Comunicat de presă - Chill FM sărbătorește 2 ani, pe 103,8.

Noiembrie aduce o ultimă lună de toamnă în calendar și o mare sărbătoare pentru bucureșteni: aniversarea singurului post radio de muzică chill din capitala României, Chill FM. Se împlinesc pe 1 noiembrie 2020 doi ani de când se aud mai puține claxoane în trafic și mai puține uși trântite, pentru că, din 1 noiembrie 2018, bucureștenii au o alternativă la situațiile stresante din trafic şi la graba și aglomerația care încearcă să le strice ziua. Chill FM, pe 103,8, și dintr-o dată se schimbă atmosfera!

Chill FM aniversează împreună cu toți cei care ascultă radioul bucureștean atât on-air, cât și online, pe www.chillfm.ro, sau folosesc aplicația dedicata, cu versiuni pentru iOS, respectiv Android.

Nevoia de relaxare si pasiunea pentru acest stil de muzică păstrează Chill FM în topul radiourilor de nișă bucureştene, încă din primele luni de difuzare. Echipa Chill FM îi aplaudă și le mulțumește tuturor celor care îi ascultă și le sunt alături și îi așteaptă pe toți, pe 1 noiembrie, să sărbătorească împreună cu multă muzică Chill… de la A la Zen!

 

Chill FM

Postul de radio Chill FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now,  primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K,  televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.