Prim-plan


Prim-plan

ICONS OF THE WILD

Data publicarii: 23-08-2016

  • animale salbatice
  • Biodiversitate
  • natura
  • pasari

Detalii
  • La prima vedere, animalele salbatice din Africa ne par mult prea familiare. Vedetele savanelor, cum ar fi leii si elefantii, dau impresia ca am sti totul despre ele. Insa nu este asa. Animalele care populeaza savanele au multe secrete si fascineaza neincetat cercetatorii care inca isi ridica intrebari cu privire la modul lor de viata. De unde vin cu adevarat aceste specii de animale si cum au evoluat in decursul sutelor de ani? Care este alimentatia cea mai potrivita pentru ele? Cum isi aleg mediul in care sa locuiasca? Ce ar insemna pentru omenire daca modul lor de comportament nu ar fi atat de evident si previzibil? Documentarul aduce in prim-plan trei teme: a intelege, a invata si a surprinde.

 

 

 


Programul Zilei
Azi
Maine
Poimaine
Comunicate presa Digi
Ultimele stiri
Cea mai importanta productie de documentare BBC, difuzata in premiera de Digi Animal World, prezenta la Noaptea Africana de la Antipa
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.