Comunicat de presă - Digi24 va prezenta rezultatele singurului sondaj national acreditat BEC.

Intreaga echipa a redactiei de stiri Digi24, mobilizata in ziua alegerilor.

Digi24 va difuza, in 26 mai 2019, rezultatele singurului exit-poll acreditat de Biroul Electoral Central (BEC) realizat la nivel national de companiile CURS si Avangarde. Primele informatii despre votul romanilor vor fi difuzate la ora 21:00, in editia speciala a “Jurnalului de seara”. Datele de la inchiderea urnelor vor fi comentate, de la ora 23.00, cu principalii candidati ai partidelor prezentate ca favorite in optiunile alegatorilor, intr-o editie Digi24 Special.

Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu, analisti si comentatori politici vor discuta, duminica, in studioul “Jurnalului de seara” despre primele estimari privind voturile exprimate de romani. Digi24 va prezenta rezultatele din sondajele de opinie acreditate de Biroul Electoral Central.

Jurnalistii Digi24 din Bucuresti si din tara vor transmite in direct, timp 17 ore, incepand cu deschiderea urnelor, atat de la sectiile de vot, cat si de la sediile partidelor politice si de la institutiile acreditate sa urmareasca desfasurarea procesului de vot. Catalin Nunu si Alexandra Albu vor fi conectati la votul romanilor din Europa si vor face interviuri live cu alegatorii din diaspora.

Maratonul de stiri despre alegerile de duminica, 26 mai 2019, va modifica integral programul obisnuit al postului. Telespectatorii Digi24 vor avea astfel acces neintrerupt la cele mai noi informatii despre scrutin. Emisiunile duminicale nu vor fi difuzate in ziua alegerilor pentru europarlamentare.

Televiziunea de stiri Digi 24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Misiunea Digi24 este aceea de a informa si inspira publicul, prin stiri si emisiuni realizate la cele mai inalte standarde etice si profesionale din mass-media, in Romania. Acuratetea, echilibrul, echidistanta, diversitatea de opinii, integritatea au fost si vor fi mereu valorile la care se vor raporta jurnalistii si tehnicienii postului Digi24, punand in centrul preocuparilor lor publicul si interesele acestuia. Grupul Digi mai detine detine primul post Ultra HD din Romania, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, si 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile de muzica UTV, Music Channel, Hit Music si posturile de radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance FM si Chill FM.