Comunicat de presă - Grupul DIGI, o nouă contribuție record la bugetul de stat, în luna octombrie 2021.

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a achitat în luna octombrie 2021, suma record de 111 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat.

Datorită dezvoltării și creșterii constante a business-ului din România, compania reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanți contribuabili ai bugetului de stat, după ce în luna octombrie, a achitat  taxe și impozite în valoare de 111 milioane lei, în creștere față de luna septembrie când a fost virată suma de peste 91 milioane lei. De asemenea, doar în trimestrul al treilea, DIGI a achitat 275 milione lei,  o contribuție record în cei 28 de ani de activitate ai companiei pe piața locală.

Grupul DIGI are un istoric de succes în ceea ce privește evoluția sa, ocupând astăzi poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați angrenați în operațiunile derulate de societățile grupului pe piața locală. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de telecomunicații, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. În luna septembrie, operatorul a lansat în premieră în România, serviciul Fiberlink 10 G, cel mai rapid internet și a marcat în acest fel, trecerea către o nouă etapă de dezvoltare a serviciilor digitale.