Comunicat de presă - CFR Cluj-Dinamo Zagreb și Lokomotivi Tibilisi-Universitatea Craiova, în direct la Digi Sport.

  • Campioana României, CFR Cluj, luptă în turul al doilea al preliminariilor UEFA Champions League
  • Vicecampioana României încearcă să treacă de georgienii de la Lokomotivi Tibilisi, în UEFA Europa League

Primele două echipe clasate în sezonul trecut al Ligii 1, CFR Cluj și Universitatea Craiova, vor întâlni adversari din Croația și Georgia în UEFA Champions League, respectiv UEFA Europa League. Partidele vor fi difuzate în direct, pe Digi Sport 1, pe Digi Online, dar și pe digisport.ro.

Turul al doilea al preliminariilor din UEFA Champions League se vede în direct la Digi Sport 1. Pe 26 august, de la ora 21:00, CFR Cluj se va confrunta pe teren propriu cu Dinamo Zagreb. Echipa din Gruia este încrezătoare în șansa pe care o are în meciul cu deținătoarea titlului din Croația. „Dinamo Zagreb e o echipă foarte bună, e favorită, dar nu e Sevilla! O să avem și noi șansa noastră, dar cei de la Dinamo Zagreb sunt favoriți. Sper să facem un meci excelent acasă, se poate întâmpla orice. Clinceni nu era favorită azi, dar putea să marcheze la 2-1 și să scoată un egal. Vinicius, Burcă, Pereira vor reveni, vor juca sigur. Omrani e accidentat, până la întrerupere (n.r. pentru meciurile din Liga Națiunilor) nu va apărea în echipă", a declarat Dan Petrescu pentru Digi Sport, după meciul CFR cluj cu Academica Clinceni din Liga 1.

În turul 1 preliminar al UEFA Europa League, Universitatea Craiova va merge acasă la Lokomotivi Tibilisi, iar partida va putea fi urmărită în direct, pe 27 august, de la ora 20:00. Oltenii luptă să depășească nivelul din sezonul precedent din Europa League, când au ajuns doar până în turul 3 preliminar. În meciul cu echipa din Georgia, Craiova e cap de serie, dar dacă va ieși învingătoare, în turul 2 preliminar va pierde acest statut și va putea întâlni adversari dificili cum ar fi  AC Milan, Tottenham, VfL Wolfsburg sau FC Basel. Învingătoarea din duelul din Georgia se va califica în turul 2 preliminar al Europa League, fără să existe și o manșă retur.

Ambele confruntări vor fi analizate în cadrul emisiunilor Digi Sport. Înaintea meciurilor, în cadrul Fotbal Club, Radu Naum și invitații săi vor discuta despre șansele fiecărei echipe de a ieși învingătoare. În pauză și la finalul partidelor, la Digi Sport Special, Vali Moraru va analiza, alături de invitații săi, evoluția în teren a jucătorilor.        

Spectacolul sportului și al performanței, la Digi Sport

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.