Comunicate de presă

Informare de presă cu privire la transmisiunile Digi24 pe durata stării de urgență

Postul de televiziune Digi24 își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi.

În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în...

#amgrijă – un proiect Digi24 despre ce e în puterea noastră să facem pentru a ne proteja 


#amgrijă – un proiect Digi24 despre ce e în puterea noastră să facem pentru a ne proteja 

Jurnaliștii Digi24 au început pe 11 martie campania #amgrijă, un proiect menit să scoată în evidență toate măsurile pe care fiecare dintre noi le poate lua pentru a se feri de infecția cu COVID-19. Prezentatorii și reporterii Digi24 le vorbesc telespectatorilor, cu onestitate, despre gândurile și temerile lor, dar mai ales despre măsurile pe care le-au luat ei înșiși pentru a se proteja. Vorbesc despre felul în...

Epidemia COVID-19: Digi24 și digi24.ro, principalele surse de informare ale românilor

  • Telespectatorii români din segmentul publicului comercial continuă să aleagă Digi24 pentru a se informa în legătură cu situația epidemiei de coronavirus și deciziile luate de autorități. În minutul de aur, peste 135.000 telespectatori (public comercial) se uitau la Digi24.
  • Digi24.ro  a fost cel mai vizitat site din tot universul online românesc măsurat de BRAT, cu peste 2,9 milioane de vizite. 

Digi24 a fost lider de audiență pe nișa...