Comunicat de presă - Informare campanie înșelătorie.

În atenția utilizatorilor de internet,

În ultima săptămână, am constatat o reactivare a campaniilor frauduloase care folosesc abuziv însemnele companiei noastre, în mediul online. Cea mai recentă campanie de acest tip (SCAM) recurge la un mecanism de concurs de fidelizare cu premii constând în laptop-uri și telefoane din segmentul premium. Organizatorii atrag utilizatorii de internet prin reclame pop-up găzduite pe site-uri cu un nivel redus de securitate și le propun acestora completarea unui chestionar, la finalul căruia li se cere să comunice date asociate cardului bancar, pentru reținerea taxei de transport a premiilor.

Ne delimităm de aceste tentative de înșelăciune și vă informăm că, în prezent, compania noastră nu derulează nicio campanie de fidelizare în online cu un mecanism precum cel descris anterior. Chiar în măsura în care ar organiza astfel de campanii, Digi|RCS & RDS nu ar condiționa în vreun fel acordarea de premii de efectuarea unor astfel de plăți. Dacă vi se afișează, în timp ce navigați pe diverse site-uri, astfel de invitații la concursuri de loializare/ fidelizare în numele Digi | RCS & RDS, vă sugerăm să nu le dați curs înainte de a verifica informația pe canalele oficiale de comunicare ale companiei. În cazul în care aveți îndoieli legate de autenticitatea eventualelor campanii similare, puteți contacta echipa de relații cu clienții Digi | RCS&RDS, apelând la una dintre modalitățile precizate pe site-ul digiromania.ro. De asemenea, este de dorit să evitați campaniile care condiționează punerea în posesia premiilor de efectuarea unor plăți (indiferent de modalitate: transfer bancar, card, sms etc.).

Vă mulțumim anticipat pentru cooperare și contăm pe vigilența voastră pentru a preveni astfel de demersuri cu intenții înșelătoare! Echipa Digi