Comunicate de presă

Dance FM are grafică nouă și grilă fresh

În București, Cluj și Tg Mureș, când spui Dance FM spui TOT ce înseamnă viață de noapte, muzică bună, mixuri, prieteni, stare de bine. Când spui dancefm.ro, o României întreagă încalță pantofii de dans și aplaudă pe ritmurile nopților de party. Pentru că Dance FM, de mai bine de 12 ani, sărbătorește beat-ul acolo unde-i stă cel mai bine, adică în muzică.

Astăzi, în toamna lui 2023, Dance FM anunța o grilă de programe proaspătă, care promite să aducă un val de energie și super vibrații în căștile tuturor ascultătorilor noștri.

Cu o pasiune neîncetată pentru tot ce e mai bun pe piață dance locală și mondială, Dance FM pregătește o serie de emisiuni noi și...

DIGI continuă parteneriatul educațional, derulat alături de Asociația Îngeri pentru Suflete

Pentru al doilea an consecutiv, DIGI își reconfirmă susținerea proiectului „Dulăpiorul Fermecat – Un pas spre un viitor mai bun”, printr-un nou parteneriat de fapte bune, împreună cu Asociația Îngeri pentru Suflete. Prin această inițiativă de responsabilitate socială, dulapurile din incinta a trei instituții de învățământ din mediul rural, aflate în județul Arad, sunt din nou aprovizionate cu toate rechizitele școlare necesare, astfel încât cei 900 de elevi din satele Vinga, Mailat și Mănăștur să își poată continua studiile.

Campania își propune să asigure, pe parcursul întregului an școlar, resursele educaționale...

Digi24 anunță noutățile grilei de toamnă

Din această toamnă, Digi24 aduce o infuzie de experiență, creativitate și energie pentru a oferi un conținut diversificat de emisiuni și programe noi, adaptat nevoilor și așteptărilor publicului.

Jurnaliștii Digi24 se vor afla în continuare în mijlocul evenimentelor care contează și vor trata subiectele cu profesionalismul, echidistanța și imparțialitatea de care au dat dovadă de-a lungul anilor, fie pe micul ecran, fie la radio sau în mediul online.

Din 17 septembrie, Liliana Ruse invită decidenții la raport în fața telespectatorilor, în cea mai nouă emisiune, ,,Briefing”. În fiecare duminică, de la...