Comunicat de presă - De la “Star Station” la “Dimineata Blana”, 26 de ani de ProFM.

ProFM implineste astazi, 15 aprilie 2019, 26 ani de ani de muzica buna si jurnalism de prima mana. Smiley si Pavel Bartos sunt printre artistii care vor sarbatori aniversarea din studio, pe aceeasi frecventa cu ascultatorii ProFM. De-a lungul anilor, ProFM a lansat unele dintre cele mai cunoscute nume din jurnalismul romanesc si a creat experiente muzicale care au traversat generatii.

Pastreaza pasiunea, aceasta e secretul prin care ProFM a reusit sa ramana in topul radiourilor si in inimile ascultatorilor pentru nu mai putin de 26 de ani. Dincolo de cel mai experimentat radio comercial, ProFM este o stare de spirit care trece de microfoane si un nume care a crescut vedete, a surprins prin curaj si a dat muzicii romanesti un loc in care sa se afirme. Le multumim celor care ne asculta, fie ca sunt din generatia Star Station, fie care sunt din generatia Dimineata Blana. Si noi ca si ei, suntem bolnavi de ProFM si promitem sa nu ne treaca, a declarat Marius Dobre, managerul ProFM.

Pentru fiecare an de emisie, echipa ProFM a pregatit 26 de cadouri care asteapta sa fie revendicate de fanii care vor petrece ziua de 15 aprilie pe frecventa 102.8. Happy Giveaway Day vine cu trotinete electrice, hoverboard-uri, ceasuri smart, boxe, casti si cu un maraton de muzica si voie buna care aduce la microfoanele din studio actori si vedete.

Pavel Bartos & Smiley fac ziua buna sa se cunoasca de Dimineata Blana cu Tibulca si Cotofana. Dupa matinal, intra in “concurs” cu un show de stand up comedy on air Maria Popovici si Micu. CRBL si Oase vor petrece dupa - amiaza la microfonul ProFM, iar la schimbul doi de rasete, sunt invitati actorii alaturi de care isi petrec serile sute de mii de romani - Natanticu si Neamtu.

Pro FM emite din 15 aprilie 1993 si, de patru ani, face parte din portofoliul grupului Digi | RCS & RDS. Andrei Gheorghe, Teo Trandafir si Andi Moisescu si-au inceput cariera la ProFM. Concertele ProFM on Top si Pro FM SuperGirl aduc in fiecare an ascultatorilor cei mai apreciati artisti romani.

Grupul Digi mai detine primul post TV Ultra HD, Digi 4K, posturile de televiziune Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, televiziunea Film Now, posturile documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel, Hit Music si posturile de radio Digi FM, Chill FM si DanceFM.