Puii Africii © 2002 OFF


Puii Africii

YOUNG & WILD

Data publicarii: 21-01-2018

 • animale salbatice
 • natura

Data Difuzarii:
sambata, 21 aprilie, 00:15:00
sambata, 21 aprilie, 00:40:00
sambata, 21 aprilie, 16:35:00
sambata, 21 aprilie, 17:00:00
duminica, 22 aprilie, 00:25:00
duminica, 22 aprilie, 16:05:00

Detalii
 • Difuzare: zilnic in perioada 2-13 martie, de la ora 19:45

  Ce au in comun leii, girafele, rinocerii, calutii de mare si serpii? Puii! In acest documentar faceti cunostinta cu puii Africii, adevarate staruri.

  Impiedicati si urati, sau draguti si iubitori, micutii apartin mai multor specii, iar parintii lor stapanesc fiecare teren posibil – mare, desert, savana, padure si munte.

  Puii salbatici vor experimenta caldura extrema, frigul naprasnic, ploaia torentiala si pericolul inca din momentul in care se nasc. Unii dintre ei sunt pregatiti sa fuga, asa cum sunt puii de impala, altii au nevoie de cateva zile pentru a-si descoperi picioarele.

  Unii, asa cum sunt puii de cimpanzeu, stau in spatele mamei pentru luni intregi. Altii pleaca pe cont propriu din prima clipa, avand incredere in instincte pentru a reusi in viata.

  De la nastere, pana la joaca, hrana, lupta si zbor, tinerele animale din documentar invata regulile vietii pana cand sunt in sfarsit gata sa aiba proprii mostenitori.

  Clip Video


 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Cea mai importanta productie de documentare BBC, difuzata in premiera de Digi Animal World, prezenta la Noaptea Africana de la Antipa
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.