Comunicat de presă - Alexandru Mironov si Digipedia Stiinta revin la Digi World.

din 18 octombrie

Alexandru Mironov si cele mai actuale teme din stiinta se intorc vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 21:00 la Digi World. Noul sezon Digipedia - Stiinta invita pasionatii de stiinta in expeditii fantastice si exploreaza evenimentele si comportamentele care reconfigureaza lumea in care traim.

Digipedia - Stiinta la dispozitia Domniilor Voastre! Digipedia va pregateste in noul sezon stiri din stiinte, povesti si reportaje despre tehnologii. Viata din laboratoarele unde Homo Faber, Creatorul, schimba lumea este in fiecare vineri de la ora 21:00, la Digi World, spune gazda emisiunii, Alexandru Mironov.

Romanul supranumit vanatorul de eclipse, Catalin Beldea, este invitatul primei editii din aceasta toamna, dedicata celei mai recente expeditii stiintifice romanesti din desertul Atacama din Chile.

Ghidul meseriilor viitorului, omul in raport cu mediul inconjurator, problema incalzirii globale si fenomenele meteo imprevizibile, controversele legate de folosirea robotilor si temele fierbinti ale geneticii vor fi abordate in noul sezon Digipedia - Stiinta. Alexandru Mironov si invitatii sai, oameni de stiinta, profesori si jurnalisti, vor explora secretele telomerilor si ale tineretii fara batranete si genele care “creeaza” genii.

Digipedia - Stiinta, una dintre emisiunile cele mai longevive ale postului Digi World, este singura emisiune din media romaneasca ce aduce saptamanal telespectatorilor cele mai noi vesti din lumea stiintei si tehonologiei , dezbatute alaturi de invitati de marca.