importantă este atât stabilitatea, cât și viteza netului de acasă, DIGI oferă clienților chiar mai mult pentru același cost prietenos.

La DANCE FM revine GET UP AND DANCE, cu Marius Onuc

Luni, 13 septembrie, începe școala! Și munca devreme, traficul și agitația! Pare aglomerat și dificil?

Ei bine, Dance FM are o veste bună pentru ascultătorii săi: matinalul revine pe frecvențele lor preferate, cu muzică, știri și mix-uri noi!

Marius Onuc abia așteptă să revină alături de fanii muzicii dance și să le facă diminețile mai frumoase.

„Sunt mare iubitor de cafea și de muzică bună, iar singurul loc în care aș putea să le combin perfect pe cele două este Dance FM. Așa că te aștept să îți petreci diminețile împreună cu mine, de la 7:00 la 10:00! Pentru că la Dance FM găsești mixul perfect - stare de...

În septembrie, ai acțiune cât pentru toată toamna la Film Now: Jumanji: The Next Level, Rush și The November Man

În luna septembrie, Film Now dedică a treia săptămână iubitorilor de acțiune. Miercuri, 15 septembrie, de la ora 20:00, telespectatorii pot urmări Jumanji: The Next Level/ Jumanji: Nivelul următor. Este timpul pentru o nouă aventură în universul Jumanji! Spencer, Bethany, Fridge şi Martha sunt acum studenţi la colegiu și revin în Brantford pentru perioada vacanţei. Când se întorc în Jumanji (spațiul lor virtual pentru gaming) ca să salveze un coechipier, aceștia descoperă că nimic nu este cum se așteptau. Jucătorii se confruntă cu universuri necunoscute, iar pentru că jocul are acum o eroare cei patru nu își mai doresc altceva decât...