Comunicate de presă

Premiera in Romania: Catalin Stoica aduce “Academia de Bine” la Digi FM

La Digi FM iunie este luna noutatilor si a premierelor. De luni, 17 iunie 2019, echipei din Panduri i se alatura unul dintre cei mai cunoscuti mental coach, Catalin Stoica. Realizatorul noii emisiuni marca Digi FM “Academia de bine” este specialist in dezvoltare personala si jurnalist.

„E o placere sa fac parte dintr-o asemenea echipa, mai ales ca multi dintre membrii sai imi sunt colegi pentru a doua oara in viata”, spune Catalin. „In cei 20 de ani de radio si televiziune, ne-am tot intersectat frumos si in mod castigator pentru fiecare dintre noi.”

Alaturi de echipa Digi FM, Catalin Stoica aduce o premiera pentru media romaneasca: prima emisiune radio...

Sambata la CinemaTePeca, “O lacrima de fata”, mai mult decat un film politist

„O lacrima de fata” (1980), in regia lui Iosif Demian, este filmul de sambata, 8 iunie, la Digi24. Policier-ul, premiat pentru regie, scenariu si interpretare masculina (Dorel Visan), depaseste limitele genului pentru a spune publicului o a doua poveste, cea a complicitatii colective la rau.

In O lacrima de fata, raul nu se opreste la conducerea de partid. O intreaga societate alege sa traiasca in minciuna, furt si, in cele din urma, crima, in cardasie cu Partidul, ca sa-i fie bine. Un film fara nicio iluzie, cu personaje puternice, greu de uitat, O lacrima de fata iti lasa un gust dur si amar care se simte si daca il vedeti astazi, arata Cristian Tudor...

Alice Tudor se alatura echipei Digi FM

Echipa Digi FM aduce vesti bune la sfarsit de saptamana, pentru ca de sambata, 8 iunie, dupa-amiezile de weekend vor suna seducator, cu ajutorul unei colege noi, Alice Tudor.

Da, asa este. In fiecare weekend, sambata si duminica dupa-amiaza, mi-am...