Comunicate de presă

Început de an în handbalul feminin: EHF Champions League și EHF European League, în direct, la Digi Sport

Din 9 ianuarie, se reia sezonul din Champions League și începe faza grupelor din European League. Meciurile vor fi difuzate în direct pe posturile Digi Sport și vor fi comentate de jurnaliștii Costi Prună și Severin Călinescu.

Sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1, CSM București le va înfrunta pe unguroaicele de la Ferencvaros (FTC). În meciul tur, româncele au învins la o diferență de 6 goluri, scor 25-19. În cele trei întâlniri de anul trecut, CSM București s-a impus în două dintre meciuri, primul fiind câștigat de echipa din Ungaria. Deși în deplasarea de la Budapesta...

RebeliON AIR la PROFM, cu Nico Creciunesc

PROFM lansează o nouă provocare pentru ascultători: RebeliON AIR! Pe 31 decembrie, fanii PROFM sunt rugați să-și strângă gașca în sufragerie și să petreacă în direct, pe radio, alături de Nico Creciunesc (NICO). De la 19:00 până la 22:00 are loc încălzirea pentru cel mai interactiv revelion din radio, alături de DJ-ii PROFM Virgil Batista și GreeG, iar de la de la ora 22:00 și până la ora 2:00 Nico face warm-up LIVE împreună cu toți rebelii care n-au nevoie de ținute glam sau localuri exclusiviste pentru a se distra.

Suntem OPEN și pentru un revel atipic, home edition. Djii PROFM sunt rebels with a cause: NE...