Comunicat de presă - În august, râzi pe săturate la Film Now: vezi recomandările de comedii pentru perioada 16 – 22.

În luna august, a treia săptămână este dedicată de Film Now iubitorilor de comedie. Luni, 16 august, de la ora 20:00, Film Now prezintă 2 Days in New York/ Două zile la New York. Marion (Julie Delpy) s-a despărțit de Jack (pe care îl întâlnise în filmul precedent al aceleiași serii – Two Days in Paris/ Două zile la Paris) și trăiește acum la New York alături de fiul ei. Dar când familia acesteia decide să vină în vizită, lucrurile o iau razna, mai ales că trebuie să îl cunoască pe noul iubit al lui Marion, Mingus (Chris Rock). Urmărește o comedie autentică de familie doar la Film Now!

Marți, 17 august, de la ora 21:50, Film Now difuzează The Hangover Part 3/ Marea mahmureală 3. Ghinioniștii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) și Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei urmărește o poveste diferită față de cele de până acum, cei trei protagoniști reușind să stea departe de nunți și petreceri ale burlacilor. De această dată, ei vor ajunge în Mexic și vor fi prinși într-o escapadă nebună cu Mr. Chow și furiosul șef mafiot Marshall. Stai aproape de aventurile celor trei eroi și râzi pe săturate doar la Film Now!

 What Men Want/ Ce-și doresc bărbații se vede la Film Now sâmbătă, 21 august, de la ora 20:00. Ali Davis (Taraji P. Henson) este un impresar sportiv de succes, dar nu este promovată în funcție, deși merita acest lucru de foarte mult timp. Încercând să-și dea seama ce trebuie să mai facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților, Ali ajunge să bea un amestec ciudat care îi permite să audă ce gândesc toți bărbații din jurul ei. Cu această nouă abilitate secretă și în ritmurile melodiei Mambo no. 5 drept coloană sonoră principală a filmului, ea va începe sa își facă dreptate și să fie privită mult mai bine în lumea dominată de bărbați – cea a sporturilor. Descoperă doar la Film Now ce își doresc cu adevărat bărbații!

Comediile lunii august, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume, sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.